Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου

Ορίστηκαν από τον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, οι Αντιδήμαρχοι της πόλης και οι αρμοδιότητες τους:

Α Π Ο Φ Α Σ Η 48/2011


Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν. 3463/06
2. Τις διατάξεις του ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», άρθρα 59 & 61
3. Τις ανάγκες λειτουργίας του νέου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Ορίζουμε Αντιδημάρχους τους:

Α) ΠΕΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Δημοτικό Σύμβουλο, προς τον οποίο μεταβιβάζουμε τις εξής αρμοδιότητες:
α) Προστασίας Περιβάλλοντος,
β) Καθαριότητας και Πρασίνου,
γ) Πολιτικής Προστασίας
δ) Αναπλήρωση Δημάρχου

Β) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ, Δημοτική Σύμβουλο, προς την οποία μεταβιβάζουμε τις εξής αρμοδιότητες:
α) Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου
β) Παιδείας, Εκπαίδευσης και συντονισμού Σχολικών Επιτροπών
γ) Πολιτικών γάμων
δ) ΚΕΠ Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου-ΚΕΠ Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου
ε) Γραφείο ενημέρωσης ανέργων και επιχειρήσεων

Γ) ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΑΜΗΛΑΚΟ, Δημοτικό Σύμβουλο, προς τον οποίο μεταβιβάζουμε τις εξής αρμοδιότητες:
α) Οικονομικών Υπηρεσιών-Εσόδων (τέλη-φόροι δικαστικές υποθέσεις)
β) Πληροφορικής & Τεχνολογίας
γ) Δημοτικής Αστυνομίας
δ) Διαφάνειας, ενημέρωσης & πληροφόρησης
ε) Δημοτικής Συγκοινωνίας

Δ) ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΗ, Δημοτική Σύμβουλο, προς την οποία μεταβιβάζουμε τις εξής αρμοδιότητες:
α) Τεχνικών Υπηρεσιών
β) Πολεοδομικών Θεμάτων & Σχεδίου Πόλης
γ) Κατασκευών-Συντήρησης & Αυτεπιστασίας
δ) Πολιτικών Γάμων

Ε) ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΒΙΑ, Δημοτική Σύμβουλο, προς την οποία μεταβιβάζουμε τις εξής αρμοδιότητες:
Α) Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου
Β) Κοινωνικής ένταξης και Κοινωνικής αλληλεγγύης
Γ) Νέας Γενιάς-Πολιτικών ισότητας- Εθελοντισμού
Δ) Πολιτικών Γάμων

Οι Αντιδήμαρχοι μαζί με τους προέδρους Δ.Σ. και Νομικών Προσώπων θα αποτελούν ένα συλλογικό και βουλευόμενο όργανο. Συγκαλείται από το Δήμαρχο ή τον αναπληρωτή του τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

22 σχόλια:

  1. Θλιβερές επιλογές!
    Ένας συνταξιούχος που απέτυχε σαν εργαζόμενος στην καθαριότητα ορίζεται αντιδήμαρχος καθαριότητας και μάλιστα αναπληρωτής δήμαρχος (κορόιδο Παπαντώνη που σε ψήσανε να τα παρατήσεις).
    Μια κυρία που δεν είναι Ταυριώτισσα αλλά Πετραλωνίτισσα, που κατέβηκε σαν υποψήφια στον Ταύρο και έγινε - ΚΡΑΤΗΘΕΊΤΕ - αντιδήμαρχος του Μοσχάτου!!!!!!!!!!!
    Μια Μοσχατιώτισσα κυρία, που απέτυχε παταγωδώς στον ΟΝΑ (και όχι μόνον), και ορίζεται αντιδήμαρχος Ταύρου!!!!!
    Μια δημοτική ομάδα που καταλαμβάνει αντιδημαρχιλίκια και θέσεις σύμφωνα με τα επαγγελματικά στανταρτς των μελών της και με γραμμάτια εξοφλητέα "επί τη εμφανίσει"...
    Αχ, Αντρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ .... ΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα ατιμο πατημενο σκουλικι 1:57 το στοματακι σου ,διοτι μυαλο δεν εχεις,βγαζει πολυ κοπρο ,διοτι κοπρος εισαι και εσυ.Επειδη καταλαβαμε ολοι απο που γερνεις,μπορεις να μας πεις,ολοι οι επιτυχιμενοι που πειγατε σε ενα ψηφοδελτιο και αποτυχατε τι εχεις να μας πεις; Οτι εισαι ΒΛΑΚΑΣ!!!!! με περικεφαλαια αυτο το διαβαζουμε,για να μη σου πω,πως σε ξερουμε.Οσο για την Πετραλωνιτισσα που εγεινε αντιδημαρχος θα ηθελες να ειχες την μορφωση της; ΚΑΦΡΕ!!!!!!Διοτι αλλο ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΜΑΚΑΚΑΣ!!!!!!!!Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.Εσυ εισαι ανορθογραφος αρα μη μιλας για μορφωση.
    2.Οι επιτυχημενοι που υπαινισσεσαι ηρθαν πρωτοι,ενο εσυ 4ος μαζι με τη πετραλωνιτισσα και τα υπολοιπα απολειφαδια.
    Κρεμαστηκατε απο το μηχανισμο του παπαντωνη και την ομαδα του,μπας και εκλεγειτε και τωρα ηδη εχετε αρχισει να ξεπουλατε τον ταυρο...κοντος ψαλμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η Κ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ;ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ;ΜΗΠΩΣ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ Κ.ΣΟΥΤΟΥ; ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "Μ'ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Η "πετραλωνίτισσα" ασχολείται με τον Ταύρο πάνω από είκοσι χρόνια -χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι ξέρει τον Ταύρο. Η "πετραλωνίτισσα" ίσως να'ναι ότι πιο αξιόλογο έχει ο Αντρέας στον Ταύρο-χωρίς να σημαίνει ότι έχει κάποια ιδιαίτερη μόρφωση αφού δεν κατέχει καν πτυχίο, αλλά έχει ουσιαστικά προσόντα διοίκησης και πετυχημένη επαγγελματική πορεία που θα τα ζήλευαν πολλοί πτυχιούχοι. Η "πετραλωνίτισσα" καθόλα ικανή και αξιόλογη, αποτέλεσε επιλογή ανάγκης καθώς ο Ταύρος δεν είχε τίποτα καλύτερο να δώσε. Και καθώς δεν έπρεπε να ενισχυθεί ο ήδη ενισχυμένος Θανάσης, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να βρεθεί. Ο Αντρέας έριξε ζαριά ποντάροντας στα τυφλά και ξέροντας ότι ρισκάρει επικίνδυνα. Δεν είχε άλλες επιλογές όμως και καθώς είναι δέσμιος των εσωτερικών συσχετισμών και των προεκλογικών γραμματίων ακροβατεί επικίνδυνα. Μακάρι να του βγει γιατί πάνω απ'όλα θα'ναι καλό για το νέο Δήμο. Κι επειδή η ενοποίηση του νέου Δήμου είναι ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα που πρέπει να κερδίσει η νέα δημοτική αρχή καλό θα'ναι να πετύχει η ζαριά, αν και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Αλήθεια η κα Καπετανάκη θα συνεργάζεται με τον κο Δημητρίου και τον κο Σιώκα και η κα Καραβία με τον κο Καραφωτιά; Σαν δύσκολο, πολύ δύσκολο φαντάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή αρχή και καλή δουλειά στην νέα Δημοτική Αρχή!!!

    Αυτή είναι πραγματική ευχή και πραγματικό θέλω όλων των Δημοτών Μοσχάτου και Ταύρου.
    Τώρα, όσο θέλετε, μπορείτε να βγάζετε τα μάτια σας και τα εσώψυχά σας με τις παραφιλογογίες και τις μικρότητες που και προεκλογικά γράφατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου φέρνει γέλια η υποκρισία μερικών που νομίζουν ότι ο κόσμος στερείτai μνήμης και κρίσης και ότι καταπίνει αμάσητο ό,τι του δώσουν.
    Πράγματι η "πετραλωνίτισσα" δεν έχει ούτε καν πτυχίο. αλλά γιατί δεν την υποστηρίζουν όλοι αυτοί που μέχρι προχτές ήθελαν να μας πείσουν ότι το πτυχίο δεν είναι χρήσιμο ούτε καν για έναν δήμαρχο και πήγαν και στοιχίστηκαν και κάηκαν πίσω από έναν συγκεκριμένο υποψήφιο.
    Αύριο άμα πάμε σε επαναληπτικές εκλογές, όπως ελπίζουν, τότε οι ίδιοι θα περιγελούν τα πτυχία και θα μας λένε να ψηφίσουμε για δήμαρχο έναν ΑΠΑΕ.
    Η "πετραλωνίτισσα" είναι τουλάχιστον άξια και πολύ επιτυχημένη επαγγελματίας.

    Προσθέτω και μια παρατήρηση.
    Η περιβόητη κυρία "πριγκιπέσα" και οι περί αυτήν, σε μια γελοία πράξη προεκλογικής τρέλας, έριξαν μερικά τσουβάλια λάσπης για την άλλη κυρία που αναφέρθηκε, και έδωσαν το ταμείο σε έναν υπάλληλο και καυχιόνταν ότι έκαναν κάθαρση και δήλωναν υπερηφάνεια γιαυτό.
    Προχτές λοιπόν όπως περιμέναμε όλοι, εδώ στον Ταύρο, που γνωρίζαμε την ιστορία του εκλεκτού υπαλλήλου "κομματάρχη" της "πριγκιπέσας", ο κύριος αυτός δήλωσε και πάλι ότι "έχασε" όλα τα χρήματα του ταμείου.
    Την άλλη μέρα περιφερόταν με δυο δίμετρες ξανθιές στα στέκια του Ταύρου και τώρα ετοιμάζεται ο Δήμος να καλύψει το ποσόν των 9.000 ευρώ εις βάρος μας!!!!
    Εκεί μας οδηγεί ο φανατισμός και η σαπίλα μερικών.

    ΥΓ Στον στρατό υπήρχε η ειδικότητα ΑΠΑΕ = Ανευ Πτυχίου Άνευ Ειδικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα σας!

    Μια ερωτηση ανοιχτη προς ολους...
    Ποσες ''ληστειες'' εγιναν τις τελευταιες ημερες στους υπευθυνους των οικονομικων του δημου ταυρου?

    εχουν σκηνοθετηθει-γινει κ αλλες τετοιες ληστειες στο παρελθον???

    θα παει κανενα λαμογιο φυλακη???
    Γεμισαμε χουντινι... βαζουν τα λεφτα στην τσεπη κ μετα τα εξαφανιζουν...
    Το θεμα καιει ψαχτε το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ,ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ....ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.
    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ....ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΝΤΩΝ ΣΟΥ ? ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΒΕΛΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΙΣΑΞΙΟ ΠΡΟΦΙΛ ? ΓΙΑΤΙ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΛΥΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ.ΤΟΝ ΟΡΙΣΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΣΜΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗς ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ,ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ...........ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ .
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!!!!!
    ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΙΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ,ΚΑI ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ.!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ.!!!!!
    ΔΙΟΙΚΗΣΗ??????ΠΟΙΟΣ -ΠΟΥ-ΠΟΤΕ.!!!!!!
    ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΑΠΛΑ...ΟΛΟΙ HTAN
    ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟ.!!!!!Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ???ΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΗΚΤΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ????
    ΕΛΕΟΣ.....,ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΙΑ,ΑΠΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΒΑΡΕΛΙΑ ΣΑΛΥΑ,ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ...ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το καλυτερο πανεπιστημιο και τα καλυτερα πτυχια ειναι το πεζοδρομιο.Δειχτε μου εναν που τα κατεχει, απο τους δημοτικους & κοινοτικους συμβουλους του Μοσχατου & του Ταυρου.Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ...ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΜΑΔΕΣ,ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΑΤΑ...
    ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΗΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ... Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΝΕ????ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΑΛΩΝΗΤΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΤΗΣ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ????Ο ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ??????ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ?Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ..ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?????
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ??
    ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΤΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΕ.....ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ??????ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ????ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ???ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ??,Η ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΩ...,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για όσους μπορούν να διαβάζουν με τα μάτια ανοικτά...
    Είναι προφανές πως για να ασκήσεις διοίκηση το πτυχίο είναι ένα σημαντικό προσόν χωρίς να είναι το σημαντικότερο. Είναι προφανές πως άνθρωποι ικανοί και με επαγγελματική καταξίωση υπάρχουν πολλοί κια χωρίς πτυχίο. Είναι προφανές πως η "πετραλωνίτισσα" είναι αξιολογότατη. Να'στε σίγουροι πως έχει περισσότερους φίλους εκτός του δικού της συνδυασμού, ιδιαίτερα τώρα που η δική της θέση έκοψε κάποιους άλλους ΑΠΑΕ(!) που εποφθαλμιούσαν κάποια θεσούλα.Είναι προφανές πως η αναβάθμιση της "πετραλωνίτισσας" δεν έχει να κάνει με τα αναμφισβήτητα ουσιαστικά της προσόντα. Είναι προφανές πως και η ίδια οφείλει να αποδείξει πως μπορεί και χωρίς τη "μαμά της". Είναι προφανές πως απλά εξυπηρετεί τους συσχετισμούς δυνάμεων και δείχνει ξεκάθαρα πως ο Αντρέας δεν εμπιστεύεται κανέναν. Ούτε καν αυτούς που παρουσιάζονται ως μεγάλοι και τρανοί.
    Είναι προφανές ότι θα'ταν ευτύχημα να'χε ο Αντρέας και το δημοτικό συμβούλιο μερικές ακόμα σαν την "πετραλωνίτισσα".
    Είναι πλέον προφανέστατο πως κα΄ποια στιγμή πρέπει να δούμε την πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται και όπως είναι και όχι όπως μας βολεύει. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ευθυμίου οφείλει να πετύχει. Για το καλό όλων μας. Και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτό χωρίς κοντόφθαλμες και ιδιοτελείς λογικές. Το δικαίωμα της κριτικής και της ελέυθερης έκφρασης όμως το κρατάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περιεργε εισαι μακρυα νυχτομενος!!!
    τα πτυχια του πεζοδρομιου ειναι πτυχια συμφορας,και στις θέσεις αντιδημαρχων συνηθως πτυχια μαιμουδοσυμφωνιων. Προσεχε τι λες!!!
    Ας ελπιζουμε για τα καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι είδαμε και όσους είχαν πτυχία...και αυτούς που ήταν είναι και θα είναι στην εκάστοτε κυβέρνηση..Φίλε μου 4.18 προφανώς δεν έχεις εσύ ιδέα από το πως διοικείται ένας δήμος...Δηλαδή ένας γιατρός..ή ένας δικηγόρος ή ακόμα και ένας καθηγητής μαθαίνει τα δημοτικά και το πως αυτά εξελίσονται και διοικούνται??? Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ι Α...και όσο γι αυτή...υπάρχει μπόλικη σε πόλλά απ΄πο τα πρόσωπα που κατέχουν θέσεις...όχι όλοι, σαφώς, οι νέοι θα μάθουν και θα προσφέρουν με τις ιδέες τους και οι παλιοί θα προσφέρουν την γνώση των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προτείνω ο κ. Δαμιλάκος, ο νέος Αντιδήμαρχος Διαφάνειας, ενημέρωσης και πληροφόρησης, να αναρτήσει στο internet πληροφορίες για τους Προέδρους, τους Αντιδημάρχους και τα μέλη των Επιτροπών, ώστε με τα επίσημα στοιχεία να σταματήσει η παραφιλολογία για ανεπάγγελτους ΑΠΑΕδες που παρασιτούν με τις δημοτικές αποζημιώσεις.
    Εμένα δεν με πειράζει καθόλου αν κάποιος δεν έχει πτυχίo, αρκεί να μάθω ότι είναι άξιος και πετυχημένος επαγγελματίας, αντίθετα θα με πειράξει πολύ άμα καταλάβω ότι κάποιος απ' αυτούς δηλώνει πτυχία μαϊμού και είναι επαγγελματίας δημοσυντήρητος, ειδικά αν αυτός ο κάποιος διαχειρίζεται χρήμα του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΟΛΟΙ...ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ...ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?? ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ?? ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ?? ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ ΣΑΣ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο 1:10 ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΔΗΛΑΔΗ?? ΞΟΦΛΗΣΑ?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΡΕ 8:14 ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ,ΚΕΚΕΣ,ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ Μ...... ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΚΡΑΠΑΣ.ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ;ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ.ΦΩΝΑΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟΝ ΑΡΗ,ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ;ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 11:14 π.μ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Ο ΣΦΗΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ti na leme re paidia mia lampa zitao na allaksoun kai perasan 73 meres einai ag kostantinoy 45 mosxato opoios thelei as perasei na tin kamarosei bradi ekso apo to dimotiko sxoleio

    ΑπάντησηΔιαγραφή