Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη του Βασίλη Σπανάκη στο ΚΑΠΗ Ταύρου

Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη του Βασίλη Σπανάκη στο ΚΑΠΗ Ταύρου μας απέστειλε ο συνδυασμός "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»

19 Οκτωβρίου 2010
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,
ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΤΑΥΡΟΥ.

«Κοντά στη τρίτη ηλικία ο Β. Σπανάκης!»
«Δέσμευση για βελτίωση του ΚΑΠΗ & σύσταση νέου!»

«Το ΚΑΠΗ Ταύρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος, Β. Σπανάκης με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΤΑΥΡΟ», όπου συνομίλησε με άτομα της τρίτης ηλικίας. Κατά την μακράς διαρκείας συζήτηση, ο Β. Σπανάκης είχε την ευκαιρία να ακούσει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους, για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν [ανησυχία για μείωση της χρηματοδότησης των ΚΑΠΗ – για την περεταίρω βιωσιμότητά τους κ.λπ.], καθώς επίσης και για το μετεκλογικό σκηνικό των Ο.Τ.Α. [Καλλικράτης – πηγές χρηματοδότησης του νέου δήμου κ.ά.]. Απαντώντας στα ερωτήματά τους και στους προβληματισμούς τους, για άλλη μία φορά -μεταξύ άλλων- είπε ότι θα προχωρήσει σε εξορθολογισμό των δαπανών του δήμου και δεσμεύτηκε ότι θα βελτιώσει τις εγκαταστάσεις και τις λειτουργίες του υπάρχοντος ΚΑΠΗ και για την δημιουργία νέου ΚΑΠΗ και ιατρείων καθημερινής εξυπηρέτησης.

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ το ΚΑΠΗ Ταύρου. Συνομίλησα και αντάλλαξα απόψεις με τους ανθρώπους που καθημερινώς επισκέπτονται το ΚΑΠΗ Ταύρου, άκουσα τις ανησυχίες τους και τους προβληματισμούς τους και τους ζήτησα να μας πουν τι θα ήθελαν από τη νέα δημοτική Αρχή. Άκουσα με πολύ προσοχή τα άγχη τους, άκουσαν και οι ίδιοι τις δεσμεύσεις της δημοτικής μας παράταξης, που από την 1ης 1ου θα έχει συγκεκριμένη πολιτική για τους συνταξιούχους, για τους χαμηλόμισθους και συγκεκριμένες δεσμεύσεις γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δεσμεύσεις όπως είναι η δημιουργία του νέου ΚΑΠΗ και όπως είναι η δημιουργία ιατρείων για την καθημερινή τους εξυπηρέτηση, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνουν στη Νίκαια, στην Βούλα, στον Πειραιά για να εξυπηρετηθούν. Ο Ταύρος από την 1ης 1ου θα αλλάξει σελίδα για την τρίτη ηλικία!», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την επίσκεψή του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΤΑΥΡΟ», Β. Σπανάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου