Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Ευθυμίου με την Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη του Νοτίου Τομέα Αττικής, Μαρία Καρακλιούμη, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, μαζί με άλλους Δημάρχους δήμων του Νοτίου Τομέα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το site vimaonline.gr:

Με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδια για τον Νότιο Τομέα Αθηνών, Μαρία Καρακλιούμη, συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Αλίμου οι Δήμαρχοι Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης, Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και Αλίμου Θάνος Ορφανός.

Η συνάντηση είχε χαρακτήρα γνωριμίας των δύο πλευρών, αλλά με την ευκαιρία θίχθηκαν θέματα που αφορούν τη περιοχή.

7 σχόλια:

  1. Θεωρούμε ότι ήταν απαράδεκτο να μην δίνει τον λόγο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε όσους πολίτες θέλουν να μιλήσουν και μάλιστα για θέμα που έχει θίξει Δημοτικός Σύμβουλος και άξιος νομικός....
    1.Αυτό παραβιάζει την δημοκρατικότητα του συμβουλίου και κάθε αρχή προστασίας του πολίτη
    2.Αυτή η συμπεριφορά του κ.Ντερέκα εξοστρακίζει την πολυφωνία και μάλιστα για θέματα τρέχοντα που αφορούν την τέχνη και τον πολιτισμό
    3.Λυπάμαι όμως και για σας κύριε Ευθυμίου και κυρία Καπετανάκη που μόνο η προσωπική σας προβολή σας ενδιαφέρει
    ΥΓ Αφήστε έξω την προσωπική σας προβολή,ντροπή σας κύριε Ντερέκα.
    Ευχαριστώ για την δημοσίευση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία μου,

    Καλό είναι να καταλάβετε ότι ο χώρος στον οποίο θέλετε να εκφράσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και τα προσωπικά σας συμπλέγματα είναι ο χώρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Επίσης καλό είναι να ξέρετε ότι υπάρχει και το 2014. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε την προσωπική σας αποτυχία φέτος, καλώς. Εγώ θα ήθελα να σας δώσω μια συμβουλή: Get a Life. Δεν είναι κακό. Η αποτυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα... Μπορεί να συμβεί και σε εσας.

    Τρίτον, καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα κόλπα σας δεν πιάνουν πάντα και παντού. Και το γεγονός ότι είστε γυναίκα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όπου και όπως θέλετε, αλλά εδώ αυτά να τα ξεχάσετε.

    Τα φιλιά μου.

    Α, και περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ LIVE. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ "ΕΝΕΡΓΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. VIAZESAI NA VGALEIS SIMPERASMATA 11:56 !
    TS TS TS ...THA SE MALOSO !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Κα......ου έχετε αποτύχει και μην το συνεχίζετε διότι θα βρεθείτε από κάτω.Και το αν κάποιος είναι νιμικός και θέλει να εκφράσει ότι θέλει, μόνο στα Αμερικανάκια ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!! Πρόσεξε μόνο μήπως κάπου έχεις κάνει παρατυποίες,διότι τότε θα έχεις και σοβαρό πρόβλημα, δηλ. θα γείνεις ΡΟΜΠΑ!!!!!! Ο ΝΟΜΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριγκιπέσα μην παίρνουν αέρα τα μυαλά σου γιατί μπορεί μέσα στον προεκλογικό πυρετό να σε ανέδειξαν σε "πουλέν" δεν έπαψες όμως ποτέ να είσαι "αστραχάν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "prigipesa" stamata epitelous ta karagiozilikia ! pepei na katalaveis kapoia stigmi oti ektithesai anepanorthota ...tora tha mou peis ...den se eniaze tin epoxi pou kapoioi sou edinan aksia , tha se niaksei tora pou se exoun kai aftoi xesmeni ??? prosekse mono ...giati kai i ipomoni exei ta oria tis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή