Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Επιτυχίες στο πινγκ πονγκ για τον Δήμο Ταύρου

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Ταύρου μας γνωστοποιεί τις διεθνείς επιτυχίες που έχει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ταύρου στο πινγκ πονγκ:

ΔΗΜΟΣ ΤΑΥΡΟΥ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Πειραιώς & Επταλόφου
177 78 – Ταύρος
2103461176

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε πως η ομάδα ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου εκπροσωπεί και φέτος επάξια το Ελληνικό ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Νικώντας την ρώσικη ομάδα ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ με 3-1 σετ στην Ουκρανία, στα πλαίσια των αγώνων του Κυπέλλου Ευρώπης γυναικών, η ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου πέρασε στον επόμενο γύρο όπου θα ταξιδέψει στην Γαλλία στην πόλη Τουλούζ για να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, την γαλλική ομάδα ΜΑΡΜΕΛΕΤ καθώς και την αυστριακή ΛΙΝΤΣ στις 29-30-31/10/2010.

Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν με την ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου είναι οι εξής: Εξάρχου Φιλαρέτη, Μαρία Χριστοφοράκη (βασικά στελέχη και της εθνικής ομάδας γυναικών) και η κινέζα Φένγκ Γιάο Γιάο.

Προπονητής της ομάδος είναι ο Άρης Τσακίρογλου που επί 25 χρόνια έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του αθλήματος στην ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου.

13/10/2010

Η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου
Δήμου Ταύρου

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ

3 σχόλια:

  1. Βρε καλώς την, την Ειρήνη, που από την πλήρη αφάνεια, τώρα προεκλογικά, βγήκε στην επιφάνεια.
    Φαίνεται πως αποφάσισε τελικά να κατέβει και διάλεξε και στρατόπεδο.
    Ειρήνη μου, σου εύχομαι να μαζέψεις πολλά-πολλά ψηφαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ!!!!!!!!!
    ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή