Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου ανοίγει τις πόρτες του για τους δημότες του Μοσχάτου.

Το κτίριο 1800 τ.μ. (καλύπτει την περιοχή Ομήρου - Κωνσταντινουπόλεως - Σολωμού) θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.

Δείτε την πρόσκληση και το μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου, Ταξιάρχη Παπαντώνη. Για να δείτε τις εικόνες σε πλήρες μέγεθος κάντε κλικ πάνω τους.


 

8 σχόλια:

  1. Μπράβο θράσσος, λίγο πριν τις εκλογές (αλίμονο....) και μετά απ όλο καραγκιοζιλίκι σχετικά με την παράδοσή του, ξαφνικα.....Όλα όμορφα !!! Τελετές να γίνονται !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Δήμο που ολοκλήρωσε το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχατητήρια στο νυν Δήμαρχο για την δουλειά και το έργο του. Αυτά τα εγκαίνια δεν είναι προεκλογική φιέστα, αλλά πραγματική παράδοση ενός έργου για τους δημότες του Μοσχάτου και του Ταύρου.
    Και πάλι μπράβο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο, πραγματικά! Ο Δήμαρχος πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για αυτό το κέντρο. Μπράβο

    και δεν πρόκειται για πρεκλογικο, αφού δεν κερδίζει τίποτα ο άνθρωπος. Δεν ξαναβάζει στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγκαινιάζονται καινούργια δημοτικά κτήρια με πολυήμερες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου . Λες και θα ενοχλούσε το κόσμο η καθυστέρηση της παράδοσης του κτιρίου για άλλες 20 ημέρες , μπροστά στους τόσους μήνες που έχουν περάσει από την αρχικά συμφωνημένη ημερομηνία παράδοσης του .
    Ενός κτιρίου που τόσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τη διαδικασία κατασκευής του δημιουργώντας έριδες μεταξύ δημοτικών συμβούλων και Δημάρχου.
    Η εγκληματικότητα διογκώνεται (π.χ. Τρείς ληστείες στην οδό Λυκούργου μέρα μεσημέρι σε αυτοκίνητα που οδηγούσαν γυναίκες την ώρα που πάρκαραν ,με θραύση τζαμιών οι δύο και απειλή μαχαιριού η άλλη , μέσα σε μόλις δύο μέρες).
    Την ίδια ώρα η δημοτική αστυνομία περιφρουρεί τους χώρους γύρω από το κτίριο της Σολωμού σε 24ωρη βάση , λες και η εταιρεία που κατασκέυασε το κτίριο πληρώθηκε λίγα και αδυνατεί να πληρώσει μια εταιρεία φύλαξης για 10 μέρες .
    Αλήθεια η παραλαβή του κτιρίου έγινε ή όχι ακόμα ; Αν δεν έχει γίνει , τι δουλειά έχει το περιπολικό της δημοτικής αστυνομίας απέξω (η φύλαξη μέχρι την παράδοση του είναι αρμοδιότητα της κατασκευάστριας εταιρείας).
    Αν έχει γίνει ,Ποιός υπέγραψε τη παραλαβή ; Είναι ολοκληρωμένο το έργο ;Ο χώρος περιμετρικά δεν έχει ολοκληρωθεί .Μέσα είναι ακόμα συνεργεία και δουλεύουν .
    Να γίνουν εγκαίνεια και να γίνουν από τον Παπαντώνη. Μετά τις εκλογές όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Πολιτιστικο κεντρο ηταν για πολλους απο εμας τους μεγαλυτερους σε ηλικια ενα ονειρο. Πραγματοποιηθηκε επι ημερων Παπαντωνη.Καλα κανουν και το εγκαινιαζουν εστω και τωρα Τα ευσημα ειναι δικα του.ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ αλλοι τον αγωνα και το εργο του.Δημαρχος εβγαινε απο την πλειοψηφια των Μοσχατιωτων. Δεν εχει αναγκη απο ψηφους.Ας μην ειμαστε μικροψυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε πάλι ανα 10λεπτο σχόλια - ο ίδιος (;). Δε βάζει ο Παπ, βάζει όμως η διάδοχη κατάσταση. Άντε ρε παιδιά, ακομα και με αντιπαλο (;;;;) το Σπανάκη θέλετε τέτοιες αβάντζες...Έλεος...Κώστα ελπίζω να μη γράφεις εσύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγάλο έργο, από έναν αντικειμενικά πολύ καλό Δήμαρχο.
    Καλη συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή