Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Σχόλιο του Αντώνη Λιβάνιου για τον θόρυβο του ΗΣΑΠ

Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου, Αντώνης Λιβάνιος, σχολιάζει την επιστολή του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου προς τον ΗΣΑΠ και προτείνει λύση για το πρόβλημα του θορύβου των συρμών:


Όταν έλεγα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι, τα μηνύματα που έρχονταν από περιοχές, που έχουν ολοκληρωθεί τα έργα των γραμμών του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, δεν περιορίζουν το θόρυβο αλλά τον μεγάλωσαν ενοχλητικότερα, οι υπεύθυνοι της τότε και σήμερα δημοτικής αρχής για την πρόληψη αυτών των φαινομένων, σφύριζαν αδιάφορα… σήμερα όμως δείχνουν όψιμο ενδιαφέρον!!! Τότε μου έλεγαν ότι κάνω αντιπολίτευση του Βασίλη.

Η αναζήτηση φίλοι της δημοτικής αρχής και η όποια θεραπευτική λύση για μείωση του θορύβου, δεν θα γίνει ούτε με ευχές!!! Ούτε με επιστολές… . Θέλει χρήματα και μάλιστα πολλά!!! Ο ΗΣΑΠ που μπορεί να τα βάλει πρέπει να έχει ανταποδοτικά τέλη. Τι θα γίνει? Θα κάνουμε θεραπευτική αγωγή γεμίζοντας με ηχοπετάσματα.... όλο το Μοσχάτο!!!!!

Η θεραπευτική αγωγή πλέον που θα μειώσει τον θόρυβο είναι μία και μόνη, θα εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπων, θα δημιουργήσει διπλή ανάπλαση και ανάπτυξη στην περιοχή, περιβαλλοντικά και εμπορικά.

Οι λύσεις όπως σας έλεγα και τότε, σας λέω και τώρα, πρέπει να είναι δημιουργικού και προληπτικού περιεχομένου, γιατί πάντα οι θεραπείες έχουν αμφίβολα αποτελέσματα και είναι συνήθως αντιαισθητικού περιεχομένου, όπως τα ηχοπετάσματα…….

Τώρα τρέχετε για λύσεις… γιατί το ζητούν αυθορμήτως οι κάτοικοι της περιοχής με υπογραφές παρακαλώ!!!! Προχωρήσετε κύριοι γρήγορα στην μόνη λύση. Εκείνη που με καλαισθησία θα περιορίσει τον θόρυβο που δημιουργούν οι μεγάλες ταχύτητες του σιδηρόδρομου. Επαναφέρατε το θέμα της δημιουργίας σταθμού του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου μεταξύ Μοσχάτου και Καλλιθέας, η μικρή απόσταση θα περιορίσει τον θόρυβο καιθα αναπτύξει ισόρροπα την πόλη.

Σημειώστε ότι το έργο των γραμμών δεν έχει συνολικά ολοκληρωθεί. Ακόμα δεν έχουν αναπτυχθεί οι προγραμματισμένες πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.

Σκεφθείτε τότε τι θα γίνει???

Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Αντώνιος Π. Λιβάνιος

27 σχόλια:

  1. κε Λιβάνιε βρίσκω πολύ μεστά αυτά που γράφετε, αλλά θα ήθελα να μας πείτε αν συμφωνεί με αυτά ο "έμπειρος αυτοδιοικητικός", "ακαδημαϊκός" Δημήτρης Σούτος.
    Ακόμα να μου επιτρέψετε μια παρατήρηση. Πρέπει να φαίνεται πίσω από το γραφείο σας μια φωτογραφία του αρχηγού σας κ.Σούτου με το σήμα του μεγαλειώδους συνδυασμού του, τον "Καθήμενο λέοντα" ή "Λαγολέοντα".
    Μην ξεχνάτε ότι, αν ευοδωθεί η ένστασή σας θα κάτσετε δίπλα από τον "Μεγάλο Αρχηγό" μαθητής στην σοφή καθοδήγησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12:15 ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ.
    ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ.ΑΝ ΖΕΙΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τιμάτε που αναγνωρίζετε ότι σας τα είπα προεκλογικά.
    Όσο για την απαξίωση ανθρώπων, αυτή την έκανε ο λαός με την ψήφο του.
    Απλά εγώ, ακριβώς επειδή ζω εδώ, τα έβλεπα με καθαρό μάτι και ανοικτό μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θεμα του θορυβου των συρμων των ΗΣΑΠ δεν προσφερεται κυριοι για πολιτικη εκμεταλευση. Εμεις οι κατοικοι που βιωνουμε καθημερινα τον θορυβο,ασχοληθηκαμε με το θεμα πολυ πριν τις εκλογες.Ειχαμε καποιες απαντησεις.Το να ασχοληθει ο νεος Δημαρχος, δεν καταλαβαινω γιατι να μας ενοχλει.Καθε βοηθεια δεκτη.Αν αδιαφορουσε τι θα λεγαμε?Δεν θα δεχτουμε στην πλατη μας κανενα πολιτικο παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς να είμαι ειδικός, καταλαβαίνω ότι ο θόρυβος
    δημιουργήθηκε από το επίπεδο μπετόν που στρώθηκε
    κάτω από τις γραμμές. Σαν απόδειξη, όπου υπάρχει
    το παλιό σύστημα με το χαλίκι, δεν έχει τέτοιο
    θόρυβο(τμήμα μεταξύ σταθμού Πετράλωνα - Θησείο).
    Πιστεύω λοιπόν βάσει νόμων φυσικής (ανάκλαση και
    διάχυση ήχου), ότι αν έπεφτε έστω και ψιλό χαλίκι
    πάνω από το μπετόν, ο θόρυβος θα μειωνόταν
    δραματικά. Ας μας το αναλύσει κάποιος ειδικός.
    Και θα κάνω πρόταση στη Μεσοποταμία να πάρει
    πρωτοβουλία, γιατί διαφορετικά δεν βλέπω φως.
    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3:02 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ.
    ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΠΟΡΩΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με πολλούς τρόπους, αλλά υπάρχει μια λύση που μπορεί να εφαρμοστεί τώρα αμέσως.

    - Να γίνουν άμεσα μετρήσεις και να καταγραφεί η σχέση ταχύτητας και db εκπεμπόμενου θορύβου σε όλο το μήκος της επίμαχης διαδρομής.
    - Να μπει όριο ταχύτητας έτσι ώστε η ταχύτητα σε κανένα σημείο της διαδρομής να μην ξεπερνά το κρίσιμο όριο εκπομπής υπερβολικού θορύβου. Το όριο αυτό μπορεί να μειώνεται περαιτέρω για τις ώρες κοινής ησυχίας.
    - Να δοθεί στους περιοίκους η δυνατότητα να καταγγέλλουν πιθανούς παραβάτες μηχανοδηγούς.

    Όλα αυτά μπορούν να γίνουν σε δυο μέρες.
    Μελέτες για καλλίτερη και οριστική λύση μπορούν να γίνουν μετά με όλη την άνεση χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Αντώνη,εσύ καλά τα έλεγες αλλά κανείς δεν μπορούσε να σε καταλάβει,όπως δεν σε κατάλαβαν καί οι ψηφοφόροι Μοσχάτου-Ταύρου καί σε μαύρισαν.Άλλη φορά να τα λες ποιό απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κε Λιβάνιε, σας είχα προειδοποιήσει προεκλογικά ότι ο "ακαδημαϊκός" πρόκειται να μαυριστεί από τον Ταύρο και ότι ψάχνει θύματα στο Μοσχάτο.
    Αν είχατε κατέβει μόνος θα είχατε πάρει περισσότερους ψήφους από τον Σούτο και θα είσαστε σήμερα δημοτικός σύμβουλος.
    Μπορώ να σας το αναλύσω ψήφο-ψήφο αλλά δεν ωφελεί. Σας λέω μόνο ότι η παρουσία σας στο ψηφοδέλτιο έφερε τουλάχιστον 150 με 200 ψήφους που αλλιώς δεν θα ψήφιζαν τον "Λαγολέοντα" (ούτε τους κκ Ευθυμίου, Σπανάκη, Άρη).
    Όταν σας τα έλεγα προεκλογικά δεν τα ερευνήσατε και αφήσατε αυτές τις πληροφορίες αναξιοποίητες.
    Τώρα πια είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο τα σχολια,καταλαβαινουμε ποιον ενοχλει ο θορυβος των συρμων 'η ποιος ενδιαφερεται για το προβλημα.Το αν επρεπε ο κ Λιβανιος να πολιτευτει και με ποιον,την απαντηση, του την εδωσαν οι ψηφοφοροι.Εχει καταντησει γραφικος.Εμεις οι κατοικοι που ζουμε το θορυβο[το καλοκαιρι δεν καθομαστε πια στα μπαλκονια]εχουμε τη δυνατοτητα ξεχωρισουμε ποιος νοιαζεται πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντώνιος Π. Λιβάνιος29 Ιανουαρίου 2011 στις 12:30 μ.μ.

    Αγαπητή κ. Διονυσία.

    Γνωρίζετε ότι από γεννησεώς μου μέχρι σήμερα, κατοικώ στην ίδια διεύθυνση στο Μοσχάτο, το δε σπίτι μου είναι πλησίον των γραμμών του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.
    Στην ζωή μου έχω μάθει να λειτουργώ με το να είμαι χρήσιμος για όλους τους ανθρώπους και όχι αρεστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητε κ. Λιβανιε.Αν διαβασετε προσεκτικα το σχολιο μου, θα διαπιστωσετε οτι απευθυνομαι στον πληθυντικο και ιδιαιτερα στους φιλους, που αντι να προτεινουν λυσεις,το θεμα που τους απασχολει ειναι με ποιον πολιτευτηκατε και γιατι.Αν ενοχληθηκατε απο το δικο μου επωνυμο σχολιο,ελπιζω να γνωριζετε εδω και χρονια οτι το [χρησιμος και οχι αρεστος] το εχω κανει πραξη ζωης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντώνιος Π. Λιβάνιος29 Ιανουαρίου 2011 στις 4:10 μ.μ.

    Γνωρίζω πολύ καλά ότι είστε χρησιμοτάτη πολίτης. Η αναφορά μου έχει να κάνει με μια συνολική απάντηση, που απευθύνεται μέσω ημών, είς όλους υμάς. Είστε άλλωστε η μόνη με ονοματεπώνυμο σχολιασμού, που μπορούσα να απαντήσω.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς και ευχαριστίες για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγάλε Αντώνη καί φωτογραφία στο διαδύκτιο,έσκισες αρχηγέ.Αν κερδίσεις καί την ένσταση ποιός σε πιάνει.Στις επόμενες εκλογές Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.ΕΚΑΝΕ ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕΝΕΙ ΜΟΣΧΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ,ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ.Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.10% ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΣΟΣΤΑ % ΘΑ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΣΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΛΟΓΩ ΣΤΑΥΡΩΝ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΟΧΙ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ 28 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΕ ΛΟΥΚΗ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Ο κ. ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Sygnvmh poy o Loykis den soy phre thn adeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ Ο ΣΟΥΤΟΣ.Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΥΡΙΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ.ΟΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΛΙΒΑΝΙΕ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ;;;;;;;;;;;;; ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑΙ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΥΓ:ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΆΠΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό είναι σε καιρούς δημοκρατίας να μην προσβάλουμε τους πολίτες.
    Οι Μοσχατιώτες και οι Ταυριώτες είναι και παραείναι νοήμονες.
    Απόδειξη : Μαύρισαν τον Λιβάνιο που το αυτοδιοικητικό του όραμα για τον δήμο ήταν να τους φορτώσει τον αποτυχημένο δήμαρχο Ταύρου Σούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι Μοσχατιωτες ειναι νοημονες φιλε.Ο Παπαντωνης καταφερε 24 ολοκληρα χρονια να ειναι Δημαρχος.Κατι εβλεπαν και τον ψηφιζαν.Αυτοι που δεν μπορεσαν ουτε Δημοτικοι Συμβουλοι να εκλεγουν να σκεφτουν τι δεν ειδαν σε αυτους οι Δημοτες και δεν τους ψηφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ(ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ) ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΟΥΚΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    24 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΛΕΝΤΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΟΛΙΒΑΝΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.Ο ΕΝΑΣ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΤΟΣ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΥΡΙΕ ΛΙΒΑΝΙΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΕΝΗΡΓΕΙΣΕΣ ΕΣΥ.ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΛΙΒΑΝΙΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΥΘΙΜΙΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.
    ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΓΝΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΟΥΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
    ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΣΟΥΤΟΣ.
    ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΑΥΡΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΔΕΟΝΤΟΣ.
    ΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή