Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα του Μοσχάτου

Αυτά είναι τα αθλητικά νέα του Μοσχάτου για το Σαββατοκύριακο που πέρασε:

Ποδόσφαιρο

Γράψαμε χτες για την ήττα του ΑΟ Μοσχάτου με 3-0 στην Μύκονο. Και οι υπόλοιπες ομάδες μας γνώρισαν την ήττα σε αυτήν την αγωνιστική.

Για την 1η Κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά, η Θύελλα Μοσχάτου ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 0-1 από τον Φαληρικό, ενώ την ήττα με το ίδιο σκορ γνώρισε η Αναγέννηση Μοσχάτου από την Χαραυγή, σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Για την 2η Κατηγορία, η Ελευθερία Μοσχάτου έχασε από τον Πανιώνιο Κερατσινίου με σκορ 3-1 και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό.

Μπάσκετ

Ο Λέων Μοσχάτου συνεχίζεται την αήττητή του πορεία στην Γ' ΕΣΚΑΝΑ μετά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Τελευταίο του θύμα η Γλυφάδα, την οποία κέρδισε με σκορ 57-52.

ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΣ 57-52(21-21)

Διαιτητές: Μέλης, Κλαδιανός

ΛΕΩΝ ΜΟΣΧ. (Τσαπάκης): Κωστούλας 5, Καρυοφύλλης 3, Λουκής 1, Σταυρουλάκης 8, Δημάκης 3, Κόλλιας 7, Βασιλάκος 15(4), Χιώτης 5, Σονίδης 6(2), Αλεξίου 4, Ραπανάκης, Μπανάι.

ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΣ (Καψιμάλης -Παλτζόγλου): Μαυροειδάκος, Μαθιουδάκης 3, Παλτζόγλου, Ψημάδης 7, Καλαβριάς 13, Απτόσογλου, Γουλανδρής Θ. 6, Γουλανδρής Α. 14, Πίστας, Παριανός 7(1), Ψάλλης 2, Νικητόπουλος.

Γυναικείο Βόλλεϋ

Το απόλυτο σε νίκες και σετ για 3η αγωνιστική διατήρησαν τα κορίτσια του ΑΟΠ Μοσχάτου, καθώς πέρασαν από την έδρα του Εσπέρου με σκορ 3-0 σετ, στα πλαίσια της Β' Κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου