Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ενωμένοι Πολίτες: Επισκέψεις σε Ταύρο και Μοσχάτο

Δύο επισκέψεις, από μια σε Μοσχάτο και Ταύρο μας γνωστοποιούν οι Ενωμένοι Πολίτες, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Σπανάκη με δελτία τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»

13 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ –ΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,
ΣΤΟΝ «ΑΙΟΛΟ» ΤΑΥΡΟΥ.

Ο Β. Σπανάκης στον «Αίολο»,
“όχι για τους τύπους, αλλά, για την ουσία!”

Το «μελίσσι του αθλητισμού» -τον «Αιόλο Ταύρου»- επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης [13/10], υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Βασίλης Σπανάκης.

Στο «Τιμόθεος Ευγενικός», ο κ. Σπανάκης συνομίλησε με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του «ΑΙΟΛΟΥ», από τους οποίους ζήτησε να του εκθέσουν τα προβλήματα και τους τρόπους που τα αντιμετωπίζουν.

Μετά την ενημέρωση αυτή, αφ’ ενός μεν ο υποψήφιος δήμαρχος τους έδωσε συγχαρητήρια για το αποτελεσματικό τους έργο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αφ’ ετέρου δε, προχώρησε σε μία σειρά προγραμματικών δηλώσεων, δια των οποίων θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες τους.

Στις εξαγγελίες του ο κ. Σπανάκης, είπε ότι ως νέα δημοτική Αρχή, θα εισηγηθεί ο δήμος να καλύψει τα κόστη των γυμναστών και να ληφθεί η απόφαση να μην καταβάλλονται συνδρομές για την συμμετοχή των αθλουμένων στα προγράμματα του σωματείου. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στην άμεση βελτίωση των εγκαταστάσεων του κλειστού.

Μετά το πέρας της επίσκεψης στο κλειστό του «Αιόλου», ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σπανάκης, είπε ότι «Σήμερα επισκεφθήκαμε και είχαμε την τύχη να μιλήσουμε με το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού σωματείου της πόλης του Ταύρου, του «Αιόλου», στο γήπεδο «Τιμόθεος Ευγενικός». Συζητήσαμε με τους παράγοντες της ομάδας, είδαμε τις ελλείψεις που υπάρχουν και στις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και τις ανάγκες που προκύπτουν για το σωματείο και δεσμευτήκαμε για συγκεκριμένες ενέργειες που θα κάνουμε ως δημοτική αρχή από 01/01. Θέλω με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ πραγματικά τους ανθρώπους του σωματείου, που με τις δικές τους ενέργειες μπορούν να το κρατούν ζωντανό και να είναι ένα ζωντανό κύτταρο που φέρνει την νεολαία στο γήπεδο, που φέρνει τη νεολαία κοντά στον αθλητισμό, με όποιες θετικές συνέπειες έχει αυτό. Σήμερα κάναμε μία επίσκεψη, όχι για τους τύπους, αλλά, για την ουσία. Εδώ στο γήπεδο «Τιμόθεος Ευγενικός» είδαμε τους χώρους αναλυτικά, είδαμε τις ανάγκες του σωματείου αυτού και κυρίως συζητήσαμε για τις προτεραιότητες που πρέπει να βάλουμε ως δημοτική Αρχή -με το νέο ξεκίνημα- σε λίγες εβδομάδες.»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ «ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ»
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ»

13 Οκτωβρίου 2010
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ –ΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ,
ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

«Οραματιζόμαστε μία πόλη σοβαρή και σύγχρονη!»

Την «ραχοκοκαλιά του δήμου» -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τον τομέα της καθαριότητας- επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης [13/10], όπου και συνομίλησε με τους εργαζομένους κατά την έναρξη της βάρδιας εργασίας τους, ο υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Βασίλης Σπανάκης.

Συζήτησε μαζί τους ζητήματα που τους απασχολούν και άκουσε με προσοχή τις σκέψεις και τις προτάσεις τους για τον εκσυγχρονισμό του τομέα τους και των υποδομών του.

Ο κ. Σπανάκης ζήτησε και έλαβε τις προτάσεις των εργαζομένων ώστε αυτές αφ’ ενός μεν να ληφθούν υπ’ όψιν και αφ’ ετέρου δε, να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό του συνδυασμού για την επίτευξη του στόχου της σε όσον το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο καθαριότητας στην πόλη.

«Σήμερα επισκεφθήκαμε τον τομέα καθαριότητας του δήμου Μοσχάτου, την ραχοκοκαλιά του δήμου μας. Οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής για βελτίωση του τομέα καθαριότητας είναι πολλές και εμείς ως νέα δημοτική Αρχή θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος σε αυτό. Η πόλη του Μοσχάτου αναπτύσσεται. Η πόλη του Μοσχάτου έχει πρόσθετες ανάγκες. Επισκεφθήκαμε τους εργαζομένους, μιλήσαμε μαζί τους, αφουγκραστήκαμε τα προβλήματά τους. Από την 1η Ιανουαρίου, μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με το σωματείο των εργαζομένων, θα δώσουμε μία νέα πνοή στην καθαριότητα, θα δώσουμε έναν νέο τρόπο εξυπηρέτησης στους πολίτες. Η καθαριότητα για την παράταξή μας είναι πρώτη προτεραιότητα και απαραίτητη προϋπόθεση για μία καλύτερη και πιο ποιοτική καθημερινότητα για τους δημότες μας, για την εικόνα μίας πόλης σοβαρής και σύγχρονης που οραματιζόμαστε.», είπε-μεταξύ άλλων- κατά το πέρας της επίσκεψής του ο κ. Βασίλης Σπανάκης.




3 σχόλια:

  1. Βασίλη μου, ανθρωπέ μας και σωτήρα μας.Ηξερα ένα σωρό καλά χαρακτηριστικά σου:Αξιόπιστος,reliable για τους αγγλομαθείς, σεμνός, ακούραστος, δουλευταράς (ε καμιά φορά και εγώ γράφω καμία μικρή υπερβολή),ποιοτικός, οραματιστής,τώρα μαθαίνω και άλλα καλά στοιχεία σου.Π.χ πόσο αγαπάς τον αθλητισμό πράγμα που εμφανώς καταδεικνύει και ο σωματότυπός σου.ΜΠΡΑΒΟ.
    Βασίλη μου (μου επιτρέπεις το "μου"-αφού άλλωστε ο λαοφιλής πολιτικός,εσύ δηλαδή,ανήκεις σε μας) είσαι μεγάλος ΦΙΛΟΣ. Με το "Φ" κεφαλαίο. Αστους όλους τους μικρόψυχους που λένε οτι ολόκληρη τετραετία δεν σε είχαν δει.Τι δηλαδή θάπρεπε να σαι καθε μερα στον δρόμο να κάνουν το κομμάτι τους?Ας ερχόντουσαν (που λένε και στο χωριο μου) στο σπίτι σου να σε δούν.ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΤΩΡΑ που έχεις πάρει σβάρνα και γυρνάς παντού. Αντε πιά όλοι σε κατηγορούν.Εγώ όποτε θέλω να σε δω έρχομαι στον Ταυρο και σε βλέπω (Μοσχατιώτης είμαι)όπου εκει δεν σε ξέρουν και βολογυρνάς.
    ΒΑΣΙΛΗ,δεν έχουν πάρει χαμπάρι οτι θάσαι δήμαρχος στο Μοσχατοταυρο με ποσοστά Παπαντώνη?
    Εχεις ποιότητα,ποιοτικό ψηφοδέλτιο και θα σαρώσεις!!!!Καλή επιτυχία,και εύχομαι και εις ανώτερα.Βουλευτής με την Ντόρα.Χαιρετισμούς σε όλη την οικογένεια.Καληνύχτα κε Σπανάκη... που είπε και ο Πρόεδρός σου (Καλά αυτός δεν ήξερε οτι είσαι Ντορικός?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BASILAKI Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΙΑ ΥΜΗΤΟ ΠΛΕΥΡΑ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΕΦΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.
    \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαοφιλή ηγέτη,είσαι μορφή,είσαι η ποιοτικότερη προσέγγιση του "τίποτα".Κανείς δεν περιμένει τίποτε από σένα.Ετσι μπορείς να νοιώθεις άνετος και ωραίος.Κανείς δεν σε πιστεύει προσωπικά. Ευτυχώς στον συνδιασμό σου υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι με ποιότητα (στο κόμμα πιστεύουν και για αυτό δίνουν αγώνες) όπως ο Μερίκας και ο Πηνιώτης και μπορεί απλά να σε περισσώσουν από την απόλυτη ξεφτίλα.Α ρε Βασιλάκη παίρνεις στον λαιμό σου πραγματικά άξιους ανθρώπους .Κρίμα δεν αξίζει να τους τραβάς προς τα κάτω.
    Παραιτήσου υπερ Κώστα Πηνιώτη έστω και την τελευταία στιγμή να σώσεις τα προσχήματα.Πες μια δικαιολογία,από την χαρά τους όλοι θα την πιστέψουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή