Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Συνάντηση Ανδρέα Ευθυμίου με τον Φωστήρα

Ο Αντιδήμαρχος Μοσχάτου, Ανδρέας Ευθυμίου, μας απέστειλε Δελτίο Τύπου για την συνάντησή του με τον Φωστήρα Ταύρου και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:


Μοσχάτο- Ταύρος
Ένας σύγχρονος Δήμος-μία ανθρώπινη πόλη
Ανδρέας Ευθυμίου
Δυναμικά παρών για το νέο Δήμο
Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΑΥΡΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Μοσχάτου και υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου μαζί με κλιμάκιο Δημοτικών συμβούλων, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Ταύρο με εκπροσώπους του ιστορικού αθλητικού ελληνικού σωματείου Φωστήρα, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα. Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τους: Γιώργο Δαμηλάκο δημοτικό σύμβουλο, πρώην αντιδήμαρχο διοίκησης, πολεοδομίας και οικονομικών του Δήμου Ταύρου, Ματθαίο Καρασταμάτη δημοτικό σύμβουλο Ταύρου και Τάκη Βιβλιοδέτη, ελεύθερο επαγγελματία- αυτοκινιστή, πρώην Δημοτικό Σύμβουλο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κύριος Καζαντζής και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα του συλλόγου και τις προοπτικές για αποδοτική συνεργασία μεταξύ Δημοτικής αρχής και αθλητικών συλλόγων. Επίσης, ανταλλάχθηκαν ενδιαφέρουσες ιδέες και θέσεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού και συγκεκριμένων προτάσεων για προγράμματα δράσης στο νέο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Αναμένεται να υπάρξει συνέχεια, αφού ο μαζικός και ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί βασικό παράγοντα για την ποιότητα ζωής των κατοίκων όλων των ηλικιών.

30 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΕΙ 'Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA DW POIOUS 8A AFHSEI STON PAGKO STO TELOS?
    TOSA PRAGMATA POU EXEI TAKSEI STON KA8ENA VLEPW NA KA8ONTAI STON PAGKO KAI LIGOI STON 8RONO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Spanakis paizei vasikos afou o proedros tou Fostira katebainei mazi tou ypopsifios! Perastika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!

    ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ χαχαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δαμηλάκος, ο Βιβλιοδέτης και ο Καρασταμάτης ενημέρωσαν τον Ευθυμίου για το σκάνδαλο της οικογένειας Σούτου με το ιδιωτικό γήπεδο 5χ5, μέσα στο δημοτικό γήπεδο του Φωστήρα.
    Ο Πρόεδρος του Φωστήρα σίγουρα το ξέρει, ενημέρωσε τον Βασίλη Σπανάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΩΝΥΜΕ Ε..ΟΧΙ Κ ΟΛΟΙ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΟΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ 5Χ5 ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΥΛΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΨΥΦ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΜΟΤ.ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ....ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΒΛΕΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ!!!!!!!ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ Ε ΟΧΙ ΤΑ ΔΑΧΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ...ΜΑΤΘ.ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΣ14 Αυγούστου 2010 στις 8:51 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 5Χ5 ΣΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 5Χ5 ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΜΠΡΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΣΙΩΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ANΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ...ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΝΩΜΥΜΑ....ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ...ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ!!!!!!!!!! ΜΑΤ.ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπαλός Ανώνυμος :)23 Αυγούστου 2010 στις 7:33 π.μ.

    @ ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΤΘΑΙΕ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ... ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

    ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗ, ΛΕΟΝΤΑΡΙΖΕΙΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ :
    "....ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΒΛΕΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ..."

    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ Ή ΤΗΝ (ΕΝΟΧΗ) ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ:
    - ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ 5Χ5 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΚΟΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΠΕΣ- ΒΓΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ;
    ΠΟΙΟΣ "ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ" ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ- ΕΡΓΟΛΑΒΟ- ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ-ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΝΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ "ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ" ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟ-ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήπως ''το στέχελος πρώτης γραμμής και πρώτος σύμβουλος'' ειναι αυτός που γράφει κιόλας?
    Πάντως πρώτος δημοτικός σύμβουλος σίγουρα δεν ήταν αυτός που φωτογραφίζεις.Και αν ήταν στην πρώτη γραμμή,θυμίσου οτι τον 'έστειλε' ο Σούτος μέσα σε μία νύχτα,δεν εγκατέλειψε ο ίδιος.
    Θυμίσου ότι αυτός που στηρίζει(ς) τώρα για Δήμαρχο,αφιέρωσε πολλές ώρες προσπαθόντας να πείσει τον Σούτο να συνεργαστούν.
    Και αν αυτό γινόταν,(που κάτι πήγε να γίνει),να είσαι σίγουρος οτι αυτός που φωτογραφίζεις,πάλι σπίτι του θα πήγαινε.
    Οσο για τον 'παλαίμαχό' και τους αυλικούς έχεις απόλυτο δίκιο.
    Αν έχει φτάσει ο Σούτος σε αυτό το σημείο σήμερα,είναι γιατί εμπιστεύτηκε αυτούς τους ανθρώπους τόσα χρόνια.
    * Αυτούς που του λένε σήμερα κατέβα και πάρε 3%,δε πειράζει να γίνεις ξεφτίλα.Αποτέλεσμα..Εμεινε με ένα Αντιδήμαρχο (ο Θεός να τον κάνει).
    * Αυτούς που στις προηγούμενες εκλογές είχαν το θράσος να σταυρώνουν ψηφοδέλτια με ονόματα ''προστατευομένων παιδιών''.Ολα αυτά μέσα στο εκλογικό του Σούτου, όταν οι υπόλοιποι πάλευαν να γλυτώσουν το δεύτερο γύρο.Αποτέλεσμα..20 μονάδες πτώση.
    * Αυτούς που είχαν την αλαζονεία να θεωρήσουν την τοπική Πασοκ τσιφλίκι τους.Πριν 5 χρόνια την έκλεισαν για να προλάβουν καταστάσεις και πριν 2 χρόνια ο θίασος στις εκλογές.Αποτέλεσμα..Κανένας από την τοπική σήμερα δε στήριξε Σούτο για το χρίσμα.
    * Αυτούς που έχουν μάθει τόσα χρόνια να είναι κρατικοδίαιτοι-εργολάβοι- μεσάζοντες .Αποτέλεσμα..Ολος ο Δήμος γελάει με τα χαιρια των 'ψιλικατζίδων'.
    * Αυτούς που βγαίνουν ακόμα και σήμερα στα καφενεία και διατυμπανίζουν οτι ανεβοκατεβάζουν Αντιδημάρχους και κάνουν κουμάντο στον Ταύρο.
    ..Αυτούς που σε λίγους μήνες θα σβηστούν από το χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Criminal

    ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ.
    ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ, ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ.
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ :

    ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΚΑΘΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επειδή πίσω από την ανωνυμία, τη σιωπή και την «κομματική πειθαρχία» τα τελευταία χρόνια έγιναν εγκλήματα. Επειδή αφήσαμε έναν επικίνδυνο Δήμαρχο να καταστρέφει τις ελπίδες και τα οράματα μας. Επειδή με το φόβο μη χάσουμε τη δημοτική εξουσία ανεχτήκαμε σχεδόν τα πάντα κι αφήσαμε τους λίγους τους ελάχιστους που φώναξαν, συγκρούστηκαν και τελικά καήκαν στην πυρά του Σούτου και της «συμμορίας», μήπως ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους; Μήπως ήρθε η ώρα για την πλήρη ανατροπή;Μήπως ήρθε η ώρα για την πλήρη ανατροπή; Καλά τα σχόλια και οι επισημάνσεις αλλά αυτό που απαιτείται ΤΩΡΑ είναι ΔΡΑΣΗ. Για να διώξουμε τη σαπίλα και να δημιουργήσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΕ ΝΤΡΟΠΑΛΕ.. ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ!! ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ!! ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΟΝΑΧΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΛΟΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΛΙΓΟ...ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ .ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ... Α !ΞΕΧΑΣΕΣ Κ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ...ΜΑΤ.ΚΑΡΑΣΤΑΜΤΗΣ ΑΝΕΞ.ΔΗΜΟΤ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ κε ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ, ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΑΦΩΣ... ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤ.ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΣΤΗ ΖΩΗ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΟΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΜΗΤΗ Κ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ΄...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ...ΜΑΤΘΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ κε ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ-ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ, Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 7/11 ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριοι Ανώνυμοι και Επώνυμοι,
    όσοι δεν αντέχετε τις σκληρές αλήθειες ας μην διαβάσετε παρακάτω


    Όπως πολύ καλά θυμούνται όλοι το 2004 ο Σούτος είπε με έπαρση μπροστά στα μέλη του συνδυασμού (που του είχαν δώσει το 54% πριν 2 χρόνια) ότι δεν έχει ανάγκη κανένα και στο επόμενο ψηφοδέλτιο θα βάλλει πάνω-πάνω την φωτογραφία του και από κάτω θα γράψει τα φρίδια του, τα φρίδια του, τα φρίδια του.
    Το "έγκλημα" το έκαναν αυτοί που έβαλαν τότε το όνομά τους κάτω από την φωτογραφία του Σούτου.
    Ήταν έγκλημα ενάντια στην προσωπική τους αξιοπρέπεια και ενάντια στους δημότες που τους φόρτωσαν για 4 ακόμα χρόνια τον Σούτο.
    Πολλοί ανεξαρτοποιηθήκατε. Γιατί όμως;
    Αν ο λόγος ήταν η διαφωνία με τις ρεμούλες και την πολιτική του Σούτου είχατε την δύναμη να τον καθήσετε κάτω και να του επιβάλλεται να συμμορφωθεί. Δεν προσπαθήσατε όμως τίποτα τέτοιο. Δεν συντελέσατε ώστε να διορθωθεί ή να αλλάξει κάτι.
    Η αίσθηση που έχουμε όλοι αποκομίσει είναι ότι ο κάθε ένας από σας χρησιμοποίησε την "ανεξαρτοποίηση" σαν μέσο πίεσης και ανταλλαγής και παρακαλούσε τον Σούτο για μια καινούρια έμμισθη θεσούλα, καρφώνοντας και κατηγορώντας, συγχρόνως, στον Σούτο, ο ένας τον άλλο.
    Έτσι λοιπόν η "ανεξαρτοποίηση" δεν επηρέασε τον τίτλο που σας πρότεινε ο Σούτος και εσείς πρόθυμα αποδεχτήκατε :
    Γίνατε τα φρίδια του από φόβο να μην χάσετε την εξουσία (και τα ευρώπουλα) και έτσι θα κριθείτε από τους δημότες.

    ΥΓ Αντί φρίδια ο Σούτος χρησιμοποίησε την λέξη που αρχίζει από αρχ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κύριοι Ανώνυμοι και Επώνυμοι,
    Συνέχεια ...


    Σήμερα ο Σούτος ετοιμάζεται να επαναλάβει το ίδιο σενάριο με καινούρια πρόσωπα, τους "υγιής".

    Θα κλαίγεται και θα τους λέει ότι όλοι εσείς είσαστε ανάξιοι, διεφθαρμένοι, ότι δεν κάνατε αυτά που σας έλεγε και γιαυτό δεν πήγε καλά η 4ετία.
    Θα τους καυχιέται ότι είσασταν όλοι έτοιμοι για την φυλακή και εκείνος με τις "νομικές γνώσεις" (;;;!!!) που έχει σας έσωσε με κόστος σπίτια δικά του που δήθεν πούλησε (;;;!!!).

    Θα ξαναθυμηθεί τα ρητά που λέει αλλά δεν εφαρμόζει, όμως εντυπωσιάζει όσους δεν τον γνωρίζουν, πριν τον καταλάβουν.
    - Πρέπει να πλένεις την γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις.
    - Ο Αγάθωνας έλεγε ότι αυτός που διοικεί ... κλπ,κλπ.

    Θα φροντίσει να έχει δίπλα του μερικούς παλιούς που θα τους έχει θολώσει με υποσχέσεις για έμμισθη θέση και θα τον επιβεβαιώνουν ονειρευόμενοι τα διχίλιαρα και φυσικά θα μαζέψει και πολλούς καλούς δημότες, σωστούς και τίμιους, με όρεξη για δουλειά και καλές προθέσεις που θα τον πιστέψουν και θα πίνουν νερό στο όνομά του, αγανακτισμένοι με ΣΑΣ που δεν στηρίζατε αυτόν τον τόσο "καλό δήμαρχο".
    Αυτοί θα γίνουν άθελά τους η προμετωπίδα του χαμαιλέοντα και η εξωτερική καλή του εικόνα.

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

    Θα το επιτρέψετε;
    Θα αφήσετε τον νέο δήμο και τους δημότες στην τύχη τους;
    Είναι καιρός για ΔΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.
    Ο ΣΟΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ.
    ΚΥΡΙΟΙ... Ο ΣΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤΑΚΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ..!!
    ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΙΣ
    ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ..(ΚΕΚΛΗΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ).
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΙΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ (ΑΓΑΠΗ)
    ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ... ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
    ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ..!!!
    ΤΟΛΜΑ... ΜΠΟΡΕΙΣ...!!!!
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ..
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟ
    ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΥΡΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ...
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΙΟΥ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
    Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΛΙΒΑΝΙΕ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΣ .ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ , ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή