Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου ο Απόστολος Σιώκας, τι έγινε στον Ταύρο

Πέρα από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου, σήμερα συνεδρίασαν για πρώτη φορά οι Δημοτικές Κοινότητες Μοσχάτου και Ταύρου. Πρόκειται για δύο 11μελή αυτόνομα συμβούλια, τα οποία θα ασχολούνται με θέματα αποκλειστικά των δύο περιοχών.

Στην Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου, Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Απόστολος Σιώκας. Η επιτυχημένη θητεία του ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου και ο συμβολισμός ενός νέου ανθρώπου να ηγείται σε ένα νέο όργανο έφεραν την εκλογή του με 9 σταυρούς. Έναν σταυρό πήρε ο Δημήτρης Ζώταλης που αυτοπροτάθηκε για Πρόεδρος, ενώ υπήρξε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου εκλέχθηκε η Πόπη Ναυπλιώτη.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθηνε ο Απόστολος Σιώκας δήλωσε τα εξής:

Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, αλλά και όσους δεν με ψήφισαν, όπως και τον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου για την στήριξη που μου παρείχε. Θεωρώ πως, συμβολικά, μέσα από την εκλογή μου επιβραβεύονται οι Νέοι του Μοσχάτου. Η Δημοτική Κοινότητα είναι εδώ για να ενώνει, καθώς μπορεί να είμαστε μέλη παρατάξεων ή κομμάτων, πάνω απ' όλα όμως είμαστε Μοσχατιώτες. Οι προτάσεις της Αντιπολίτευσης θα λαμβάνοται πάντα υπ' όψην και ο έλεγχος της είναι θεμιτός. Κυρίαρχες προτεραιότητες μας είναι η αναγνώριση του ρόλου της Δημοτικής Κοινότητας, η διατήρηση της φυσιογνωμίας του Μοσχάτου και η ισόρροπη διαχείριση των πόρων μεταξύ Μοσχάτου και Ταύρου. Ως Πρόεδρος του Συμβουλίου θα εκπροσωπώ τις αποφάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, στην Εκτελεστική Επιτροπή, αλλά και στην κοινωνία. Θα επιδιώξω την συναίνεση μεταξύ όλων των μελών του Συμβουλίου. Εύχομαι καλό έργο σε όλα τα μέλη.

Στην Δημοτική Κοινότητα Ταύρου, Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Πέτρος Καραφωτιάς με 8 σταυρούς, ενώ Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Νίκος Ταταράκης.

Ο κ. Καραφωτιάς δήλωσε ότι το Συμβούλιο το περιμένει σκληρή δουλειά για να αντιμετωπιστούν τα πολλά προβλήματα του Ταύρου.

18 σχόλια:

  1. Επιτέλους νέοι άνθρωποι!

    Ο Ευθυμίου έδειξε στην πράξη την θέληση του για ανανέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ-ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΑFIRE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O mikros shmera milhse opws ligoi exoun milhsei se ayth thn aithousa.

    An einai kai sthn praksh ligo kalos tha paei polu kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πάθη για τον άνθρωπο είναι ό,τι ο άνεμος για τα ιστιοφόρα. Παρόλο που μπορεί να τον καταστρέψουν, δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς αυτά.

    Βολταίρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. APOLOGISMOS GIA TH DRASH TOY SYMBOYLIOY NEVN EGINE APO TON TOLI? DE UYMAMAI KAMIA DRASH,MHPVS KAPOIOS MPOREI NA MOY PEI GIATI KI EGV KATI JERV APO SYMBOYLIO NEVN?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TON PIO SKLHRO KAI DIKAIO APOLOGISMO TON KANEI PANTA H KOINWNIA.

    KATI KSEROUME KAI EMEIS APO APOLOGISMOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Prin krinei kaneis to symvoulio newn tha prepei na krinei prwta to an eixe sthriksei to symvoulio apo thn dhmotikh arxh.apantaw egw!OXI!!San na mhn yphrxe to antimetwpize.Pws mporoun paidia poy gia prwth fora analamvanoun tetoio posto na antapekselthoun xvris na yparxei dipla tous o dhmos. Thn karta newn thn sampotarane sta sumvoulia afantoi oloi oi dhmotikoi symvouloi.kai parola ayta an to psaksete ligo, theorite apo ta kalytera sumboulia newn toulaxiston sthn ATtikh.eksw apo to xoro polla tragoudia lene.oute ena eyrw mpatzet den eixane porolo pou o nomos elege gia mpatzet apo ton dimo.kai polla kanane. Na thimisw oti to symvoulio newn ths glifadas phre apo ton dimo 75.000 eyrw env tou Mosxatoy MHDEN!!!!OYTE ETHOUSA DEN EIXANE STA PAIDIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύδωρος Πατσουράκης5 Ιανουαρίου 2011 στις 2:44 μ.μ.

    Σε αυτή την κοινωνία που ζούμε μας αρέσει μάλλον ο στρουθοκαμιλισμός μας αρέσει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν.
    Το Το.συ.ν Μοσχάτου πραγματοποίησε με την στήριξη του Δημάρχου Ταξιαρχη Παπαντώνη μια μεγάλη εκδήλωση για την ανακύκλωση και την παραλία. Ο Δήμαρχος μας παραχώρησε κοπέλα για τα θέματα μας και γίνανε όλα βάση νόμου (παραχώρηση της αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για τις συνεδριάσεις μας πρακτικογράφο κτλ). Το μόνο που δεν επιτελέσθει ήταν η συμμετοχή του Προέδρου μας στα δημοτικά συμβούλια. Επι Προεδρίας ΟΝΑ Άρη Κρεμμύδα ήταν να παραχωρηθεί και αίθουσα(Που υπόψιν στήριξε πολύ τον θεσμό αυτό). Όταν έφυγε από πρόεδρος η αίθουσα που προοριζόταν για το ΤΟΣΥΝ δόθηκε αλλού και ουδεμία κίνηση έγινε από τον ΟΝΑ από τότε για συνεργασία. Πραγματοπιήθηκαν πλήθος εκδηλώσεων ψυχαγωγικού περιεχομένου με τους Φάκο Βόσσου Μίχα Αλκαίο κτλ σε διάφορα μαγαζιά του Μοσχάτου. Στηρίξαμε τους πληγέντες της Αιτης. Εκπροσωπήσαμε μαζί με άλλους νέους το Μοσχάτο σε εκπομπή στο ΣΚΑΙ για το γεγονότα με το Γρηγορόπουλο και κάναμε εκδήλωση προς τιμήν του. Συνεργαστήκαμε με το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και το 2009 σε συνεργασία με τον κύριο Παπαδόπουλο κάναμε βραδιές νεολαίας και διαγωνισμό μοσχατιώτικης πάντας. Εκφράσαμε τις θέσεις μας για την παραλία στο δημοτικό συμβούλιο.Σε συνεργασία με τον κο Άρη Κρεμμύδα δημιουργήθηκε η εκπτωτική κάρτα των Νέων όπου συμμετείχαν πάνω από 60 επαγγελματίες(αν και πολλοί σαμποτάραν αυτοί την κίνηση. Στα συμβούλια μας οι μαθητές του Μοσχάτου θέτανε το προβλημάτα τους και πολλές φορές βρισκότανε λύση. Αυτά και άλλα πολλά, τα όποια θα τα αναφέρει ο Πρόεδρος στον απολογισμό του,κατάφερε το ΤΟΣΥΝ τα Μοσχάτου αλλά όπως είπα είναι εύκολο να κρίνουμε και συνήθως χωρίς να γνωρίζουμε. Το αν είναι πετυχημένο το έργο το κρίνουν όσοι είναι γνώστες αυτού. Ήταν βέβαια ομαδική δουλειά και πολλές φορές με τρικλοποδιές. Το ΤΟΣΥΝ είναι θεσμός πρόσφερε και θα συνεχίσει να προσφέρει για την πόλη μας.(όσο και αν κάποιους αυτό ενοχλεί)
    Πολύδωρος Πατουράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Τ.Σ. ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ, ΡΩΤΑΩ. Ο ΚΑΡΑΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΞΑΚΑΘΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.!!!!!!
    ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΥΡΚΑΓΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟ GREENBOY. Η GREENPREACE ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ... ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ.... ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακουσαμε και διαβασαμε στα πρωτα συμβουλια των κοινοτητων την δηλωση του κυριου Σιωκα,για το συμβουλιο του Μοσχατου.Κυριοι υπηρξε και δηλωση του προεδρου της δημ.κοιν. Ταυρου του κυριου Καραφωτια, την οποια γιατι την εχετε αναφερει σε μια σειρα δεν το καταλαβαινω.Ημουν εκει και ακουσα.Δεν ειναι τιμιο αυτο που κανετε να θαβετε τον εναν.Περιμενω να δω την δηλωση του γιατι ειμαι απο τον Ταυρο και περιμενω να τον σεβεστε σαν περιοχη,διαφορετικα μου δινετε να καταλαβω οτι θελετε να προβαλετε την μια περιοχη. Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδια λιγο ηρεμα.Εγω ειμαι εργαζομενος στην δημ.κοιν.Ταυρου(λογω Καλλικρατη).Αρχισατε να πυροβολατε εναν ανθρωπο για την δουλεια που εκανε στον Ταυρο.Ο χριστιανος μια εβδομαδα εχει αναλαβει και μεχρι να συντονιστουν ολοι χρειαζεται καποιο περιθωριο.Μην ξεχνατε οτι πανω απο αυτον υπαρχει ενας δημαρχος & ενας αντιδημαρχος.Απ'οτι ξερω πολυ καλα εχει ηδη ξεκινησει και πιστευω οτι θα δουμε καποια αποτελεσματα, λιγο υπομονη.Οσο για σενα 11:13 γιατι δεν πας απο το γραφειο του να σε ενημερωσει;Μονο λασπη εχεις να δωσεις;Οσο για τον 4:29 γιατι ρε φιλαρακι τοση ειρωνια για το παλικαρι;Μην ξεχνας οτι ο Καραφωτιας ειναι ανεγνωρισμενος εθελοντης με πλουσια δραση σε ολα τα επιπεδα και πιστοποιημενα.Μηπως πρεπει να σηκωθειτε εσεις απο τους καναπεδες και να αρχισετε να παραγετε εργο;Εκτος εαν υπαρχει πολιτικη ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ τοτε μπραβο σας!!!!!! Ο ΣΦΗΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΗΡΘΕ Ο "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ" ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΝ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ. ΤΟΤΕ Ο "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ" ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΚΑΤΑ 3/4 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΦΩΝΟΙ. Ο "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ" ΕΓΙΝΕ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ. ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ9 Ιανουαρίου 2011 στις 11:23 π.μ.

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Η' ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑTAΓΓΕΙΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚAΝΑΠΕΔΟΜΑΝΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ SERIALS ΚΑΙ REALIIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ9 Ιανουαρίου 2011 στις 11:38 π.μ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΥΡΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΣΙΟΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ "ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ" ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ.
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΤΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ, ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΥΡΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή