Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Ευθυμίου με την Επιτροπή κατά της Καύσης Καλωδίων

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου με την Επιτροπή Κατοίκων κατά της Καύσης Καλωδίων, την Τρίτη 11 Ιανουαρίου. Για την συνάντηση, η Επιτροπή Κατοίκων εξέδωσε δελτίο τύπου:



Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ…………….

Στις 11/01/2011 συναντηθήκαμε με το νέο Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου κύριο Ευθυμίου στο δημαρχείο του Μοσχάτου. Η πρώτη γνωριμία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις, αναφερθήκαμε στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί, αλλά και στα λάθη του παρελθόντος. Ακόμα εστιάσαμε στις δράσεις του μέλλοντος, παραδίδοντας εγγράφως στο Δήμαρχο μια δέσμη προτάσεων και ιδεών.

Ο κύριος Ευθυμίου ήταν αρκετά ενημερωμένος για τις διαστάσεις του εγκλήματος της καύσης καλωδίων και άλλων υλικών, αλλά και για τους χρηματοδότες τους (παράνομες επιχειρήσεις σκράπ κ.λ.π.).

Τα συμπεράσματα που βγάλαμε από τη συνάντηση είναι ότι ο νέος δήμαρχος, παρά τα οργανωτικά προβλήματα που έχει επιφέρει στο διοικητικό μηχανισμό η εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, θεωρεί ότι το πρόβλημα της καύσης καλωδίων είναι πρώτης προτεραιότητας και θα επιμείνει μέχρι τη λύση του.

Στη συνάντηση μετείχαν από την Επιτροπή Κατοίκων οι κύριοι Γιώργος Λινάρδος (πρόεδρος), Εύα Ζυμαράκη, Βίκη Χέλμη και Λάζαρος Λοίζος (μέλη).

Ακόμα, στη κοπή της πίτας, όπου την Ε.Κ. εκπροσώπησε ο κύριος Κυριάκος Λουράντος που είναι και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κύριος Σπανάκης αναφέρθηκε αποκλειστικά στο πολύ σοβαρό πρόβλημα της καύσης και στο οριστικό κλείσιμο των παράνομων σκραπ.

Υ.Γ. – 1 Ευχαριστούμε τον Τάκη, φίλο της Ε.Κ. για τις φωτογραφίες που τράβηξε πριν λίγες μέρες βάζοντας σε κίνδυνο την περιουσία του και τη σωματική του ακεραιότητα.

Υ.Γ. – 2 Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η πρώην πρόεδρος της Ε.Κ. η κυρία Αλιφιεράκη.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ
ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ


(Η φωτογραφία της ανάρητησης μας στάλθηκε από την Επιτροπή Κατοίκων και δείχνει την καύση των καλωδίων κατά την διάρκεια της νύχτας. Για να την δείτε σε πλήρες μέγεθος, κάντε κλικ επάνω της.)

7 σχόλια:

  1. Σωστή η ανακοίνωση! Θέλουμε έναν δήμαρχο επίμονο και αποτελεσματικό.

    Τώρα που οι σωστές προτάσεις έπιασαν τόπο και η ενημέρωση γίνεται επώνυμα και επομένως υπεύθυνα, αυτό που μπορεί να πει κανείς είναι :
    - ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ελπίσουμε οτι η λα'ι'κή παροιμία ''όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι ''δεν θα επαληθευτεί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΜΑ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κα Αλιφιεράκη σε γειτονικό blog έστειλε την Παρασκευή 21/1 μια ανακοίνωση όπου υπογράφει :
    Αλιφιεράκη Αναστασία
    ‘ Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων και άλλων υλικών ‘

    Είναι σεβαστή η γνώμη κάθε δημότη και προπάντων της κας Αλιφιεράκη αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν η εν λόγω κυρία ίδρυσε νέα παρεμφερή επιτροπή ή αν όχι ποιος τελικά εκπροσωπεί και δικαιούται να μιλά υπεύθυνα και εξ ονόματος της Επιτροπής Κατοίκων.
    Η καλλίτερη λύση θα είναι να συγκαλέσει η υπάρχουσα Επιτροπή τους δημότες σε άτυπη εκλογο-απολογιστική συνέλευση όπου θα εκλεγεί νέα διοίκηση.
    Φυσικά δεν τίθενται θέματα διαδικασιών, απαρτίας ή άλλα κωλύματα, αφού στην ουσία ζητάμε επειγόντως ακούραστους εργάτες-αγωνιστές.
    Με αυτόν τον τρόπο απλά, σύντομα, αλλά και με πλήρη διαύγεια θα αποκτήσει αναγνώριση, κύρος και δύναμη η Επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φίλος απο το Μοσχάτο23 Ιανουαρίου 2011 στις 7:28 μ.μ.

    η επιτροπή έχει και πλήρη διαύγεια ,ανάγνωριση ,δύναμη ,κύρος και το έχει αποδείξει!πληροφορίες???βλέπε δράση τα 4 προηγούμενα χρόνια ,την αποδοχή και κυρίως οτι κατάφερε να κρατήσει ακραία στοιχεία και ρατσιστικά μακριά απο αυτήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε απ' το Μοσχάτο, από αβρότητα ίσως να περιμένεις να ευχηθώ στην Επιτροπή να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο την δράση της για τα επόμενα 40 χρόνια, αλλά ΔΕΝ θα το κάνω γιατί δεν θα αντέξουν τα πλεμόνια μας τόση "δράση".
    Ευτυχώς στο ΔΣ της Πέμπτης βλέπω πρώτο θέμα :
    1. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το πρόβλημα της καύσης καλωδίων και της απομάκρυνσης κάθε παράνομης δραστηριότητας.
    Από ότι φαίνεται ο δήμαρχος πήρε γρήγορα την σωστή απόφαση για να μπουν οι σωστές βάσεις.

    Εδώ σας αποχαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Ταυριώτη έχεις χάσει επεισόδια. Η διαπαραταξιακή υπήρχε και λειτουργούσε και με την προϋγούμενη δημοτική αρχή, κατόπιν πρότασης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ (όλοι οι παρεβρισκόμενοι θυμούνται εκείνο το θυελώδες δημοτικό συμβούλιο). Η απόφαση του δημάρχου ήταν πράγματι σωστή και όπως πληροφορηθήκαμε συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχε με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
    Σε κάθε περίπτωση εύχομαι με τη σειρά μου η δράση της διαπαραταξιακής επιτροπής να μην χρειαστεί να κρατήσει τόσα χρόνια όσα χρόνια κράτησε ο σκληρός και επίπονος αγώνας της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή