Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΑΔΙΚΙΑ: Το κορίτσι από το Μοσχάτο δεν κέρδισε, αν και είχε τις περισσότερες ψήφους

Το κορίτσι από το Μοσχάτο, που συμμετείχε στον διαγωνισμό σεναρίου ιστοριών με θέμα την Πολλαπλή Σκλήρυνση, αν και ήρθε πρώτη με τεράστια διαφορά στις ψήφους του κοινού, δεν κέρδισε τον διαγωνισμό.

Νικήτρια ανακηρύχθηκε μια συμμετοχή από την Αγγλία.

Προσέξτε τώρα τα εξής:

Η κοπέλα του Μοσχάτου συγκέντρωσε 5332 βαθμούς από το κοινό (1112 ψήφοι x 4.8 βαθμολογία, με άριστα το 5).

Η κοπέλα από την Αγγλία συγκέντρωσε... 97 βαθμούς μόνο (26 ψήφοι x 3.7 βαθμολογία, με άριστα το 5). Δηλαδή, οι λιγοστοί που μπήκαν και την ψήφισαν, δεν της έδωσαν το άριστα που έπαιρνε η Μοσχατιώτισσα!

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγλίδα μπήκε στον διαγωνισμό κυριολεκτικά από το παράθυρο, στις 15 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που είχε περασει και η πρώτη παράταση! Το εκπρόθεσμο του εκπρόθεσμου δηλαδή.

Το κορίτσι από το Μοσχάτο δεν ήρθε στην πρώτη θέση μόνο στις καρδιές μας. Ήρθε στην πρώτη θέση και στην πραγματικότητα. Κάποιοι καταπάτησαν κάθε έννοια δικαίου και της αρνήθηκαν την πεντακάθαρη πρωτιά. Κρίμα, νομίζαμε ότι σε διαγωνισμούς με τέτοια θέματα δεν θα υπήρχε "παρασκήνιο".

Όποιος θέλει να στείλει e-mail στην οργάνωση του διαγωνισμού και να παραπονεθεί γι'αυτήν την κατάφορη αδικία μπορεί να το κάνει εδώ: contact@realmsvoices.com

10 σχόλια:

  1. auto den einai aplws "paraskinio" auto einai brwma-mpoxa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειχα την υποψια αυτη επειτα απο την πρωτη παραταση θελανε να την βγαλουνε εξω παση θυσια και για αυτους

    που δεν γνωριζουν η Αγγλιδα ειναι παραολυμπιονικης και οι επομενοι αγωνες ειναι στο Λονδινο.Τυχαιο΄΄΄΄΄΄ δεν νομιζω.Ουτε οι Αγγλοι δεν την ψηφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eseis steilate parapona stin istoselida?
    Ti apadisan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ γιαυτους ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή δεν λέτε τίποτα! Στημένο εντελώς το αποτέλεσμα! Στείλτε όλοι τα παράπονά σας, μήπως και κάποια στιγμή βρούμε το δίκιο μας... Πολύ άσχημο για ένα τέτοιο site και τον αντίστοιχο διαγωνισμό.. Απογοητευτικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστίνα,

    Γνωρίζεις καλύτερα από όλους μας, ότι η πραγματική νίκη έρχεται μέσα από τις καρδιές των γνωστών και άγνωστων φίλων μας.

    ΄Αλλωστε, εσύ μας δίδαξες ότι η Χριστίνα....
    ""Δεν πιστεύει στην τύχη, ούτε στη μοίρα. Πιστεύει πως ότι κι αν συμβαίνει, την συνέχεια την καθορίζουμε εμείς. Άφησε το ‘γιατί’ και σκέφτεται το ‘πώς’""
    Καλή συνέχεια...
    Τα καλύτερα έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ.ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 1Η.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE. ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΠΤ! ΣΤΗΜΕΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειμαι απο τον Ταυρο παρακολουθησα την ιστορια απο την αρχη Ενα μεγαλο μπραβο στη Χριστινα αυτη η κοπελα αξιζει να στηριχθει απο τους παντες εχει δουλεια,ολοι εσεις που τρεχετε για ψηφους το πλησιασατε αυτο το παιδι? Και παλι συγχαρητηρια σε αυτη και τους γονεις της

    ΑπάντησηΔιαγραφή