Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ενστάσεις και εντάσεις στο Πρωτοδικείο μεταξύ Σπανάκη - Κρεμμύδα

Εβδομάδα με εξελίξεις ήταν αυτή που πέρασε, σχετικά με την διαφορά των δύο ψήφων μεταξύ του Βασίλη Σπανάκη και του Άρη Κρεμμύδα.

Τα μέχρι τώρα γεγονότα είναι τα εξής: Έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ψηφοδελτίων του κ. Σπανάκη από την πλευρά του κ. Κρεμμύδα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως επίσης και ο αντίστοιχος έλεγχος των ψηφοδελτίων του κ. Κρεμμύδα από την πλευρά του κ. Σπανάκη στο Πρωτοδικείο Πειραιά.

Έχουν κατατεθεί οι ενστάσεις για την εγκυρότητα κάποιων ψηφοδελτίων που θεωρούνται "ύποπτα" και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Το παρόν στις διαδικασίες ελέγχων των ψηφοδελτίων έδωσαν και εκπρόσωποι της παράταξης του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, οι οποίοι είχαν κληθεί από τους εκπροσώπους των άλλων δύο παρατάξεων.

Το σημείο τριβής μεταξύ των δύο συνδυασμών εμφανίζεται στον έλεγχο των ψηφοδελτίων του κ. Κρεμμύδα από την μεριά του κ. Σπανάκη. Η παράταξη του κ. Κρεμμύδα υποστηρίζει ότι δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως οι εκπρόσωποι της, ώστε να είναι παρόντες στην εξέταση των ψηφοδελτίων τους στο Πρωτοδικείο Πειραιά (την πρώτη μέρα, αφού από την δεύτερη και μετά έδωσαν κανονικά το παρόν) και ότι το Πρωτοδικείο είχε μόνο έναν υπάλληλο για τον έλεγχο της διαδικασίας. Όπως μαθαίνουμε, έχει ήδη κατατεθεί υπόμνημα - καταγγελία από δικηγόρο της πλευράς του κ. Κρεμμύδα.

Η παράταξη του κ. Σπανάκη απαντάει τα εξής: Δεν υπήρχει νομική υποχρέωση να κληθούν εκπρόσωποι του κ. Κρεμμύδα, αφού οι ημερομηνίες ήταν ήδη γνωστές, ενώ είναι προφανές ότι το Πρωτοδικείο Πειραιά έχει ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες, αφού οι ενστάσεις είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο σε κάθε εκλογική διαδικασία. Επίσης, οι "φωνές" από την πλευρά του κ. Κρεμμύδα είναι μια "ηρωική έξοδος" από μια χαμένη υπόθεση, αφού τα προς ένσταση ψηφοδέλτια του κ. Κρεμμύδα είναι πολλά και το πιθανότερο είναι να μεγαλώσει η διαφορά.

Ό,τι και να γίνει, η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί. Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Εκλογοδικείο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα γνωρίζουμε την οριστική κατάληξη της υπόθεσης.

13 σχόλια:

  1. an tou kremuda einai polla ..tote tou spanaki einai akoma pio polla...den ntrepete ligaki.....pataei epi ptwmatwn gia na mhn xasei thn thesoula tou...ntroph toy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου ρε Σπανάκη, Ήλιε νοειτέ, Φάρε φωτοβόλε της Δικαιοσύνης και της Πολιτικής Καθαρότητας. Η απάντησή σου λαμπρίνει την τοπική ζωή του Μοσχάτου και επιβραβεύει την Βουλγαράκειο αντίληψη περί του ηθικού και του νόμιμου. Αυτής της αντίληψης που βρωμοκόπησε την Ελλάδα και μας έριξε στην αγκαλιά της Κοινωνικής, Πολιτισμικής και Οικονομικής Πτώχευσης. Εύγε για τον θρίαμβο να κερδίσεις τον Κρεμμύδα, αντί της νίκης του δημαρχιακού θρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μου σχωρεθούν τα λάθη που βλέπετε (νοητέ* και λαμπρύνει*) με στράβωσε η λάμψη του Σπανάκη και η σκόνη της "ηρωϊκής εξόδου" του Κρεμμύδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια κ. Σπανάκη. Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνετε το σπάνιο ήθος σας. Δεν υπάρχει νομική υποχρέωση.... θα έπρεπε να ντρέπεσαι λιγάκι, γιατί ο Κρεμμύδας τιμώντας το fair play τους είχε καλέσει όλους κατά την πρώτη καταμέτρηση στην Αθήνα. Αυτός κυρίες και κύριοι είναι ο Σπανάκης που του δώσατε την ψήφο σας (οι περισσότεροι βέβαια κλαίτε τώρα γι' αυτό).
    Γιατί έκανες νέα καταμέτρηση στον Πειραιά, μήπως επειδή σε βόλευε η απουσία δικαστικών και εκπροσώπων του Κρεμμύδα για να κάνει τις αλητείες που έχεις συνηθίσει ;
    Έλεγες ή δεν έλεγες σε όλους ότι δεν θα ασχοληθείς με τις ενστάσεις, πολιτικά και ηθικά ανύπαρκτε τύπε ;
    Κατάλαβέ το ανόητε τυπάκο ότι είσαι πλέον πολιτικά νεκρός.
    Υ.Γ. ενημερώσου τι λέει, πιο ανοικτά πλέον, ο Πηνιώτης για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρόκειται για "ηρωική έξοδο" αλλά για "άτακτη υποχώρηση", γιατί η απομάκρυνση του κόσμου από το ψηφοδέλτιο του Άρη μεγαλώνει μέρα με την μέρα.

    Σήμερα οι "Πολίτες Μπροστά" δεν έχουν την ομοψυχία που τους ένωνε προεκλογικά, γιατί έχουν εκ των πραγμάτων χωριστεί σε δυο μέρη, από την μια αυτοί που είναι σε εκλόγιμη σειρά και από την άλλη αυτοί που μετράνε και δεν βρίσκουν τις ψήφους τους. Οι δεύτεροι δεν πρόκειται να τρέξουν για τους πρώτους και ίσως-ίσως, πικραμένοι όπως είναι, να λειτουργήσουν και αντίθετα. Αλλά και οι πρώτοι αντιδρούν στην ιδέα ότι θα πρέπει να διαπραγματευτούν τις ψήφους του Σπανάκη, ανταλλάσσοντάς τες με αμειβόμενες θέσεις. Από την άλλη οι "γίγαντες" του ψηφοδελτίου κάθε μέρα που περνά "κονταίνουν" στα μάτια του κόσμου και παίρνουν τις πραγματικές τους διαστάσεις.

    Σήμερα στην συνείδηση του κόσμου ο Κρεμμύδας είναι ο τρίτος, που αν ερχόταν δεύτερος θα έβγαινε ...πρώτος. Μοιάζει σαν ανέκδοτο, αλλά αυτή την πολιτική διάλεξαν και ακολουθούν.
    Αυτό είναι καλλίτερο από το να γίνουν επαναληπτικές και να πάρει τελικά ο Άρης λιγότερους ψήφους και απ' τον Σούτο.

    Άτακτη υποχώρηση λοιπόν, με παραλλαγή το παραμύθι του κακού ...δικαστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΠΑΝΑΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΠΟ 30 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΗΡΕΣ 20 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΟΜΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΗΘΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΡΕΜΥΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΕΚΑΝΕ.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΧΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με την ιδια λογικη 3.48 πολλοι ακομα και εκλεγμενοι με τον ευθυμιου σκεπτονται αν γινει επαναληπτικες να στηριξουν γιατι ειπαν για ανανεωση στις θεσεις και το 80% είναι 'χτεσινοι' το 10% ειναι η ανανέωση Δητητριου και το 10% καταλειπα της 'κωλοτουμπας'. Αυτο δεν ειναι φοβος που υπαρχει στην πλευρα ευθυμιου ειναι πανικος προσπαθειτε να σπειρετε διχονιες αυτες κρατηστε τις για σας φαγωθειτε. ο χαρης κανοισε με ευθυμιου το ιδιο και ο ζωταλης το ιδιο και οψυλλας και ο κοντεκακης και ο αρης θα μας τρελανετε. αυτο που φαινεται πλεον ενταξει μαγκια σας πηρατε τον σπανακη μπραβο σας πολιτικαντηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΜΥΔΑ.!!!!!!!!
    ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος φταιει ρε παιδια για την ανυπαρκτη ανανεωση
    κατα 80%,την ανανέωση Δημητριου κατα 10% κλπ,κλπ.
    Ο κοσμος που τους ψηφισε φταιει....Η ανανεωση ειναι πλεον στο χερι καθενος μας και οχι στους αναθετοντες. και ο πανικος ειναι σιγουρος βεβαια,
    ποιος θα χασει στο τελος ρε παιδια ... να δειτε καλωδια που θα καιγονται στον Ταυρο ,κλοπες στο Μοσχατο ,λιμνες μετα απο βροχη ,ποιος χανει?
    Χαιτερισματα λοιπον στην εξουσια οπως λεει και το ασμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. **************************************
    Ο κοσμος που τους ψηφισε φταιει....
    **************************************
    Ο κοσμος που ΔΕΝ ΜΑΣ ψηφισε φταιει...

    Ω! Δημοκρατίας χάσμα αξεπέραστο!

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΣΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 3.53ΜΜ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΣΜΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΥΛΑ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
    ΜΗΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΟΜΩΣ , ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα τι λες ρε ανώνυμε 12.35??? Σου αρέσει δηλαδή εσένα να πηγαίνεις να ρίχνεις την ψήφο σου και κάποιος να σου την κατασπαράζει; Σου αρέσει το άδικο; Σου αρέσουν οι λαμογιές; Καλώς γίνεται ό,τι γίνεται, για να πέσουν επιτέλους οι μάσκες και να δούμε κι εμείς επιτέλους το ποιόν του καθενός από αυτούς που πήγαμε και ψηφήσαμε!
    Όσο για τα καλώδια και τις πλημμύρες, Δήμαρχο ο Δήμος μας έχει, ο οποίος μάλιστα δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη διαμάχη μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου. Ας κάνει λοιπόν καμιά δουλειά επιτέλους καθώς η άλλη υπόθεση θα παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης... Δεν τον κρατάει κανένας!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eίδαμε πως ο λαός τιμώρησε τα μεγαλοστελέχη του Άρη, δηλ.ΑΝΔΡΕΟΥ το τι δεν έχει κάνει.Τον κύριο Ψύλλα πόσους έχει τοποθετήσει και τι έργα έχει τάξει.Τον κύριο Καπλάνη με την ψυχρότητα και την αδιαφορία που τον διακρείνει.Την υπεροψεία της και το εγω της κυρίας Καλουμένου.Εσείς με πόσους συνταξιούχους πήγατε να πάρετε εκλογες ΒΡΕ!!!!! Σημείωσε 1.Καράπαλης- 2.Κιβωτός- 3.Ανδρίκου- 4.Ιωαννίδου-Ανδρέου 70 ετών κ.λ.π. ΠΑΜΕ τώρα Ευθυμίου 1.Δημητρίου ΑΛΛΟΣ!!!!!!!!!!!;;;;;;;; ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΠΝΙΓΕΙΕ ΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!! Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή