Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Επισκέψεις του Βασίλη Σπανάκη στον Ταύρο

Με δελτία τύπου ο συνδυασμός "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Σπανάκη, μας ενημερώνει για τις επισκέψεις του υποψήφιου Δημάρχου στους εργαζόμενους του Δήμου Ταύρου και στο ίδρυμα Αλθέα στον Ταύρο:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»

14 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,
ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ.

«Κανένας εργαζόμενος δεν θα χάσει την δουλειά του!»

«Κανένας από τους εργαζομένους στον δήμο Μοσχάτου δεν πρόκειται να χάσει την δουλειά του», αλλά και στον νέο δήμο, από την στιγμή που ο συνδυασμός του θα αναλάβει τα ηνία της διευρυμένης -πλέον- πόλης, διαβεβαίωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Βασίλης Σπανάκης, κατά την επίσκεψή του στα πρώην σφαγεία.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ», δεν παρέλειψε να τονίσει ότι επιδίωξή του είναι να γίνει -από κοινού με τους εργαζομένους του δήμου- «μία νέα αρχή», ώστε να είναι ισχυρή κα δυνατή η ενωμένη πόλη του Μοσχάτου-Ταύρου.

«Σήμερα επισκεφθήκαμε τους εργαζομένους του δήμου Ταύρου, εδώ στα πρώην “Σφαγεία”. Συζήτησα μαζί τους. Άκουσα τα προβλήματά τους. Άκουσα τις ανησυχίες τους. Συζητήσαμε για πολύ ώρα, για πολλά θέματα που τους αφορούν. Ζήτησα από τους εργαζομένους -μαζί με τους εργαζομένους, μαζί με το σωματείο των εργαζομένων- να κάνουμε μία νέα αρχή!... να κάνουμε μία νέα αρχή σε έναν δήμο ισχυρό και δυνατό… σε έναν δήμο που θα ενώνει την Πρωτεύουσα των Αθηνών με το μεγάλο λιμάνι. Οι ανησυχίες των εργαζομένων ήταν εύλογες. Σήμερα δώσαμε απάντηση στα “παπαγαλάκια” εκείνα που το μόνο που ξέρουν είναι να ρίχνουν λάσπη. Κανένας εργαζόμενος δεν πρόκειται να θιχθούν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Η δημοτική μας παράταξη δεσμεύεται από την 1η Ιανουαρίου μαζί με τους εργαζομένους θα φέρει την πραγματική αλλαγή στον Ταύρο, την πραγματική αλλαγή στο Μοσχάτο. Ζητούμε την στήριξη των πολιτών για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Να οδηγήσουμε εμείς και να βρεθούμε εμείς μαζί με τους εργαζομένους, μαζί με τους πολίτες στο τιμόνι του νέου μας δήμου!», είπε μετά την ολοκλήρωση της εν λόγω συνάντησης, ο υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Βασίλης Σπανάκης.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»

14 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,
ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΑΛΘΕΑ»
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑΥΡΟΥ.

«Κοντά στις ευαίσθητες -κοινωνικά- ομάδες!»

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε εμπράκτως, με την επίσκεψή του στο ίδρυμα “Αλθέα”, ο υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Βασίλης Σπανάκης.

«Επισκεφθήκαμε το ίδρυμα “Αλθέα”, ένα ίδρυμα που κάνει σπουδαίο κοινωνικό έργο και βρίσκεται στα όρια του δήμου μας. Η δημοτική Αρχή από 1ης 1ου θα βρίσκεται κοντά σε κάθε πρωτοβουλία που έχει να κάνει με την κοινωνική αποστολή, οποιουδήποτε φορέα. Άλλωστε με τον Καλλικράτη οι νέοι και διευρυμένοι δήμοι οφείλουν να έχουν ένα πλούσιο κοινωνικό έργο. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτής της επισκέψεως να συγχαρώ όλο το προσωπικό του ιδρύματος “Αλθέα” γι’ αυτήν την σπουδαία δουλειά η οποία γίνεται καθημερινώς!»

3 σχόλια:

  1. a re vasilaki doulema pou exeis rixei stous anthropous pou den se xeroun. pantos sou vgazo to kapelo giati afto pou kaneis einai talento. xaramizese vasilaki esi eise ftiagmenos gia megala pragmata. pantos oxi gia to dimo mosxatou taurou giati oi mosxatiotes se pirane xampari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. v.p.t.c. vaze tin ypografi sou sta keimena pou grafeis.Etsi ki allios fonazoun oti einai dika sou.Den exei plaka otan kryvesai.Esy les den fovasai kai oute to psevdonymo sou den grafeis pia... c.t.p.v

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. filaraki kaneis otita xereis ola ala eise anideos. gia des ta sxolia gia to psifodeltio tou vasilaki kai tha deis an ipografo. eise oti na ne.
    meta timis v.p.t.c

    ΑπάντησηΔιαγραφή