Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθήνας για την καύση καλωδίων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, είχε ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, μαζί με επικεφαλής παρατάξεων και αντιπροσώπους της Επιτροπής Κατοίκων κατά της Καύσης Καλωδίων. Το θέμα της συνάντησης ήταν, προφανώς, η καύση καλωδίων από τους Ρομά στα όρια Ταύρου - Αθήνας:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ
Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με τον αντιδήμαρχο Δαμηλάκο Γεώργιο, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Σπανάκη Βασίλειο, Κρεμμύδα Άρη και Σωπάκη Γρηγόρη, τον Μιχαήλ Γιαμπουρά, εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης και αντιπροσώπους της «Επιτροπής κατοίκων για την καύση των καλωδίων», συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γεώργιο Καμίνη, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Ανδρέα Βαρελά και τον Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου, κύριο Κρομμύδα, στο Δημαρχείο Αθηνών. Το θέμα που βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν το δύσκολο πρόβλημα των Ρομά και η καύση των καλωδίων στα διοικητικά όρια του Δήμου Αθηναίων, στα σύνορα με την περιοχή Ταύρου. Το ζήτημα συζητήθηκε διεξοδικά, σε μία προσπάθεια να βρεθεί μία φόρμουλα δράσης. Οι δύο διοικήσεις των Δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου-Ταύρου, πέρα από τις προσπάθειές τους με ίδιες δυνάμεις-πχ. επικαιροποίηση μελέτης -, θα ασκήσουν πίεση και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, με στόχο να βρεθεί οριστική λύση. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ενώ έγινε λόγος και για κυνήγι σκραπ και για συντονισμένη δράση προς όλες τις κατευθύνσεις.

4 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ.!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ.!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ!!!!!!!!!!!
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κυνήγι σκραπ είναι κάτι σαν το κυνήγι του λαγού;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΛΥΘΗΚΕ. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΥΝΟΨΙΖΕΤΕ ΣΕ 4-5 ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ; ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ. ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΩ ..ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ,ΟΤΑΝ...ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.!!!!!Ο ΑΝΤΡΕΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή