Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ενωμένοι Πολίτες: Δελτίο Τύπου για την συγκέντρωση στον Ταύρο

Δελτίο Τύπου μας απέστειλε ο συνδυασμός "Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο", με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Σπανάκη, σχετικά με την συγκέντρωσή του στον Ταύρο:


ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Μήνυμα Νίκης έδωσαν με τη συμμετοχή τους οι κάτοικοι του Ταύρου στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε από την παράταξη “Ενωμένοι Πολίτες για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο” με επικεφαλή τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Σπανάκη.

Στην ομιλία του ο κ. Σπανάκης επισήμανε τα προβλήματα της περιοχής και τόνισε ότι με μεθοδικότητα και προγραμματισμό ο Ταύρος μπορεί να αλλάξει σελίδα. Παρουσίασε τους εφτά άξονες του πολιτικού προγράμματος των Ενωμένων Πολιτών. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα της περιοχής και επέμεινε στα έργα ανάπλασης και διαμόρφωσης των κοινόχρηστων χώρων.

Υπογράμμισε τον κοινωνικό ρόλο που καλείται να παίξει η νέα δημοτική αρχή, μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε σήμερα, και παρουσίασε αναλυτικά το Κοινωνικό Πακέτο Μέτρων που έχει συντάξει η παράταξή του για την ελάφρυνση των νοικοκυριών σε Μοσχάτο και Ταύρο. Δεσμεύτηκε για τη διεκδίκηση της άμεσης λειτουργίας του Προαστιακού και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στην περιοχή.
Για το θέμα της υψηλής ανεργίας στην περιοχή ο κ. Σπανάκης ανέφερε ότι όλα τα μικροέργα, με αυτεπιστασία και με συμβάσεις του Δήμου, θα γίνουν αποκλειστικά με ανέργους και με αγορές υλικών από τα τοπικά καταστήματα της περιοχής, για να τονωθεί η καταναλωτική τους κίνηση.

Σχετικά με το μείζον θέμα της καύσης των καλωδίων και των σκραπατζίδικων, που επηρεάζουν σοβαρά τη δημόσια υγεία των κατοίκων του Ταύρου, ο υποψήφιος Δήμαρχος εμφανίστηκε σίγουρος για το ότι θα υπάρχουν διεκδικήσεις ουσίας και με την εκλογή του τα συγκεκριμένα προβλήματα θα λυθούν σύντομα και με απτά αποτελέσματα.

Όσο πλησιάζει ο χρόνος για τη διεξαγωγή των εκλογών τόσο παγιώνεται η αντίληψη ότι ήρθε η ώρα ο νέος Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου να αλλάξει σελίδα. Οι πολίτες γυρνούν την πλάτη στις σκιές του παρελθόντος και απορρίπτουν τις λογικές γυάλας και τις αποτυχημένες πολιτικές που οδήγησαν την περιοχή μας στο αδιέξοδο. Επιβραβεύουν τη δημιουργικότητα, τις φρέσκες ιδέες, το ήθος και την αξιοπιστία των Ενωμένων Πολιτών.

Η σύνθεση του συνδυασμού των Ενωμένων Πολιτών απαρτίζεται από ανθρώπους όλου του πολιτικού φάσματος καθώς και ανένταχτους πολίτες. Στην προσπάθειά τους συντάσσονται έμπειρα στελέχη του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου καθώς και νέες υποψηφιότητες, άνθρωποι επιτυχημένοι στον επαγγελματικό τους χώρο, με γνώσεις, φρέσκες ιδέες και έντονη διάθεση για προσφορά στα κοινά. Βασικά κριτήρια για την επιλογή τους είναι η εντιμότητα και το ήθος τους, η ικανότητά τους να προτείνουν λύσεις και να διεισδύουν στην κοινωνία.

Στην ομιλία δυναμικό παρόν έδωσε ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ταύρου κ. Δρόσος Μακρής, προλογίζοντας και στηρίζοντας έμπρακτα το Βασίλη Σπανάκη στην προσπάθεια που κάνει για την αλλαγή στο νέο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.

Ο κ. Σπανάκης ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους δημότες για τη δυναμική τους παρουσία και την ανταπόκριση που έδειξαν στο κάλεσμά του για τη νέα πορεία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν

3 σχόλια:

  1. Μήνυμα νίκης του έστειλε ο Ταύρος λέει ο Σπανάκης... Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε? Που τα βρίσκεις βρε ανεξάντλητε Βασίλη?Καλός δήμαρχος η μάλλον δήμαρχος δεν θα γίνεις ποτέ αλλά τέτοιο χιουμορίστα σαν και σένα δεν έχουμε ματαξαναγνωρίσει.Νάσαι καλά τέτοιες εποχές γεμάτες θλίψη και κατήφεια είσαι όαση με τα αστεία σου!!! Περιβόλι σωστό.
    Επίσης χαίρομαι που μετά τόσο αγώνα που έχεις κάνει με προσωπικό κόστος,κούραση,περπάτημα,να λύσεις όλα τα δημοτικά προβλήματα στο Μοσχάτο, στον ΗΣΑΠ που άφησες εποχή (τέτοιο έργο...) τώρα θα λύσεις και όλα τα προβλήματα του Ταύρου.
    Οι φρέσκες ιδέες σου,η τρομερή διάθεσή σου για δουλειά...πρέπει να τους εντυπωσίασαν.Επίσης η δημιουργηκότητά σου,η υπεράνω πάσης κριτικής παροιμιώδης αξιοπιστία σου πρέπει να τους κέρδισαν...
    ΤΑΥΡΙΩΤΕΣ φίλοι για να σοβαρευτούμε ρωτήστε κανα Μοσχατιώτη τι είναι ο Βασίλης.
    Βασιλάκη Αστραχάν σε βλέπω, θα σε περάσουν και τα άκυρα...
    Σπανάκης στα Τρίκαλα,Σπανάκης στο Μοσχάτο ΤΩΡΑ και στον Ταύρο.
    Εχει να ρίξει γέλιο ο Λιβάνιος.Στο Δεύτερο γύρο να ορμηνέψεις τους ψηφοφόρους σου να ψηφίσουν κατά συνείδηση.Οχι οτι σε ακούει κανένας αλλά κάντο για εφέ.ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΓΚΟΡΤΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάνουμε γκρουπάκι στο facebook με τίτλο "Οσοι έχουν παρει υποσχεση απο τον Βασίλη για κάτι και φάγανε σφόλι" θα κάνει περισσότερους φίλους και από την lady Gaga & τον Obama.Ο Ανθρωπος δεν παίζεται είναι διαπλανητικός.Κρίμα που πάει για δήμαρχος για πλανητάρχης έπρεπε να βάλει.

    Πεπλανημένος Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σπανάκης έχει πολύ περισσότερα να πει από τους συνεχιστές του Παπαντώνη που βριζόταν μεταξύ τους και τωρα σμιγουν ξανα, περιφρονώντας όλους εμάς. Στον ΗΣΑΠ επι των ημερών του Σπανάκη έγινε το μεγαλύτερο έργο υποδομής που έχει γίνει ποτε. Επίσης ρίξτε μια ματια στο σταθμό του Μοσχάτου για να καταλαβετε τι εκανε ο Σπανάκης, όσο περνούσε από το χέρι του. Ααα, και που εισαι 10:16, για πες μας γιατι ο Παπαντώνης αρνήθηκε τη δημιουργία νεόυ σταθμού ΗΣΑΠ στους Ταξιάρχες χωρίς να επιβαρυνθεί ούτε δεκάρα ο Δήμος μας; Αυτά δε γίνονται πουθενά. Ή μάλλον γίνονται, για αυτό είμαστε στην κατάσταση που είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή