Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου ο Θανάσης Ντερέκας

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, το οποίο είχε σαν θέμα την εκλογή του Προεδρείου και των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Θανάσης Ντερέκας, ύστερα από πρόταση του Δημάρχου της πόλης, Ανδρέα Ευθυμίου. Ο κ. Ντερέκας πήρε 26 σταυρούς (ψηφίστηκε, δηλαδή και από μέλη της αντιπολίτευσης) και 7 λευκά.

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Πηνιώτης, από την παράταξη του Βασίλη Σπανάκη, ενώ Γραμματέας εκλέχθηκε η Σοφία Φουστέρη, από την παράταξη του Ανδρέα Ευθυμίου. Για την θέση του Γραμματέα οι παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης είχαν δικαίωμα επιλογής υποψηφίου, αλλά τελικά δεν πρότειναν κάποιο πρόσωπο.

Σε λίγο θα γράψουμε για τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Μοσχάτου και Ταύρου και για τις Επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής.

2 σχόλια:

  1. Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως.
    Μετα απο μια εικοσαετια ο ανεμος ανανεωσης που περιμεναμε απο τον κ. Ευθυμιου βρισκεται στο προσωπο του "νεου" προεδρειου του δημοτικου συμβουλιου (εξαιρειται η κα. Φουστερη).
    Οπως και να εχει ευχομαι καλη τυχη με τον Καλλικρατη και περιμενω απο τον καινουριο Δημαρχο να χαραξει τη δικη του πορεια και να μη βαδισει στα ιχνη της προηγουμενης ηγεσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή