Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου ο Θανάσης Ντερέκας

Την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μοσχάτου Θανάσης Ντερέκας, με επιστολή που μας απέστειλε και την δημοσιεύουμε αυτούσια:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ

Φίλοι και φίλες,

Πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου,

Οι επόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, είναι η αφετηρία για νέο ξεκίνημα στον νέο μας δήμο.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, με αποφασιστικότητα, συνέπεια, διάθεση για συνεργασία και συμμετοχή και με ρεαλιστικό πρόγραμμα, εγώ προσωπικά, και μια ομάδα νέων και ικανών συμπολιτών μας αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την δημοτική αρχή της περιοχής μας.

  • ΘΕΛΟΥΜΕ να εκφράσουμε την ανανέωση και την νέα αρχή.
  • ΘΕΛΟΥΜΕ όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, συμμέτοχους και ενεργούς, γιατί πιστεύουμε σ’ αυτούς.
  • ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ τις μεθόδους και τις διαδικασίες της κομματικής και γραφειοκρατικής χειραγώγησης των πολιτών.
  • ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ τις εκφυλιστικές πρακτικές κληρονομικής απονομής της Δημοτικής Αρχής.
  • ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στην αυτόνομη και ακομμάτιστη κοινωνική πρωτοβουλία.
  • ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι τα χρίσματα και τα αξιώματα που απονέμονται χωρίς τους πολίτες, υπονομεύουν βάναυσα το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  • ΜΠΟΡΟΥΜΕ με αποφασιστικότητα, συνέπεια και διάθεση προσφοράς να δημιουργήσουμε ένα δήμο αποτελεσματικό και σύγχρονο για τον πολίτη.
  • ΜΠΟΡΟΥΜΕ με πείρα και γνώση να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής μας και να απλώσουμε ένα δίχτυ προστασίας στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.
Οι καιροί απαιτούν συσπείρωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων, ικανών να σχεδιάζουν και με διαφανείς διαδικασίες να υλοποιούν υποδομές και δράσεις που θα βελτιώνουν την ζωή των συμπολιτών μας.

Για τους λόγους αυτούς απευθυνόμαστε σήμερα σε όλους ΕΣΑΣ και ΣΑΣ καλούμε σε πανστρατιά – συμμετοχή και εθελοντική προσφορά, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.

Φιλικά,

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ

ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

39 σχόλια:

  1. ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ27 Αυγούστου 2010 στις 2:44 μ.μ.

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΙΣΗ ΑΠΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ! ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΙΑΚΥΡΗΣΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΔΥΘΗΚΕΣ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ-ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ-ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. auto einai alitheia 531 afou isxiei gia olous alla de nomizo na ksereis esi thn apantisi tis kinonias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΒΓΑΛΕ
    ΑΟΥΤ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ.....ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ..!!!!!!
    ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.????
    ΕΥΘΥΜΙΟΥ - ΣΟΥΤΟΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΤΕΡΕΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ανθρωποι μοιαζουν στις υποσχεσεις τους .Μονο στις πραξεις τους διαφερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενδιαφέρουσα η κίνηση Ντερέκα αλλά πρέπει να δούμε και τις άλλες προεκτάσεις του πράγματος. Πρώτα από όλα έχει υπογράψει υπεύθυνη δήλωση (όπως ζητούσε το κόμμα για τις αυτοπροτάσεις) ότι θα υποστηρίξει αυτόν που θα υποδείξει το ΠΑΣΟΚ. Αν λοιπόν το ΠΑΣΟΚ δώσει σε κάποιον άλλον την στήριξη, αφού πληροφορούμαστε ότι ο Ντερέκας δεν είναι μέσα στις επιλογές του κόμματος, θα αθετήσει την δήλωσή του. Θα ήθελα να δω ποιά θα είναι η στάση του πάνω σε αυτό το ζήτημα γιατί το να καταγγέλλουμε τις διαδικασίες απλά, δεν αρκεί για να στηρίχθει αυτή η αθέτηση λόγου, χρειάζονται και άλλα. Αλλά τι λέμε τώρα. Δεν είχε το σθένος να παραιτήθει από την θέση του ακόμα και όταν μετά την ανταλλαγή επιστολών με τον Παπαντώνη, του ζητήθηκε αυτό ευθέως. Δεν είναι υποτιμητικό να παραιτείσαι όταν διαφωνείς, μερικές φορές, αντίθετα, είναι και κορυφαία πολιτική κίνηση. Αλλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ανώνυμε 1009

    Μας δίνεις μια πληροφορία για δέσμευση του Ντερέκα κλπ.
    Για να μπορέσουμε όμως να διαμορφώσουμε γνώμη πρέπει να μας πεις αν και οι άλλοι υποψήφιοι έχουν υπογράψει τις ίδιες δεσμεύσεις, γιατί αν (αν!;;;) υπέγραψε ο Ντερέκας πρώτος ένα τέτοιο χαρτί και οι άλλοι έκαναν το ...παγώνι, τότε όχι μόνο δεν υπάρχει δέσμευση, αλλά πρέπει η καταγγελία να βαρύνει τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι κομματικές διαδικασίες προέβλεπαν για όποιον αυτοπροτεινόταν για δήμαρχος να δηλώσει υπεύθυνα (μιλάμε για ψηφιακή υπογραφή και όχι χαρτί) ότι θα σεβαστεί την απόφαση του κόμματος για το χρίσμα και θα συνεργαστεί με αυτόν που θα επιλέξει το ΠΑΣΟΚ. Από εκεί και πέρα το ποιοί άλλοι έχουν δεσμευτεί ανάλογα, έχει δημοσιευτέι ήδη στα blog που αναφέρονται σε Μοσχάτο - Ταύρο, μετά την λήξη των προτάσεων και αυτοπροτάσεων. Ο καθένας δικαιούται αν θέλει να δεσμευτεί ή όχι, και προφανώς έχει το δικαίωμα να το κάνει αν θέλει ή και να μην το κάνει. Από εκεί και πέρα, όμως, όλοι κρίνονται για την συνέπειά τους και την στάση που ακολουθούν. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία για τους πολίτες που θα επιλέξουν τον Δήμαρχο του νέου δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Ανώνυμε 1009 και 155
    Με την διευκρίνιση που έκανες περί ηλεκτρονικής υπογραφής στο ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισες το θέμα.
    Τέτοια δήλωση έκαναν σίγουρα οι Ευθυμίου, Κρεμμύδας, Σούτος και ο Ντερέκας.
    Όλοι λίγο-πολύ έχουν κάνει τις κινήσεις τους, έχουν κάνει δημόσιες συγκεντρώσεις με ομιλίες, έκαναν επαφές με φορείς και έχουν κυκλοφορήσει φυλλάδια.
    Ο Ντερέκας κινήθηκε τελευταίος και όμως σε πείραξε μόνο αυτός, ίσως γιατί έχει την εκτίμηση και χαίρει της εμπιστοσύνης του κόσμου περισσότερο από όλους τους άλλους.
    Έχει κι αυτό την σημασία του.

    ΥΓ Αληθινά πες μας πίστευες πραγματικά ότι μπορεί ο Παπαντώνης να καταργήσει τον Πρόεδρο του ΔΣ που έχει εκλεγεί από όλο το σώμα ή ανάποδα, πιστεύεις ότι ο Πρόεδρος του ΔΣ πρέπει να υπακούσει στην εντολή του Παπαντώνη περιφρονώντας και αφήνοντας εκτεθειμένο το σώμα που τον εξέλεξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑΚΗ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΠΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ.
    Ε... ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ....
    ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ....Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ
    ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....
    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ, ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ,ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ 48% ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ,
    Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε.!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ
    ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΤΩ..!!!
    (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΗ Ο ΔΙΑΧΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΕ Ο ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ 4:03 ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ.
    ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ...ΛΑΚΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΗΘΕΙΑ 403 ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΜΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1986,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΨΙΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ,ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ,ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 403 δες σε λιγο καιρο ολα τα φυλλαδια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για να σου φρεσκαριστει η μνημη σε σενα και αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ
    Στη διαδικασία επιλογής που ξεκίνησε ηλεκτρονικά το ΠΑΣΟΚ προβλεπόταν κατάθεση αυτοπρότασης με ταυτόχρονη ηλεκτρονική υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης αποδοχής (υποταγής) του αποτελέσματος ή ετεροπρόταση από φίλους χωρίς δήλωση. Στην εκκίνηση της διαδικασίας πήραν μέρος οι Ντερέκας, Ευθυμίου, Κρεμμύδας από το Μοσχάτο και οι Ψύλλας, Δαμηλάκος από τον Ταύρο. Οι μόνοι που δεν κατέθεσαν αυτοπρόταση και δεν υπέγραψαν τη δήλωση αποδοχής(υποταγής) ήταν ο Κρεμμύδας και ο Ψύλλας (τυχαίο, δε νομίζω). Ο Σούτος αρνήθηκε ουσιαστικά να πάρει μέρος στη διαδικασία, θεωρώντας πως εν ενεργεία Δήμαρχος δεν μπαίνει σε διαδικασία επιλογής. Ο δε Χρονόπουλος ξέχασε(!) να καταθέσει πρόταση. Στη συνέχεια έγιναν τα τόσα τραγελαφικά και γελοία στις διαδικασίες με τις γνωστές ανακοινώσεις και κοκορομαχίες. Όλα αυτά είναι γνωστά αφού υπήρξαν σχετικές ανακοινώσεις και στα blog.
    Για να αποδίδουμε τα ανάλογα στον καθένα οφείλουμε να θυμόμαστε πως οι μόνοι που από την αρχή έως και σήμερα διακήρυσσαν ότι αγνοούν το κομματικό χρίσμα –τοποθετήθηκαν με έμφαση και αποφασιστικότητα και στην ανοικτή τους ομιλία - είναι οι Κρεμμύδας και Ψύλλας οι οποίοι σήμερα συμπορεύονται.
    Αν και όλα αυτά είναι απλώς ιστορία πλέον και χωρίς καμία σημασία για τους δημότες, είναι ενδεικτικά για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την κοινωνία και για το βαθμό υποκρισίας του κάθε υποψήφιου. Ο καθένας τα συμπεράσματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ?
    ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.ΕΙΤΕ ΦΤΑΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙΣ Θ Α Π Ε Θ Α Ν Ε Ι Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. asheto alla fovero to proto thema simera me ti fotografia tou simboulou tou gap.i mipos oxi 10.09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Ανώνυμε 1007

    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ
    Μπήκες σε μικρές διαδικαστικές λεπτομέρειες της αρχικής φάσης επιλογής και παραβλέπεις το σύνολο των φάσεων επιλογής ή σκόπιμα προσπαθείς να παραπλανήσεις.
    Είτε με αυτοπρόταση είτε με ετεροπρόταση οι Κρεμμύδας και Ψύλλας έλαβαν μέρος στις κομματικές συναντήσεις που ακολούθησαν και συμπεριελήφθησαν στην επίσημη λίστα των υποψηφίων για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ (τυχαίο; δεν νομίζω), άρα σε κάποια από τις συναντήσεις αυτές αποδέχτηκαν την ετεροπρόταση που σημαίνει ότι και αυτοί έκαναν την δήλωση αποδοχής ή υποταγής όπως εσύ την χαρακτηρίζεις.
    Μπορεί να διακήρυσσαν ότι αγνοούν το κομματικό χρίσμα αλλά αφού είχαν πάρει μέρος σε όλες τις φάσεις διεκδίκησής του και είχαν κοπεί.
    Η προσπάθεια που έκανες να σταματήσεις την ιστορία στο σημείο που θες και από κει να βγάλεις συμπεράσματα είναι ενδεικτική για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι την κοινωνία και για το βαθμό υποκρισίας του κάθε υποψήφιου. Ο καθένας τα συμπεράσματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΦΑΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΒΑΙΝΕ ΚΑΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ.ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ KATHRIN ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΨΗΛΟ ΚΑΜΑΡΩΤΟ. ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. POIA YPERKOMMATIKH YPOPSHFIOTHTA TOY KREMMUDA RE PAIDIA?
    O AN8RWPOS EINAI MELOS THN NOMARXIAKHS TOY PASOK KAI ERGAZETAI SE BOULEUTH TOY PASOK.
    OPWS EGRAFE KAI O FILOS TOU O TOUFEKSIDHS PRIN LIGES MERES EIXE SUNANTHSH STA KENTRIKA TOY PASOK.

    TI EINAI TO "YPERKOMMATIKO" KOYSTOUMI POU OPOTE 8ELOUME TO FORAME KIAI OPOTE 8ELOUME TO VGAZOUME?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ Τάκη

    Επειδή πραγματικά είναι χρήσιμο, την ιστορία να τη διαβάζουμε μέχρι τέλους και να μην τη σταματάμε όπου μας βολεύει. Κι επειδή σίγουρα η υποκρισία περισσεύει σε όλους. Κι επειδή επιχειρείς γενικεύσεις, μάλλον βολικές και μια κι έχεις γνώση αλλά επιλεκτική μνήμη απ’ ότι φαίνεται, σου θυμίζω.

    Οι Κρεμμύδας και Ψύλλας ουδέποτε διακήρυξαν ότι είναι οι επίσημοι αγαπημένοι, όπως κατά κόρον έκαναν οι Ευθυμίου, Ντερέκας, ακόμα και αυτός ο Σούτος μέχρι να ξυπνήσει. Στις κομματικές διαδικασίες που ακολούθησαν της ηλεκτρονικής (αυτό)δέσμευσης ποτέ δε δήλωσαν πως θα αποδεχτούν τον οποιοδήποτε υποψήφιο και πως η ενότητα οφείλει να κατακτηθεί και δεν είναι δεδομένη. Σου θυμίζω πως μετά τη συνάντηση καρικατούρα που έγινε με παρουσία και του Σούτου, τη δήλωση Ψύλλα που αναρτήθηκε σε όλα τα blog. Σου θυμίζω τη δημόσια δέσμευση και των δύο στην ανοικτή τους εκδήλωση στο Μοσχάτο. Αντίθετα οι άλλοι μέχρι και πρόσφατα κορόιδευαν κόσμο και κοσμάκη με το γνωστό σλόγκαν: «Εγώ είμαι ο εκλεκτός ελάτε μαζί μου»
    Καλή προσπάθεια να κάνεις το άσπρο, μαύρο αλλά η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της. Δε θα συνεχίσω γιατί θεωρώ τη συγκεκριμένη συζήτηση χωρίς νόημα και μάλιστα αποπροσανατολιστική. Άλλωστε όλοι θα κριθούν από αυτά για τα οποία δεσμεύονται, από το παρελθόν τους και την αξιοπιστία του, καθώς και από τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια τους. Κοντός ψαλμός αλληλούια…
    Κρίμα όμως για τον τρόπο που συνεχίζεις να διαβάζεις την ιστορία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Ανώνυμε εκπρόσωπε των Ψύλλα-Κρεμμύδα

    Όπως πολύ σωστά κατάλαβες έχω γνώση και μάλιστα από πρώτο χέρι.
    Υπάρχει μια απάντηση καταλυτική που θα πείσει κι εμένα και όλους ότι αυτά που λες ισχύουν :
    - Αν στον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου το ΠΑΣΟΚ κάνει προκριματικές εκλογές για ανάδειξη υποψηφίου, σύμφωνα με την εγκύκλιο, ο Κρεμμύδας ή ο Ψύλλας θα είναι μέσα στην λίστα των υποψηφίων, ναι ή όχι;
    Περιμένω απάντηση. Μην ξεχαστείς.
    Δεν θα επανέλθω γιατί η ιστορία δεν είναι ζυμάρι να την πλάθει ο κάθε ένας όπως την θέλει, απλά θα περιμένω και θα κρίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΑΚΗ...
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΛΛΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ
    ΤΟΣΟ ΧΕΣΗΜΟ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ...
    ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΧΕΣΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΨΥΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
    ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΕΨΙΕΣ,ΜΙΖΕΣ
    ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.????
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΗΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.(ΘΡΑΣΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΟΥΣ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΦΙΛΕ ΤΑΥΡΙΩΤΗ ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΡΕΚΑ?
    Ο ΣΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ.
    ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ?
    ΑΚΛΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΚΡΥΦΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΗΤΑΝ Η ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ. ΝΟΜΙΖΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΦΕΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ.
    ΑΡΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 8a exei plaka h upo8esh.
    Kati mou leei pws kapoioi 8a kanoun pisw kai den 8a ftasoun mexri tis ekloges.
    Poioi 8a einai autoi?
    Ypomonh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΦΙΛΕ 8 38 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ (ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΑ)ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΘΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ!
    ΤΗ ΠΑΤΗΣΑΤΕ :ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ,ΟΥΤΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ: ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ (ΑΧΡΗΣΤΑ) ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ,ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΓΕΙΗ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΘΑΝΑΣΗ ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ.ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ νο2 ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ : ΜΕ ΣΦΥΡΟΕΡΑ,ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΛΠ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΧΑΡΙΖΩ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΕΓΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ.ΟΠΟΙΟΣ
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑ
    ΗΞΕΡΕ Η ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ
    ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ??
    ΛΟΓΩ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΣΟΦΙΑ ΗΘΕΛΕ
    ΕΝΑ ΥΓΕΙΗ,ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗΤΙΚΗ
    ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΗΣ Ο ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ., ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΦΤΟΣ.
    ΤΡΕΜΕΤΕ ΟΛΟΙ....
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΑΡΗ, ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!!
    ΑΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΗΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ
    ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ
    ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
    Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.!!!
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ 5?
    ΚΑΙ ΛΕΩ 5 ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 8:08 9:44 και 7:46 πες ενα καλο πραγμα που εκανε ο Ψυλλας για τον Ταυρο τοσα χρονια εκτος απο τις κολλητες του που διορισε καθαριστριες στο λυκειο, εκτος απο τις ρεμουλες με τον ταμεια της 5ης σχολικης επιτροπης, εκτος απο τις ρεμουλες με τις πολιτιστικες εκδηλώσεις που του οργανωνε το γνωστο παρανομο ζευγαρι, εκτος απ-ο το συστηματικο αρμεγμα των βιοτεχνων της περιοχης, εκτος απο την διχονοια και την διαλυση των παντων. Ο συνταξιουχος υπαλληλος του δημου που τον ακολουθει του χρωστα υποχρεωση γιατι εχει διορισει την γυναικα του και τον γιο του στον δημο, οι δημοτες ομως δεν του χρωστανε τιποτα. Ρωτηστε τον Σουτο για περισσοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ..... ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ
    ΟΝΟΜΑΣΕ ΜΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΨΥΛΛΑΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ
    1 ΕΥΡΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ Α....ΙΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΓΟ.
    Ο ΣΟΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ
    ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Για το Σούτο που θες να ρωτήσουμε.30 Αυγούστου 2010 στις 12:43 μ.μ.

    23 Αυγούστου 2010 5:44 μ.μ.
    Criminal είπε...
    Μήπως ''το στέχελος πρώτης γραμμής και πρώτος σύμβουλος'' ειναι αυτός που γράφει κιόλας?
    Πάντως πρώτος δημοτικός σύμβουλος σίγουρα δεν ήταν αυτός που φωτογραφίζεις.Και αν ήταν στην πρώτη γραμμή,θυμίσου οτι τον 'έστειλε' ο Σούτος μέσα σε μία νύχτα,δεν εγκατέλειψε ο ίδιος.
    Θυμίσου ότι αυτός που στηρίζει(ς) τώρα για Δήμαρχο,αφιέρωσε πολλές ώρες προσπαθόντας να πείσει τον Σούτο να συνεργαστούν.
    Και αν αυτό γινόταν,(που κάτι πήγε να γίνει),να είσαι σίγουρος οτι αυτός που φωτογραφίζεις,πάλι σπίτι του θα πήγαινε.
    Οσο για τον 'παλαίμαχό' και τους αυλικούς έχεις απόλυτο δίκιο.
    Αν έχει φτάσει ο Σούτος σε αυτό το σημείο σήμερα,είναι γιατί εμπιστεύτηκε αυτούς τους ανθρώπους τόσα χρόνια.
    * Αυτούς που του λένε σήμερα κατέβα και πάρε 3%,δε πειράζει να γίνεις ξεφτίλα.Αποτέλεσμα..Εμεινε με ένα Αντιδήμαρχο (ο Θεός να τον κάνει).
    * Αυτούς που στις προηγούμενες εκλογές είχαν το θράσος να σταυρώνουν ψηφοδέλτια με ονόματα ''προστατευομένων παιδιών''.Ολα αυτά μέσα στο εκλογικό του Σούτου, όταν οι υπόλοιποι πάλευαν να γλυτώσουν το δεύτερο γύρο.Αποτέλεσμα..20 μονάδες πτώση.
    * Αυτούς που είχαν την αλαζονεία να θεωρήσουν την τοπική Πασοκ τσιφλίκι τους.Πριν 5 χρόνια την έκλεισαν για να προλάβουν καταστάσεις και πριν 2 χρόνια ο θίασος στις εκλογές.Αποτέλεσμα..Κανένας από την τοπική σήμερα δε στήριξε Σούτο για το χρίσμα.
    * Αυτούς που έχουν μάθει τόσα χρόνια να είναι κρατικοδίαιτοι-εργολάβοι- μεσάζοντες .Αποτέλεσμα..Ολος ο Δήμος γελάει με τα χαιρια των 'ψιλικατζίδων'.
    * Αυτούς που βγαίνουν ακόμα και σήμερα στα καφενεία και διατυμπανίζουν οτι ανεβοκατεβάζουν Αντιδημάρχους και κάνουν κουμάντο στον Ταύρο.
    ..Αυτούς που σε λίγους μήνες θα σβηστούν από το χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για το Σούτο που θες να ρωτήσουμε. (Συνέχεια)10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:43 π.μ.

    Ανώνυμος είπε...

    @ Criminal
    24 Αυγούστου 2010 7:32 μ.μ.
    ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ.
    ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ, ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ.
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ :

    ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή