Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση της Επιτροπής Κατοίκων με τον αναπληρωτή Αττικάρχη

Η Επιτροπή Κατοίκων κατά της Καύσης Καλωδίων (το γνωστό πρόβλημα του Ταύρου με την καύση καλωδίων από τους Ρομά), συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Αττικάρχη για το θέμα. Για την συνάντηση, μας απέστειλαν (σήμερα) δελτίο τύπου, το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο:


Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Οι εκλογές τελείωσαν και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ "δεν λέει να κάτσει στ' αυγά της" ούτε παραμονές Χριστουγέννων. Στις 22/12/2010 συναντηθήκαμε με την ηγεσία της αστυνομίας στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Ο αναπληρωτής Αττικάρχης και οι συνεργάτες του έδειξαν πνεύμα συνεργασίας και ανέλαβαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις προκειμένου να παταχθεί το καθεστώς ανομίας που κυριαρχεί στην ευρύτερη περιοχή του Ελαιώνα. Τονίσαμε ότι επιχειρήματα, όπως "δεν μπαίνουμε στον καταυλισμό γιατί θα κατηγορηθούμε για ρατσισμό κ.λ.π." ή "δεν περιφρουρούμε γιατί δεν διαθέτουμε επαρκείς δυνάμεις", είναι μη πειστικές δικαιολογίες.

Η μη παραβίαση των ανθρωπίων δικαιωμάτων πρέπει να είναι ο "μπούσουλας" στη δράση όλων μας, αλλά χωρίς περιορισμένη αντίληψη εφαρμογής τους. Το δικαίωμα 50.000 κατοίκων και εργαζομένων να μην αναπνέουν δηλητηριασμένο αέρα είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Η μη καταλήστευση κατοικιών και επιχειρήσεων είναι επίσης ανθρώπινο δικαίωμα.

Σε κάθε περίπτωση η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ θα συνεχίσει τις επαφές και θα παρακολουθεί την υλοποίηση των δεσμεύσεων που ανέλαβαν οι υπεύθυνοι.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

20 σχόλια:

  1. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ "ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ..." ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΟΜΩΣ, ΣΥΝΕΠΑΡΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ " ..ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ..." ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ. ΑΚΟΜΑ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 79 ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΥΛΙΣΜΟΣ ΡΟΜΑ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούσαμε, λέω ακούσαμε.... ότι κάποιος από το τοπικό συμβούλιο του Ταύρου που ανήκει στη συμπολίτευση αναφερόμενος στο θέμα των καλωδίων, υποσχέθηκε ότι "δεν θα αφήσει τα προβλήματα του Ταύρου να επισκιάσουν το Μοσχάτο". Να το πω δειλία; Να το πω φυγοπονία; Να το πω άγνοια του ρόλου του; Δυσκολέυομαι να βρω χαραχτηρισμό και περιεχόμενο σε αυτή τη δήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί κανείς να μας πει μια διεύθυνση, ένα όνομα ή ένα τηλέφωνο αυτής της επιτροπής, ώστε να μάθουμε ποιοι είναι, πως εξελέγησαν και από ποιους, κάθε πότε συνεδριάζουν και που, και να ενημερωνόμαστε εγκαίρως και επίσημα για τις ενέργειες, τις κινητοποιήσεις και τις εξελίξεις.
    Να μάθουμε που κατοικοεδρεύει αυτή η "Επιτροπή Κατοίκων κατά της Καύσης Καλωδίων" και με ποιο τρόπο μπορούμε να γίνουμε μέλη της;
    Να μάθουμε δηλαδή τελικά αν υπάρχει επίσημα τέτοια Επιτροπή με δικαίωμα να μας εκπροσωπεί ή μήπως πρόκειται για ένα κλειστό κλαμπ ανευθυνο-υπεύθυνων!!!
    Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό για ερασιτεχνισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η' ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ, ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 5-6 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ 100ΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ(ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ7 Ιανουαρίου 2011 στις 6:51 μ.μ.

    Στο γείτονα 4:04 διαβλέπουμε διάθεση προσφοράς και προβληματισμού αναφορικά με τη δράση μας. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στα ερωτήματα σου:
    (1)Επειδή προφανώς δεν ήσουν παρόν σε κάποια από τις εκδηλώσεις που αναφέρει ο 9:38 και διοργάνωσε η Ε.Κ. δεν μας γνωρίζεις προσωπικά. Μπορείς όμως να μας αποστείλεις τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο)στο email epitropikatikon@in.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου προκειμένου να κανονίσουμε μια συνάντηση γνωριμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ7 Ιανουαρίου 2011 στις 7:10 μ.μ.

    (2) Η Ε.Κ. εξελέγη πριν περίπου 3 χρόνια σε ανοιχτή συνέλευση στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο και συνεδριάζουμε κάθε 20 ημέρες σε χώρο που μας έχει διαθέσει ο Δήμος.
    (3) Για τις δημόσιες εκδηλώσεις εκδίδουμε δελτίο τύπου και αναρτάμε αφίσες. Πρόσφατα χρησιμοποιούμε και αυτό το βήμα του διαδικτύου.
    (4) Για να γίνεις μέλος χρειάζεται ένα και μόνο προσόν. Δ ι ά θ ε ση ά δ ο λ η ς π ρ ο σ φ ο ρ α ς . Πάντως πολλοί από εμάς έγιναν μέλη μέσω της συμμετοχή τους στις δημόσιες εκδηλώσεις που αναφέρει ο 9:38.
    (5) Η Ε.Κ. δεν είναι κλειστό CLUB αλλά απλοί, καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας και κυρίως κάτοικοι της Πλάτάνας, των Περιβολίων, του Εσταυρωμένου που δέχονται το πρώτο κύμα του δηλητηριασμένου αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ7 Ιανουαρίου 2011 στις 7:26 μ.μ.

    (6) Ναι, είμαστε ερασιτέχνες-εθελοντές και ασχολούμαστε με ιδιαίτερη υπευθυνότητα με αυτό το σοβαρό θέμα γιατί κάποιοι επαγγελματίες που είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν, λειτουργούν είτε με αμήχανη ουδετερότητα είτε με ανεύθυνη αδιαφορία. Την προσφορά μας την αναγνώρισαν δημόσια ακόμα και αυτοί που συγκρούστηκαν μαζί μας.

    ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να πάρει το θέμα πάνω της και εμείς να μείνουμε στη μπάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φίλος της επιτροπής κατοίκων κατα της καύσης καλωδίων απο το Μοσχάτο9 Ιανουαρίου 2011 στις 9:53 μ.μ.

    ανευθυνο-υπεύθυνοι ,φίλε,είναι αυτοί που τολμούν να κάνουν ειρωνικά σχόλια ανώνυμα, για ανθρώπους οι οποίοι είναι επώνυμοι με δράση ανιδιοτελή και οι οποίοι έχουν ένα μόνο σκοπό την προστασία της υγείας των παιδιών τους και του περιβάλλοντος .Καλό θα ήτανε ,πριν κάνεις καυστικά σχόλια να ενημερώνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζήτησα ένα όνομα και ένα τηλέφωνο κάποιου υπεύθυνου για την "Επιτροπή", για να μπορώ να ενημερώνομαι άμεσα και υπεύθυνα και αντί να τα δώσουν με δυο λέξεις, έγραψαν ανώνυμα κατεβατά με πρόλογο, θέμα 6 σημείων και επίλογο και μου ζητήθηκε να στείλω εγώ το όνομά μου και το τηλέφωνό μου σε κάποιο απρόσωπο e-mail.
    Τώρα άρχισαν και τα "μαλώματα" από τους ανώνυμους "φίλους".
    Πώς λοιπόν θα ενημερωθώ και από ποιους "φίλε" της απρόσωπης επιτροπής;

    Αυτό που προέκυψε και ενημερωθήκαμε όλοι είναι ότι δεν υπάρχει καμιά επώνυμη οργανωτική δομή αυτής της επιτροπής ή τουλάχιστον δεν υπάρχει ούτε ένας που να μπορεί να δώσει όνομα και τηλέφωνο σαν εκπρόσωπος της επιτροπής.
    Άρα είναι μια κενή επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ10 Ιανουαρίου 2011 στις 6:57 μ.μ.

    Δεν είναι η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ κενή αλλά το προβοκατόρικο μυαλό σου είναι εντελώς κενό. Δεν απάντησες, που ήσουν ρε "Ταυριώτη" στις τόσες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ε.Κ. για τις οποίες μάλιστα ενημέρωσε τον κόσμο πόρτα-πόρτα; Μήπως παρακολουθούσες κάποιο reality; Δεν μπορούσες να αποχωριστείς για λίγο τον καναπέ σου;
    Περνάς τους ανθρώπους για αφελείς; Θα σου δώσουν όνομα και τηλέφωνο μέσω διαδικτύου; Εαν ενδιαφέρεσε, λέω εαν..., έστω και τώρα μπορείς να μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΤΟΝ 12:39 ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ INTΕRNET ΒΛΑΠΤΕΙ. ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤA FACEBOOK, STA CHAT Κ.Λ.Π. ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΑΝΟΙΞΕ ΛΕΞΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ). ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΑΚΟΥ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΖΗΤΑΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ EMAIL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στη Ρόδο έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Σε καταυλισμό/ους των Ρομά καίνε συνέχεια καλώδια/πλαστικά.
    Έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο με σας. 4-5 κάτοικοι έχουν μπει μπροστά με υποστήριξη εκατοντάδων κατοίκων.
    Έχουμε φτιάξει την ομάδα “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ” στο facebook με 1000+ μέλη.
    Έχουν μαζευτεί πολλές εκατοντάδες υπογραφές. Έγινε συνάντησε με Δήμαρχο, Νομάρχη, Περιφερειάρχη, Αστυνομικό διευθυντή, Εισαγγελέα.
    Ήρθαμε σε επαφή με βουλευτές και έγινε ερώτηση στη βουλή, Η νομαρχία (με πιέσεις μας) έστειλε τον κατά το νόμο αρμόδιο κλιμάκιο ελέγχου περιβάλλοντος και έκανε επίσημα αυτοψία. Στάλθηκαν δείγματα από το γάλα αγελάδων που έβοσκαν σε γειτονική περιοχή στο Δημόκριτο και μετρήθηκαν για διοξίνη. Επίσημα βρέθηκε διοξίνη στο εν λόγω γάλα. Ο εισαγγελέας ( (με πιέσεις μας) έστειλε γραπτή εντολή στην Πυροσβεστική & στην Αστυνομία να προχωρούν στην αυτόφωρη διαδικασία σε όσους καίνε καλώδια/πλαστικά. Ήρθε στο νησί η κ Μαργαρίτα Καραβασίλη Ειδική Γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας (μετά από καταγγελίες κατοίκων) και ενημερώθηκε για το πρόβλημα.
    Έχουμε μαζέψει νόμους, διεθνείς έρευνες σχετικά με το καύσιμο καλωδίων και παραγωγή διοξίνης κλπ.
    Το πρόβλημα υπάρχει σε όλη την επικράτεια και απαιτεί συνολική λύση. Πιστεύω ότι θα ήταν εποικοδομητική η συνεργασία μας.

    Στοιχεία επικοινωνίας για την ομάδα “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ”
    ιστοσελίδα:
    http://www.toxicrhodes.gr
    Τοποθεσία:
    P.O. BOX 107
    Ródos,Greece, 85100

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ...ΑΦΙΛΕ
    Μήπως κάναμε τον Ταύρο ΝΔ, όπου ο ένας πιάνει το μαγουλάκι του άλλου, όπως είπε ο πολύς Ψωμιάδης;
    Άκου "καμάκι" στα μέλη της επιτροπής!!!

    Σήμερα όλοι μιλάνε για διαφάνεια και όλα ανακοινώνονται και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αυτό είναι δημοκρατία και πρόοδος. Πού είμαστε, στην εποχή του Στάλιν και την αχτιδική μυστική οργάνωση;
    Οι Ενεργοί Πολίτες κύριοι Ανώνυμοι και οι Ακτιβιστές δεν είναι Αντάρτες Πόλεων ούτε κρύβονται.
    Αντιστρόφως φίλε ...Άφιλε αυτοί που κρύβονται δεν είναι ούτε Ενεργοί Πολίτες ούτε Ακτιβιστές.
    Απλά για τυχοδιώκτες μου μοιάζουν που προσπαθούν να καπηλευτούν τους αγώνες και τις περγαμηνές των άλλων, μένοντας οι ίδιοι στην ασφάλεια της ανωνυμίας. Επιτροπή "σφραγίδα" μου μοιάζει. Μια απρόσωπη σφραγίδα στα χέρια άγνωστων που σφραγίζει, όμως, στο όνομά μου.

    Πες μου, φίλε ...Άφιλε, σε ποιον θα στείλω το όνομά μου και το τηλέφωνό μου; Ποιος θα το πάρει στo mail που μου δώσατε;

    Ας μου στείλουν το όνομα και το τηλέφωνο ενός εκλεγμένου υπεύθυνου της επιτροπής στο <a href="mailto:skeftomai@pathfinder.gr>skeftomai@pathfinder.gr</a>
    Άμα θες στείλε μου και το δικό σου όνομα και τηλέφωνο.
    Άντε να σας δω, παλικάρια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το e-mail μου:
    skeftomai@pathfinder.gr
    Περιμένω.

    Είδατε στην Ρόδο : Καύση πλαστικών από εγκληματίες!!!!!

    Εγώ συμφωνώ. Εσείς;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάποιος που δηλώνει Ταυριώτης και δεν ξέρει έστω κι ένα μέλος της επιτροπής καλωδίων; Ταυριώτης και δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα πέντε χρόνια τώρα; Λίγη σοβαρότητα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε μου είδα, άκουσα και κατάλαβα πολλά γιαυτό ζητώ έναν που να μπορεί επίσημα να πει ότι εκπροσωπεί αυτήν την "Επιτροπή", που τόσα χρόνια εκδίδει και σφραγίζει έγγραφα και αποτέλεσμα μηδέν.
    Όσο φίλε μου δεν βλέπω να γράφονται σχόλια χωρίς να υπάρχει απάντηση, τόσο πείθομαι ότι η υποψία μου ότι πρόκειται για μια κενή επιτροπή σφραγίδα είναι βάσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.......12 Ιανουαρίου 2011 στις 9:59 μ.μ.

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ "ΤΑΥΡΙΩΤΗ" ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΘΝΟΣ,ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,ΒΗΜΑ);
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΕΝΟΜΥΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑΚΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ.
    ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εαν όλοι οι κάτοικοι σας είναι σαν τον Ταυριώτη 1:30 δεν βλέπω να το λύνετε το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε 12 Ιανουαρίου 2011 10:07 μ.μ., ίσως να ήταν απαραίτητος ένας "κενόμυαλος" για να ταράξει τα νερά γύρω από την πολύ χρήσιμη αυτή Επιτροπή, ώστε να φύγει η θολούρα και να δοθεί η ευκαιρία στους σκεπτόμενους να επικρατήσουν, να απαγκιστρωθούν από την όποια μικροκομματική εξάρτηση και να βάλουν την Επιτροπή στον σωστό και αποτελεσματικό δρόμο. Η κομματική στήριξη και συνεργασία μπορεί να είναι επιθυμητή, χρήσιμη και ίσως απαραίτητη, όμως η ένταξη σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο δεν μπορεί να είναι προϋπόθεση για τα μέλη.
    Η ανωνυμία που μου εξασφαλίζει το blog μου δίνει την ευχέρεια να βάζω ερωτήματα σαν "κενόμυαλος" (αλλά ποτέ σαν κουτσομπόλης) και συγχρόνως να προστατεύομαι από τις κάθε λογής "μαφίες".
    Το ζουμί, βέβαια, δεν είναι στα ερωτήματα αλλά στις απαντήσεις που μπορούν ή δεν μπορούν να δοθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή