Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Συγχαρητήρια Σπανάκη στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

Δελτίο τύπου μας απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, Βασίλης Σπανάκης, σχετικά με την κίνηση της ΟΝΝΕΔ για το Χαμόγελο του Παιδιού στο Μοσχάτο:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, Βασίλης Σπανάκης, ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον συνεχάρη για τις ενέργειες της Οργάνωσης και την πολύτιμη βοήθειά της στην προσπάθεια ανέγερσης της 11ης στέγης παιδιών του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μοσχάτο.

Ο Βασίλης Σπανάκης τόνισε ότι σε δύσκολες εποχές όπως η σημερινή, η αλληλεγγύη και η κοινωνική ευσυνειδησία οφείλουν να έχουν κυρίαρχο ρόλο, ενώ προέτρεψε τους νέους της ΟΝΝΕΔ να συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο με τον ίδιο ζήλο.

8 σχόλια:

  1. Βρε τι μου λες; Ώστε "ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον συνεχάρη". Καλά ανήκει ακόμη στην ΝΔ; (Φυσικά για την τακτική του στο δήμο Μ&Τ πρέπει να πέφτει παρασάγγας από αυτήν της Ρηγίλλης). Πάντως ο Βασιλάκης μετά τις αγκαλιές προς τον Ευθυμίου μόνο για τέτοια είναι. Κανένα δελτίο τύπου για να μην ξεχνιώμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θαλεια απο Μοσχατο15 Ιανουαρίου 2011 στις 8:29 μ.μ.

    Ειναι σημαντικο να γινονται αυτες οι προσφορες και μπραβο.Επειδη ομως γινεται μεγαλη συζητηση που μαλλον για διαφημιση μου μοιαζει, θελω να σας καταθεσω τα παρακατω.Πριν δυο χρονια μια πολυ αγαπητη Μοσχατιωτισα ,δωρισε στο χαμογελο του παιδιου το μοναδικο σπιτι που ειχε και εκεινη μενει τωρα στο ενοικιο.Το σπιτι αυτο θα γινει η νεα στεγη των παιδιων.Αυτο το γνωριζατε?Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτη την ξεχωριστη γυναικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι ανάλογο έγινε και στον Ταύρο. Κάποιος γείτονας δημότης μας είπε ότι άφησε στον δήμο ένα οικόπεδο στο Μεγ. Πεύκο για να γίνουν εκεί παιδικές κατασκηνώσεις.
    Τι έγινε άραγε αυτό το οικόπεδο;
    Πότε θα το αξιοποιήσει ο δήμος;
    κε Ευθυμίου περιμένουμε να ενημερωθείτε και να μας απαντήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΙΙΜΗΘΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.

    ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ SMS ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ?
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 16 Ιανουαρίου 2011 12:27 π.μ.
    Εννοείς τον Γουναρίδη;
    Αυτός έλεγε και για το σπίτι του.
    Τις έκανε τις δωρεές που έλεγε;
    Μπράβο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. logiko...ta sygxarhthria einai tzampa...to xeri sth tseph to evale? gia sms,proeklogika kerasmata k figoures skizoume...a re vasilakh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή