Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ανδρέα Ευθυμίου στον Ταύρο

Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση των εγκαινίων του στον Ταύρο μας απέστειλε ο συνδυασμός "Μοσχάτο - Ταύρος, Ανθρώπινη Πόλη - Σύγχρονος Δήμος", με επικεφαλής τον Ανδρέα Ευθυμίου. Το δημοσιεύουμε:

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ-ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»
ΜΕ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Την Τρίτη στις 12 Οκτωβρίου 2010, στις 7.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Ταύρου, του Συνδυασμού με επικεφαλής τον Ανδρέα Ευθυμίου, «Μοσχάτο-Ταύρος, ανθρώπινη πόλη-σύγχρονος Δήμος». Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε μπροστά στο εκλογικό κέντρο, στη Θράκης 13, όπου ο Ανδρέας Ευθυμίου, με λόγο σαφή και δίνοντας έμφαση στα ιδιαίτερα προβλήματα που παρουσιάζει η περιοχή του Ταύρου, παρουσίασε το πρόγραμμά του για το νέο διευρυμένο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο νυν Δήμαρχος Μοσχάτου, Ταξιάρχης Παπαντώνης, μίλησε με θερμά λόγια για τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου, τονίζοντας το γεγονός πως το νέο Δημοτικό Συμβούλιο χρειάζεται να είναι δυναμικό και αποδοτικό και να στηρίζεται σε ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να αποτελέσουν την εγγύηση για τη συνένωση.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του Ταύρου, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού «Μοσχάτο-Ταύρος, Ανθρώπινη πόλη-Σύγχρονος Δήμος» που στηρίζεται σε πέντε στρατηγικές κατευθύνσεις και πολλούς επιμέρους στόχους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πέντε περιοχές του Ταύρου που παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ανδρέας Ευθυμίου εστίασε στις ελλείψεις, αλλά παρουσίασε και πρακτικές λύσεις για τον Ταύρο, προκαλώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.


Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ταύρου έκλεισαν με την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων του Ταύρου και του Μοσχάτου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί για να δημιουργήσει μία νέα πόλη πρότυπο για να ζεις, ενώ όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι θα έχουν ενεργή συμμετοχή στον αγώνα για την ποιότητα της καθημερινότητας του δημότη.

* * *

«Μοσχάτο-Ταύρος, Ανθρώπινη πόλη, σύγχρονος Δήμος»

Εκλογικό κέντρο Μοσχάτου: Μεταμορφώσεως 66 (τηλ. 210 4831422)
Εκλογικό κέντρο Ταύρου: Θράκης 13 (τηλ. 210 3464537)

8 σχόλια:

  1. πλήθος κόσμου??? ναι το 60% ήταν από το μοσχάτο από τα 200 άτομα. η εκδήλωση ήταν μήνυμα του αγώνα που θα κάνουν λουκή λουκάκη μενεξής δημητρίου στην θέση της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (αν εκλεγούν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε 10,43 το 60% του 200 είναι 120.Θα κουράστηκες σίγουρα για να ελέγξεις τόσες ταυτότητες΄.Στις 7 Νοεμβρίου το βράδυ θα σε περιμένουμε στο εκλογικό μας κέντρο να σε κεράσουμε γλυκό γιατί θα είσαι πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ,ΕΤΣΙ?ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 1:14, το λάθος ήταν στο χειροκρότημα.
    Έπρεπε οι Μοσχατιώτες συγγενείς και φίλοι να συγκρατηθούν όταν ο Ανδρέας παρουσίασε τους συμβούλους από το Μοσχάτο, γιατί ο Ταύρος είναι χωριό και επειδή γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους με το χειροκρότημα εντοπίστηκαν εύκολα.
    Δεν ξέρω το τι θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου αλλά στις 12 Οκτωβρίου στα εγκαίνια του εκλογικού του Ταύρου οι Μοσχατιώτες, αν δεν ήταν 60%, σίγουρα ήταν πάνω από τους μισούς και φυσικά όλοι δεν ξεπερνούσαν τους 200.
    Η συγκέντρωση ήταν μια μεγάλη αποτυχία του Ανδρέα και των επιλογών του στον Ταύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑΥΡΙΑΡΧΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΣ ΑΝΤΡΕΑ!
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΤΑΥΡΙΑΡΧΗ......
    ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΣΗ ΤΩΡΑ?
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ,ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ?
    ΞΕΡΩ ...ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΙΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ
    ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΜΟΝΟΛΟΓΗΣΑ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΝΕΚΕΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ,ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΩΡΟΥΣ,ΤΗΝ ΜΥΤΗ
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οτι και να λετε η απαντηση συντομα θα ερθει..και ευτυχως θα ειναι υπερ του δοκιμασμενου και πετυχημενου...και φτανει το παραμυθακι περι μνημονιου ...τα κανατε ....και εμεις θα πληρωσουμε...ασ μην ανακατευουμε της δημοτικες εκλογες με τους 300 ανθελληνες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή