Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ξύλο στον Ταύρο, στο παιχνίδι του Φωστήρα

Σοβαρά επεισόδια έγιναν χτες (30/1), στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο, στο παιχνίδι του Φωστήρα με τον Αιολικό, για την Δ' Εθνική. Ας δούμε το ρεπορτάζ του site periferiako.com:

Παιχνίδι που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια έγινε στον Ταύρο, με τον Φωστήρα και τον Αιολικό να αναδεικνύονται εν τέλει ισόπαλοι με 1-1. Το ματς μεταξύ των ιστορικών ομάδων ολοκληρώθηκε με σοβαρά εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο, με πρωταγωνιστές ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας και τον διαιτητή Κακριδή (ΣΔ Κορινθίας).

Ολα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του ρέφερι να υποδείξει πέναλτι στο 90' σε φάση όπου ο Τζαναβάρας φάνηκε να μαρκάρει τον Νταλαμπέκη λίγο έξω από την περιοχή. Φίλαθλοι του Φωστήρα (δεν υπάρχει αναφορά ότι μεταξύ τους βρίσκονταν και παράγοντες), αλλά και ποδοσφαιριστές άρχισαν να κυνηγούν τον διαιτητή, ο οποίος στο φύλλο αγώνος έκανε λόγο για εισβολή "αγνώστων" στο γήπεδο, αλλά και συμπλοκές μεταξύ ποδοσφαιριστών.

Μεταξύ της υπόδειξης και της εκτέλεσης του πέναλτι από τον Διονυσάτο για το 1-1 (100'), υπήρξε εννιάλεπτη διακοπή, ενώ μετά το τελευταίο σφύριγμα ο διαιτητής Κακριδής έφυγε τρέχοντας προς τη φυσούνα με τους ποδοσφαιριστές του Φωστήρα να τον κυνηγούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην κερκίδα σημειώθηκε ένταση, με τους φίλους του Αιολικού, αλλά και τους Νίκο Μηλιορέλλη (παράγοντας) και Σταύρο Βουργουτζή (γενικός αρχηγός) να προπηλακίζονται. Μετά από αρκετή ώρα και ενώ παρενέβη η αστυνομία, η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

Στα αγωνιστικά, ο Φωστήρας είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Πετρίτση στο 17'. Αξίζει να τονιστεί ότι και οι άνθρωποι του Αιολικού είχαν παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως για τη φάση του 75' όπου φάνηκε να υπάρχει τράβηγμα στον Μιχαλάκη, αλλά και για χέρι αμυντικού των "κιτρινόμαρων" εντός της περιοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου