Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ισοπαλία το Μοσχάτο - Φωτιά στις εξέδρες του Φωστήρα

Ακόμα μια ισοπαλία κατέγραψε ο ΑΟ Μοσχάτου, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής. Οι "πράσινοι" έμειναν στο 1-1 με αντίπαλο την ΑΕ Περάματος, στο Πέραμα και παρέμειναν στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Το ρεπορτάζ από το site periferiako.com:

Μαζί της στα τοπικά πρωταθλήματα του Πειραιά πήρε η ΑΕ Περάματος το Μοσχάτο, μετά το μεταξύ των δύο ομάδων ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1). Οι 'πράσινοι' ήθελαν περισσότερο τους βαθμούς της νίκης, όμως το 'κιτρινόμαυρο' συγκρότημα δεν χαρίστηκε. Με τη συμπλήρωση 37' αγώνα ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως στο 53' ο Ηλιαδάκης έφερε το ματς στα ίσια.

Το Μοσχάτο προσπάθησε να φτάσει στη νίκη και είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία στο 82' όταν ο Επιτροπάκης 'σημάδεψε' το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαπέτρου (ΣΔ Αθηνών).

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Ρόππας, Σκλαβούνος, Φίλων, Χάλαρης, Μελάς (75' λ. τρ. Δουκάκης), Ηλιαδάκης, Αντωνίου, Κοττάκης (57' Ντεντόπουλος), Λαζόπουλος, Φωτίου (70' Ευδαίμων), Κωνσταντακόπουλος.

ΜΟΣΧΑΤΟ: Κουρεπίνης, Σιμιτσής, Λαλιάνι Μ, Λαλιάνι Λ, Ανδρουλιδάκης, Σαλάμης (60' Παπαευθυμίου), Λιόσης, Καψαλοπόδας, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Επιτροπάκης.
 
Φωτιά στο γήπεδο του Φωστήρα
 
Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που συνέβη στο γήπεδο Ταύρου χθες το απόγευμα, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Φωστήρα με το Χαϊδάρι.

Ενα τσιγάρο που δεν είχε σβήσει και τα... σκουπίδια που υπήρχαν κάτω από την ξύλινη εξέδρα αποδείχθηκαν αρκετά ώστε να ξεσπάσει πυρκαγιά, η οποία εξαπλώθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να καούν περίπου 50 καθίσματα.

Μάλιστα, η καταστροφή θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη, αν δεν είχαν αντιληφθεί το συμβάν παράγοντες του 'Φονέα', που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φωτιά έσβησαν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Φωστήρα με πυροσβεστήρες που είχαν στα αυτοκίνητά τους, αλλά και μάνικες με τις οποίες ποτίζεται το γκαζόν.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Φωστήρας κέρδισε το Χαϊδάρι με σκορ 1-0, με σκόρερ τον Χαλκίδη στο 59'. Σε άλλο παιχνίδι του 8ου ομίλου, ο Άγιαξ Ταύρου ηττήθηλε με σκορ 4-1 από το Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου