Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Τα μέλη των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής

Σήμερα εκλέχθηκαν και τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών και της αντίστοιχης για την Ποιότητα Ζωής.

Οι Επιτροπές είναι 8μελείς και τα 5 πρώτα μέλη προέρχονται από την παράταξη του Ανδρέα Ευθυμίου, ενώ τα υπόλοιπα 3 από την Αντιπολίτευση.

Τα μέλη που απαρτίζουν τις επιτροπές είναι τα εξής:

Επιτροπή Οικονομικών

Γιώργος Αναστόπουλος (24 σταυροί)
Αγγελική Καπετανάκη (23 σταυροί)
Κώστας Χρονόπουλος (23 σταυροί)
Χρήστος Καζάλας (22 σταυροί)
Παναγιώτης Χατζηαντωνίου (22 σταυροί)
Βασίλης Σπανάκης (17 σταυροί)
Παναγιώτης Κυριαζίδης (17 σταυροί)
Χάρης Τουφεξίδης (17 σταυροί στην δεύτερη ψηφοφορία που χρειάστηκε, αφού στην πρώτη ψηφοφορία συγκέντρωσε μόλις 13 σταυρούς, αριθμός που δεν εξασφάλιζε την εκλογή του)

Αναπληρωματική μέλη της Επιτροπής Οικονομικών εκλέχθηκαν οι κ. Καραβία, Λουκή, Δαμηλάκος, Σωπάκης και Χαρμπάτσης.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Μαρία Τσέλιου (25 σταυροί)
Βασίλης Πυρράκης (22 σταυροί)
Σταματία Γκουγκουλούλη (21 σταυροί)
Γιάννης Σάββας (20 σταυροί)
Μαρία Τσεσμελή (19 σταυροί)
Δημήτρης Σούτος (17 σταυροί)
Γρηγόρης Σωπάκης (17 σταυροί)
Μιχάλης Τριβυζάκης (17 σταυροί)

Αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν οι κ. Λουκάκη, Βιβλιοδέτης, Δημητρίου, Μελίστας και Βαλαβάνη.

Πρόεδροι των Επιτροπών δεν ορίστηκαν, αφού την θέση μπορεί να καταλάβει είτε ο Δήμαρχος της πόλης είτε οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι.

2 σχόλια:

  1. ΔΕ ΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΟΡΑΗ ΚΑΙ ΑΓ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΘΑ ΘΕΩΡΙΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τις επιταγές του "Καλλικράτη" ο Γραμματέας του ΔΣ ανήκε δικαιωματικά στην ελάσσονα μειοψηφία και θα εκλεγόταν υποχρεωτικά, αρκεί να τον αποδέχονταν οι άλλοι της ελάσσονος μειοψηφίας, δλδ κάποιος ανάμεσα στους 4 του Κρεμμύδα, τους 2 του Κυριαζίδη, τον Σούτο και τον Σωπάκη. Προφανώς για να γίνει τελικά Γραμματέας ΔΣ η Φουστέρη, από την παράταξη της πλειοψηφίας, οι 8 της ελάσσονος μειοψηφίας δεν συμφώνησαν μεταξύ τους ότι υπήρχε κάποιος άξιος ή η ομάδα αυτή με κυρίαρχους τους 4 του Κρεμμύδα δεν ήθελαν να δείξουν πρόθεση συνεργασίας.
    Η εκλογή πάλι των αρχηγών Σπανάκη, Κυριαζίδη, Σούτου και Σωπάκη στις επιτροπές ήταν επιβεβλημένη και δείχνει καλές προθέσεις από την πλευρά του δημάρχου και την διάθεση συνεργασίας από την πλευρά των εκλεγέντων.
    Ο Κρεμμύδας που είναι;;;
    Με αυτά τα δεδομένα η εκλογή του Τουφεξίδη έστω και με την δεύτερη μου φαίνεται αρκετά καλή, γιατί δείχνει την υποχώρηση και την ανοχή όλων στην περιφρόνηση που έδειξε ο Κρεμμύδας στο σώμα και έμμεσα στον λαό του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή