Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νεκρός από σφαίρες αστυνομικός στα σύνορα Μοσχάτου - Ρέντη (video)

Πυροβόλησαν και σκότωσαν αστυνομικό και άλλοι τρεις είναι βαριά τραυματίες στα σύνορα Μοσχάτου - Ρέντη στην λαχαναγορά (έξω από την αντιπροσωπία της Jaguar). Το ρεπορτάζ του newsday.gr:

Τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που καταδίωκαν ένα γκρι JEEP στο Μοσχάτο, σε κοντινή απόσταση από τη Λαχαναγορά δέχτηκαν πυροβολισμούς από ενόπλους. Οι αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες λίγο πιο πριν είχαν διαπράξει ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ενώ κατάλαβαν πως οι δράστες ήταν οπλισμένοι και τους παρακολουθούσαν διακριτικά, μόνο που οι δράστες τους κατάλαβαν.

Στη συνέχεια το JEEP μπήκε στον παράδρομο του Κηφισού, στο ύψος του Allou Fun Park και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την περιοχή του Ρέντη. Στο σημείο αυτή την ώρα επικρατεί πανικός. Oι δράστες πυροβόλησαν τους αστυνομικούς με όπλα Καλάσνικοφ.

Ο ένας αστυνομικός είναι νεκρός, ένας ακόμη βρίσκεται σε διαδικασία ανάνηψης και οι άλλοι δυο νοσηλευονται βαριά τραυματισμένοι. Αυτή την ώρα διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστεί το JEEP μάρκας VOLVO.

Δείτε το video από την τηλεόραση του ALTER:


Σημείωση Μοσχάτο Live!: Στην λαχαναγορά αυτήν την στιγμή επικρατεί πανδαιμόνιο, η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία, ενώ είναι η κλειστή η είσοδος προς Μοσχάτο. Όσοι χρειάζεται να πάνε από το σημείο εκείνο, ας προτιμήσουν να το κάνουν μέσω παραλίας. Θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεότερο.

1 σχόλιο:

  1. ελεος..συνεβουν πολλα παραξενα στο μοσχατο φωτιες στα σχολεια πολλες ληστειες...πρεπει να προσεχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή