Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

12.632 ευρώ για το Χαμόγελο του Παιδιού στο Μοσχάτο

Το ποσό των 12.632 ευρώ συγκέντρωσε η ΟΝΝΕΔ για το Χαμόγελο του Παιδιού του Μοσχάτου, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η οργάνωση:

Έπειτα από την θερμή ανταπόκριση που έλαβε, ολοκληρώνεται σήμερα η εκστρατεία κοινωνικής ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με στόχο την ενίσχυση της δράσης του συλλόγου “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 12.632 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για τη λειτουργία της 11ης στέγης για παιδιά που δημιουργείται στο Μοσχάτο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μέρες οικονομικά και κοινωνικά δύσκολες, η κοινωνική αλληλεγγύη και η ουσιαστική βοήθεια στον συνάνθρωπο να αποτελεί προτεραιότητα στη δράση νέων ανθρώπων προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ελπίδα σε μικρά παιδιά που την έχουν ανάγκη.

5 σχόλια:

  1. Άμα με είχε βάλλει και μένα ο Καραμανλής σε μια αργομισθία και σε 2-3 μαϊμού επιτροπές και έπαιρνα 12.000 ευρώ τον μήνα επί 5 χρόνια που ήταν η ΝΔ στα πράγματα, θα έδινα στο παιδί μου άλλα 12.000 να τα προσφέρει με τον όρο να γίνει προβολή και διαφήμιση της ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ μήπως πιάσει πάλι η ΝΔ τα πόστα και ξανατρουπώσω.
    Εξάλλου μια διαφήμιση στην τηλεόραση στοιχίζει πολύ περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 3:31

    Εγώ δεν ξέρω πολλούς συνομιλίκους μου και μέλη της οργάνωσης να ήταν σε κάποια επιτροπή. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι είναι νέοι φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι ή και άνεργοι αλλά πάντα ενεργοί πολίτες. Μια πολύ όμορφη πράξη είναι ντροπή να την απαξιώνεις με τέτοιο τρόπο. Και ούτε χρησιμοποιήθηκε από την ΟΝΝΕΔ για διαφήμηση η δράση αυτή. Θεωρήσαμε ότι άξιζε να υποστηρίξουμε και εμείς τη προσπάθεια του Χαμόγελου του Παιδιού, όπως και άλλοι φορείς.

    Γιώργος Παπανικολάου
    αν. γρ. ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου-Ταύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια. Διαφωνούμε πολιτικά, αλλά μπράβο σας. Και να συνεχίσετε τις ενέργειές σας γιατί μέσα από αυτό φαίνεται ότι η πολιτική παίζει ρόλο μέχρι ένα σημείο, αλλά η ανθρωπιά παίζει ρόλο στο απόλυτο σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 2:02, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! Δεν χρειάζεται όλοι να συμφωνούμε πολιτικά, δεν θα υπήρχε πολυφωνία. Η κοινωνική αλληλεγγύη και η ανθρωπιά μας χαρακτηρίζει πάνω από όλα ως ενεργούς πολίτες σε όποια παράταξη και να ανήκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή