Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

E-mail αναγνώστη για τον Ο.Ν.Α. Μοσχάτου

Αναγνώστης μας απέστειλε e-mail σχετικά με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης Μοσχάτου και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Αγαπητο moschato live ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους μας!

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι ισως και απάνθρωποι θέλω να πιστεύω ότι αυτό που θα μας σώσει είναι το αίσθημα Αλληλεγγύης .

Η νέα Δημοτική Αρχή καθώς και όλο το Δ.Σ ελπίζω να κινηθεί εμπράκτως σε αυτη την κατεύθυνση .

Κυκλοφορεί η βάσιμη πληροφορία ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή (αυτο δεν το γνωρίζω ) μεθόδευσε την απόλυση της Γυμναστριας στον ΟΝΑ (Τμήματα Αεροβικής /Πιλατες) Χριστουγεννιάτικα , με στόχο να προσλάβει νέα Γυμνάστρια (με χαμηλότερο μισθό ; με μεγαλύτερο δόντι ; - Δεν γνωρίζω ) .

Το ζητούμενο είναι πως όσες συμπολίτισσες που παρακολουθούσαν τα αντιστοιχα Τμήματα αφού γεύτηκαν το «μπάχαλο» στον προγραμματισμο και στις ακυρωσεις μαθηματων απο τα μεσα Οκτωβριου , διέκοψαν για τις Γιορτες γνωριζοντας οτι τα μαθηματα ξεκινουν παλι στις 10 Ιαν. ’11 , με την γυμνάστριά τους κ. Ηράκλεια Μπακομητρου , η οποια κατάφερε την αύξηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα και ανέπτυξε αγαστη συνεργασια (εμψυχωση, κεφι, στοχοι ) με τις αθλουμενες .

Ας απαντησει η νεα Δημοτικη Αρχη αν γνωριζε το περιστατικο – που μαλλον δεν ειναι και το μοναδικο – Για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι αναλγητες κινησεις ;

Διότι εδω ΔΕΝ μιλαμε για παύση δραστηριοτητας (στα πλαισια των περικοπων) αλλά για διακοπη συμβασης και προσληψη αλλου προσωπου.

Η κα Μπακομητρου εκανε κατι επιληψιμο, ή ηταν πλημμελης στα καθηκοντα της ;
Οι συμπολιτες που μετεχουν στα προγραμματα και στηριζουν τετοιες Δημοτικες δραστηριοτητες δικαιουνται απαντησης .

Το περιστατικο είναι μονο η αφορμη .Στη θεση της γυμναστριας μπορει να βρεθούμε εμεις ή το παιδι μας .Το ζητουμενο λοιπόν ειναι η Αλληλεγγύη και η καταπολέμηση της αδικιας.

Η νεα Δημοτική Αρχή θα μπει στον κόπο να απαντήσει ;
Ο διαλογος με τους πολιτες βαζει τα πραγματα στη θεση τους και δημιουργει σχεσεις εμπιστοσυνης .
Σας ευχαριστώ και περιμενω να αναρτηθει το θεμα.

6 σχόλια:

  1. Επί πλέον όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα
    έχουν πληρώσει ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ τη συμμετοχή
    τους, και φυσικά κάθε ακύρωση προγράμματος
    σημαίνει χαμένα λεφτά για κάθε πολίτη και
    κερδισμένα από τον Δήμο. Το θεωρούμε
    νόμιμο και ηθικό ΚΑΙ αυτό?
    Βέβαια το θέμα αυτό έχει προκύψει από
    πέρυσι που ανέλαβε προσωπικά ο απερχόμενος
    δήμαρχος να "νοικοκυρέψει" τον ΟΝΑ για να
    πέσει και λίγη λάσπη περί κακοδιαχείρισης
    στον "πρώην" υπεύθυνο Κρεμμύδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ok,χαμενα τα 10-15 ευρω του μήνα. Την γυμναστρια προσωπικα δεν την γνωριζω, ουτε την δουλεια της, πως προσληφθηκε ομως και με τι προκυρηξη? 'Οταν ριχνουμε ευθυνες ας τα σκεφτομαστε ολα και τελικα ας αφήσουμε να δουλεψουν κι αλλοι συμβασιουχοι. Ετσι κι αλλιως θα αντικατασταθουν κι αυτοι με τη σειρα τους. Τουλαχιστον εσπασε οι αλυσιδα των "προνομιουχων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε που θέλεις όλοι να δουλέψουν.
    Και οι νέοι που θα προσληφθούν με
    ποιά προκήρυξη θα προσληφθούν?
    Όλοι αυτοί είναι κουκιά του κάθε δημάρχου
    και των παρατρεχάμενων. Δηλαδή
    εκμεταλλεύονται την ανάγκη για
    εργασία για να μαζέψουν ψήφους.
    Το πρώτο φτύσιμο λοιπόν να το ρίξεις
    σε αυτούς που εκλέχθηκαν και μετά
    σε όποιον τελικά "βολεύεται".
    Γιατί τα 600-700 ευρώ το μήνα
    μόνο βόλεμα δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι η Κυρία Μπακομήτρου δεν είχε δικαίωμα αναναίωσης σύμβασης σύμφωνα με τον νόμο.Πιστεύω ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με άλλη γυμνάστρια,διαφορετικά θα πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα στους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την γυμνάστρια κ. Μπακομήτρου ας υποθέσουμε ότι έληξε η σύμβασή της και ας υποθέσουμε πάλι ότι προσέλαβαν κάποια άλλη ή ότι πήραν στη θέση της μια "δικιά" τους. Με το Πνευματικό Κέντρο ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Ποιά η σχέση μεταξύ της μορφης εργασίας των καθηγητών και του γεγονότος ότι ειναι απλήρωτοι επί μήνες; Γιατί δεν έληξε το θέμα με λύση μέσω ΑΣΕΠ; Τι έχει να μας πει ο κ. Μπούτσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κ. Μπακομήτρου έκανε εκπλητικά την δουλειά της!Όχι μόνο μας γύμναζε και έχουμε δει απίστευτα αποτελέσματα με την γυμναστική της, αλλά ήταν και πάντα δίπλα μας σε οτιδήποτε και αν την χρειαζόμασταν.Πάντα πρόσχαρη και με το χαμόγελο στα χείλη.Και επίσης δεν είχε μπει στον ΟΝΑ με κάποιο δόντι,όπως μπορεί να μπήκε η καινούρια γυμνάστρια.Και σαν κάτοικος Μοσχάτου που πλήρωνα κάθε μήνα την συνδρομή μου στον ΟΝΑ, δεν ανέχομαι την κοροϊδία από αυτούς, οι οποίοι μας έλεγαν οτι τα μαθήματα με την κ. Μπακομήτρου θα συνεχίζονταν κανονικά με ανανέωση της συμβασής της φυσικά και αντί για αυτό, μας είχαν στο περίμενε για 2 ολόκληρους μήνες και η κατάληξη βέβαια είναι να μην βρίσκεται πλέον στον ΟΝΑ η εν λόγω γυμνάστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή