Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πορεία προς το Δημαρχείο προγραμματίζουν οι μαθητές του Εσπερινού

Όπως έχουμε ήδη γράψει, μετά την συγχώνευση του Εσπερινού Γυμνασίου - Λυκείου Μοσχάτου με το αντίστοιχο της Καλλιθέας, οι μαθητές του Εσπερινού Μοσχάτου προγραμματίζουν τις κινήσεις διαμαρτυρίας τους ενάντια σε αυτήν την απόφαση.

Σήμερα, οι μαθητές οργανώνουν πορεία προς το Δημαρχείο Μοσχάτου - Ταύρου, όπως μας ενημέρωσαν σε μήνυμα που απέστειλαν στο Μοσχάτο Live!. Αναλυτικά το μήνυμα:

Σήμερα 15/3 και ώρα 7.:30 θα πραγματοποιηθεί συμβολική πορεία προς το Δημαρχείο Μοσχάτου με αίτημα μας την μη συγχώνευση του Εσπερινού Σχολείου.

Θα θέλαμε την συμπαράσταση όλων σας.

Η Πρόεδρος του 15μελούς
Μαρία Καούνη

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. υΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥς ΚΑΛΥΤΕΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κλείνουν ΣΧΟΛΕΙΑ σε μια χώρα τότε αυτή η χώρα είναι ξοφλημένη ως έθνος πλέον,δεν την σώζει τίποτα!Όλα τα υπόλοιπα δεν μετράνε.
    Πότε επιτέλους θα ξυπνήσει ο κόσμος,πότε θα βγει ο Έλληνας από τον εγωισμό και την παθητικότητα με την οποία τον έχουν μπολιάσει μέσω της τηλεόρασης και του φτηνού βολέματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή