Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

E-mail μαθητή: Βανδαλισμοί στο 2ο Λύκειο Μοσχάτου

Μαθητής του 2ου Λυκείου Μοσχάτου μας απέστειλε e-mail μέσα στο οποίο καταγγέλει βανδαλισμούς στο Λύκειο, πιθανότατα από εξωσχολικά πρόσωπα. Δημοσιεύουμε το e-mail:


2o Λύκειο Μοσχάτου - Σκηνές Βανδαλισμού


Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για το site σας. Είναι πολύ χρήσιμο και άκρως ενημερωτικό.

Είμαι ένας μαθητής του 2ου Λυκείου και θέλω να αναφέρω τις σκηνές βανδαλισμού που είδαμε με το που μπήκαμε στο σχολείο, καθώς κάποιοι ανεγκέφαλοι μπήκαν πιθανόν από ένα ανοιχτό παράθυρο, σπάσαν τις γλάστρες, ρίξαν τα χώματα στις σκάλες και τους διαδρόμου, σκαλώσαν και βγάλαν τελείως τους πίνακες και προξενήσαν και μερικούς άλλους μικρούς βανδαλισμούς.

Καθηγητές και μαθητές μαζί καθάρισαν τα χώματα αργότερα. Πάλι καλά οι ανεγκέφαλοι δεν επιχείρησαν να μπουν μέσα στο κυλικείο, το οποίο ήταν κλειστό, ωστόσο το έχουν καταστρέψει τελείως προηγούμενες χρονιές και μάλιστα επανειλημμένα.

Μερικοί πιστεύουν ότι είναι κάτι σαν προειδοποίηση για κατάλψη, αλλά προσωπικά πιστεύω πως δεν έχουμε τέτοιου είδους αλήτες εντός του σχολείου μας. Πιθανόν να έγινε από μερικούς εξωσχολικούς που συχνάζουν αρκετές φορές στο προαύλιο τα βράδια (αυτό γίνεται και στο γυμνάσιο) που όμως έχουν ελαττωθεί από τότε που άρχισε περιπολίες η ομάδα ΔΙΑΣ.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Θα προτιμούσα σε περίπτωση που το αναρτήσετε στο site σας, να μην γίνει γνωστό το mail μου ή το όνομα μου.

Με εκτίμηση,
Μαθητής 2ου Λυκείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου