Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

"Όχι" στον αγωγό της Ελευθερίας από την Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου

Κατά της ολοκλήρωσης του αγωγού ομβρίων υδάτων τάχθηκε η Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου, στο συμβούλιο που έγινε την Τρίτη 22/3. Αναλυτικά η εισήγηση:

Μοσχάτο 22 Μαρτίου 2011
Εισήγηση Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου με θέμα: «Ολοκλήρωση Υφιστάμενου συλλεκτήρα ομβρίων υδάτων υψηλών περιοχών Μοσχάτου-Καλλιθέας-Νέας Σμύρνης στην οδό Ελευθερίας» Εργολαβία ΑΠ72/10, προϋπολογισμού 22.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2007-2013/ΠΔΕ με κωδικό MIS 215915.
(Αριθμός Έργου: 2010 EP 08580017)


Η Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου εισηγείται την μη «Ολοκλήρωση Υφιστάμενου συλλεκτήρα ομβρίων υδάτων υψηλών περιοχών Μοσχάτου-Καλλιθέας-Νέας Σμύρνης στην οδό Ελευθερίας».

Απαιτούμε συνολική λύση για αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης σε όλα τα σημεία που έχουν πρόβλημα (ενδεικτικά αναφέρουμε τις οδούς: Χρ. Σμύρνης, Κεφαλληνίας, Αργοστολίου, Κοραή και το Παραλιακό μέτωπο).

Δεν δεχόμαστε την δημιουργία αντλιοστασίου εντός της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου).

Προτείνουμε την διέλευση του αγωγού από άλλο δρόμο πέραν της Ελευθερίας και κατά προτίμηση από την οδό Θεσσαλονίκης βόρεια των γραμμών του ΗΣΑΠ.

Το Δημοτικό Κοινοτικό Συμβούλιο αποφάσισε

Κατά πλειοψηφία

και εγκρίνει την εισήγηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου κ. Σιώκα Απόστολου σχετικά με την μη «Ολοκλήρωση Υφιστάμενου συλλεκτήρα ομβρίων υδάτων υψηλών περιοχών Μοσχάτου-Καλλιθέας-Νέας Σμύρνης στην οδό Ελευθερίας».

* Οι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου κ.κ. Ναυπλιώτη Καλλιόπη, Φελλάς Γεώργιος, Πλιάτσικας Αθανάσιος, Μιχαλόπουλος Χρήστος, Τέγας Κων/νος, Ζώταλης Δημήτρης, Λουκή Μαρίνα ψήφισαν υπερ της εισήγησης
* Η Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου κα Λεγάκη Αναστασία ψήφισε κατά της εισήγησης
* Ο Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου κος Γιαμπουράς Μιχαήλ απείχε από την ψηφοφορία

Νέο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου απόψε.

Η Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου συνεδριάζει απόψε (24/3 - 19:00) στο τακτικό της συμβούλιο, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) με τα εξής θέματα:

1. Συζήτηση για την αυξανόµενη εγκληµατικότητα εντός των ορίων της δηµοτικής κοινότητας Μοσχάτου.
2. Αύξηση των συνθηκών ασφαλείας παράλληλα των γραµµών του Τράµ και καλύτερη πρόσβαση των δηµοτών στο σταθµό µετεπιβίβασης.
3. Εισήγηση για παροχή δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας σε µαθητές της Γ΄ Λυκείου σε πιλοτικό στάδιο από εθελοντές καθηγητές ενόψει των Πανελλήνιων Εξετάσεων.
4. Εισήγηση για τοποθέτηση κάδων περισυλλογής απορριµµάτων στο τµήµα της οδού Κεφαλληνίας ανάµεσα στην Αργοστολίου και την Πλάτωνος όπου έχει εντοπιστεί έλλειψη.
5. Υπογειοποίηση γραµµής υψηλής τάσης της ΔΕΗ στην οδό Σολωµού ανάµεσα στην Αργοστολίου και την Πλάτωνος.
6. Λήψη απόφασης για ανανέωση άδειας λειτουργίας µουσικής 2011 στην εταιρεία «Α. ΤΑΜΒΑΚΑΚΗΣ Ε. ΣΤΑΘΗΣ Ν. ΚΟΥΤΡΑΣ Ο.Ε.».
7. Λήψη απόφασης για προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήµατος στην εταιρεία «Γ. ΖΑΧΑΡΙΟΥ – Μ. ΚΕΝΤΕΡΟΓΛΟΥ Ο.Ε.».
8. Λήψη απόφασης για έγκριση άδειας λειτουργίας µουσικής 2011 & µουσικών οργάνων στην εταιρεία «Γ. ΚΩΣΤΗΣ Γ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ Ο.Ε.»
9. Λήψη απόφασης για ανανέωση άδειας λειτουργίας µουσικής 2011 & µουσικών οργάνων στην εταιρεία «ΜΑΛΙΟΣ Β. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ. Ο.Ε.».
10. Λήψη απόφασης για ανανέωση άδειας λειτουργίας µουσικής 2011 στον κο ΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΩΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου