Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ένοπλη ληστεία στον Βερόπουλο το βράδυ

Μετά από καιρό, οι ληστές έβαλαν στο στόχαστρό τους το σούπερ μάρκετ Βερόπουλος στο Μοσχάτο.

Δέκα λεπτά μετά τις 21.00 δυο άνδρες με την απειλή όπλων εισήλθαν στο σούπερ μάρκετ "Βερόπουλος" στο Μοσχάτο, Κοραή 51 και άρπαξαν τα χρήματα της ημερήσιας είσπραξης και στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσυκλέτα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

(Πηγή: Newsbomb.gr)

2 σχόλια:

  1. autos o veropoulos pia....!!!! toses fores ton exoun klepsei !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ (ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ) ΕΓΙΝΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 21,10 ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ" ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ: ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ(!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ (ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΕ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ (ΠΛΕΟΝ) ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SUPER MARKET ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ?
    ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΙΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ (ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝΕ) ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ?
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ «ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ» ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή