Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τα θέματα του αυριανού Δημοτικού Συμβουλίου

Συνεδριάζει αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51), το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, με τα εξής θέματα:


Για να δείτε τα θέματα σε πλήρες μέγεθος, κάντε κλικ πάνω σε κάθε εικόνα.

6 σχόλια:

  1. Αυτό που δε βλέπω είναι πλάνο για την οργάνωση της Δημοτικής Αστυνομίας. Προφανώς δεν υπάρχει ανάγκη παρόλο που μέχρι τώρα δηλώνουν μονίμως ανίκανοι να κάνουν οτιδήποτε λόγω έλλειψης προσωπικου. Άρα ούτε άρση εγκαταλλελειμένων οχημάτων ούτε πολλά ακομη που είναι αρμοδιότητας τους....Τα πρόστιμα για το άθλιο και παράνομο παρκάρισμα σε πολλά σημεία του δήμου παραμένουν και εισοδηματικώς ανεκμετάλλευτα σε εποχές που τα χρήματα σπανίζουν....Γι άλλη μια φορά βλέπουμε στην παράδοση των ελληνικών πολιτικών παραδόσεων σχεδιασμούς και υποσχέσεις χωρίς υποδομή υλοποίησης. ΜΑΚΑΡΙ να με βγάλετε ψεύτη διότι θα έχετε κάνει κάτι πολύ καλό για το Μοσχάτο. Α ! και κάτι άλλο...μιας και θα κάνει η Λαμπίρη Πισίνα μήπως να το κοίταζε κι ο Δήμος το θέμα;;; Θα ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για το Μοσχάτο πιστεύω...πλατείες δόξα το Θεώ έχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε ρεμάλια απο μτότε που ανέλαβε ο Ευθυμίου τα ηνία του δήμου έχετε φαγωθει, για το τι θα κάνει ,πότε θα το κάνει, πως θα το κάνει. Εσεις τι θα κάνατε βρε ΚΟΘΩΝΙΑ,ΠΟΥ ΜΌΝΟ ΛΆΣΠΗ ΞΈΡΕΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ!!!!! Πείτε βρε άχρηστοι τι πρόγραμμα θα ακολουθούσατε,Πάρτε το χαμπάρι ο κόσμος έχει μεγάλη εκτίμηση στον Ευθυμίου και αυτός θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους. Το ξέρω σας ενοχλεί αλλά τι να κάνουμε; όταν έχεις πρόγραμμα και συνεργάτες προχωράς μπροστά,εσείς ακόμα έχετε μείνει πολλά χιλιόμετρα πήσω. Ο ΘΕΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ******************************************
    ... που ανέλαβε ο Ευθυμίου τα ηνία του δήμου
    ******************************************
    Φίλε ΘΕΑΤΗ, θα έλεγα "από τότε που Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΊΟΥ για να αναλάβει τα ήνία του δήμου".
    Αυτοί που "τρώγονται" είναι μια μερίδα οπαδών του τρίτου συνδυασμού που παρερμηνεύουν (σκόπιμα;;;) το δημοκρατικό τους δικαίωμα να κάνουν ένσταση για την δεύτερη θέση, σε "ιερό" αγώνα κατά του λαού που δεν τους έδωσε την πρώτη θέση, την οποία όπως πιστεύουν τους την οφείλουμε.
    Στρέφονται ακόμα και εναντίων όλων όσων εξασκούν τα ίδια δικαιώματα με αυτούς, ενστάσεις, αντενστάσεις, επιτηρήσεις κλπ.
    Φαίνεται ότι είχαν πολωθεί τόσο πολύ από τα ίδια τα δικά τους προεκλογικά συνθήματα που είχαν ήδη "ράψει κοστούμια" και τους κακοφαίνεται τώρα, που δεν τα "φόρεσαν" όπως σχεδίαζαν.
    Δυστυχώς φίλοι μου αυτά έχει η δημοκρατία.
    Ο λαός έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.
    Σοβαρευτείτε και δουλέψτε εποικοδομητικά εκεί που σας έστειλε ο λαός γιατί θα ξανακριθείτε πάλι από τον ίδιο λαό που δεν χαμπαριάζει από κουτοπονηριές αλλά αντίθετα απεχθάνεται την αντίδραση και την μαύρη προπαγάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ 'Ανώνυμε' ΘΕΑΤΗ, σ ευχαριστώ, πατριώτες σαν κι εσένα χρειάζεται η χώρα. Το Μιχαλολιάκο που χαίρέτησε φασίστικά μήπως τον έχεις πρώτο ξάδελφο;;; Την επόμενη φορά πριν πω την άποψή μου (το 'ΜΑΚΑΡΙ να βγω ψεύτης' το παρέβλεψες)θα σε ρωτήσω, εκτός κι αν έχεις καταλάβει ότι δεν είμαστε όλοι β(λ)αμμένοι σεν εσένα με κάποιο κομματικό χρώμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε των 1:25 τον Μιχαλολιάκο εαν τον είχα ξάδελφο μπορεί και να χαιρέταγα φασιστικά. Αλλά πισώπλατες (συντροφικές) μαχαιριές δεν θα έριχνα.Τουλάχιστον έτσι δείχνεις.Δεν πειράζει ο καιρός είναι γιατρός,τι να κάνουμε. Ο 12:26 έχει δίκιο μήπως πρέπει να τον ακούσεις τι λέει; Ο ΘΕΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντίθετα μ εσένα και τους λοιπούς χαραμοφάηδες, δεν έχω συντρόφους. Επικροτώ το οφέλιμο κι επικρίνω το επιβλαβές. Όταν όμως φοράς παρωπίδες και μπροστά σου υπάρχουν μόνο οι σύντροφοι και οι άλλοι, αποτελεις μέρος του προβλήματος που κατήντησε τον τόπο στα χάλια αυτά....Χαίρομαι που αποδέχεσαι τις φασιστικές σου καταβολές, τουλάχιστο είσαι τίμιος με τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή