Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Σπανάκης - Κρεμμύδας αναμετρούνται αύριο στο Εκλογοδικείο

Το τελευταίο κεφάλαιο των πρόσφατων, πολυτάραχων Δημοτικών Εκλογών στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου γράφεται αύριο στο Εκλογοδικείο.

Εκεί θα εκδικαστεί η υπόθεση Σπανάκη - Κρεμμύδα, που (όπως είναι γνωστό) βρέθηκαν στον 1ο γύρο των εκλογών με μόλις δύο ψήφους διαφορά. Η εκδίκαση θα γίνει στις 12:30 μ.μ.

Νωρίτερα, στις 10:30 π.μ. θα εκδικαστεί η ένσταση του κ. Αντώνη Λιβάνιου σχετικά με την έδρα που διεκδικεί (η οποία, σε περίπτωση που θα δικαιωθεί, θα αφαιρεθεί από τον συνδυασμό του κ. Σπανάκη).

Τα επιτελεία των δύο "στρατοπέδων" δηλώνουν αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης: Η πλευρά του κ. Σπανάκη θεωρεί πως η κατάταξη των εκλογών δεν πρόκειται να αλλάξει, αντίθετα η διαφορά θα μεγαλώσει και ότι θα κρατήσει την 5η έδρα της, ενώ αντίστοιχα, η πλευρά του κ. Κρεμμύδα αισιοδοξεί ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα ανατραπεί και ότι υπάρχει περίπτωση νέων εκλογών.

Οι αποφάσεις θα βγουν μέσα στον Φεβρουάριο.

6 σχόλια:

  1. "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" Ή "ΖΑΒΟΛΙΑΡΙΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"
    ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ!ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΑΝ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΜΕ ΖΑΒΟΛΙΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝΕ...
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΗΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕ "ΖΑΒΟΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΖΑΒΟΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΖΑΒΟΛΙΑΡΙΔΕΣ ! ! ! Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!
    Όταν προ αμνημονεύτων χρόνων ήμουν μικρός μαζευόμαστε στην αυλή του σχολείου και παραβγαίνανε στο τρέξιμο.
    Ένας φίλος, που τώρα που γράφω κάθεται δίπλα μου περιμένει να τελειώσω για να παίξουμε τάβλι και γελάει, έκανε εμφάνιση και προετοιμασία πομπώδη και σχεδόν επαγγελματική, αλλά ποτέ δεν κατάφερνε να έρθει πρώτος.
    Όλο τρίτος, δεύτερος, τρίτος...
    Και ενώ τρέχαμε όλοι μαζί δίπλα-δίπλα εκείνος μας κοίταζε αφ' υψηλού και πέταγε την δικαιολογία :
    - Είχα κόντρα τον άνεμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΤΙΜΙΑ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ.ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΜΕ ΣΑΝ ΖΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ.ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΠΙΝΟΟΥΣΑΝ ΟΧΙ ΖΑΒΙΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΕΣ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 700
    Φωτογραφίζεις τον Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΟΝ ΑΡΗ.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ,ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΙΑ.Ο ΝΟΩΝ ΞΑΝΑΝΟΕΙΤΩ!!ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή