Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πιάστηκε στα πράσα ενώ έκλεβε βενζινάδικο στο Μοσχάτο

Το... αστυνομικό ρεπορτάζ συνεχίζεται αμείωτο αυτές τις ημέρες, με τη σειρά να παίρνει επίδοξος ληστής βενζίνης από πρατήριο του Μοσχάτου:

Με το μπιτόνι στο χέρι έπιασαν οι αστυνομικοί έναν 42χρονο Έλληνα που πήγε να αδειάσει το πρατήριο στην οδό Βαρίκα στο Μοσχάτο.

Ο άνδρας μαζί με έναν ακόμη συνεργό του πήγαν στο βενζινάδικο με ένα αυτοκίνητο το οποίο είχαν γεμίσει με μπιτόνια.

Πήγαν στη δεξαμενή και άρχισαν να “τραβάνε” βενζίνη. Δυστυχώς γι αυτούς έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που πέρασαν χειροπέδες στον 42χρονο ενώ αναζητούν το συνεργό του που αποδείχθηκε πολύ... γρήγορος.

(Πηγή: Newsit.gr)

3 σχόλια:

  1. Για τα πρατήρια που έφαγαν πρόστιμο από τη νομαρχία γιατί κατέκλεβαν τον κόσμο και δημοσιεύθηκαν επίσημα τσιμουδιά κ. διαχειριστή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή γνωρίζουμε το "θέμα" που θίγετε:

    1. Υπάρχει μια λίστα που δημοσίευσε η Νομαρχία το 2007. Δεν θα βγάλουμε μια λίστα του 2007 σαν κάτι νέο, αφού έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε.

    2. Υπάρχει μια δεύτερη λίστα της Νομαρχίας του 2009. Αφ' ενός και αυτή είναι παλιά, αφ' ετέρου, όπως διευκρινίζει η Ένωση Βενζινοπωλών Αττικής, η λίστα δεν αφορά νοθεία ή κάτι παρόμοιο, αλλά πρόκειται για πρόστιμα για μη τήρηση βιβλίου διακίνησης καυσίμων.

    Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=240535&cid=122

    Δεν θα παίξουμε με την αξιοπιστία μας και τις δουλειές ανθρώπων, για να εξυπηρετήσουμε μικροκομματικά παιχνίδια, απ' όποια κατεύθυνση και αν προέρχονται αυτά.

    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οδός Βαρίκα δεν υπάρχει στο Μοσχάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή