Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

E-mail του Π. Δεμεντή για την υποψηφιότητα Ντερέκα

Ε-mail στο οποίο ανακοινώνει την συμμετοχή του στην δημοτική δράση του Θανάση Ντερέκα μας απέστειλε ο αναγνώστης μας, Περικλής Δεμεντής και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ
ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Φίλοι και Φίλες,

Οι φετινές Δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη του 2010 είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να διαμορφωθεί σε τοπικό επίπεδο η νέα αυτοδιοικητική αρχιτεκτονική της πόλης μας. Η συνένωση των Δήμων Μοσχάτου και Ταύρου ανοίγει νέες δυνατότητες ανάπτυξης και δημιουργίας και μπορεί να γίνει ένας Δήμος σύγχρονος και αποτελεσματικός στις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών του. Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ενώνει την Αθήνα με τον Πειραιά και προσφέρεται για οικιστική ανάπτυξη, βιοτεχνική και εμπορική δραστηριότητα καθώς και για αξιοποίηση της παράλιας έκτασης του.

Απ’ την άλλη πλευρά τα συσσωρευμένα προβλήματα που χρόνια τώρα ταλανίζουν τους πολίτες και των δύο πόλεων και που δεν μπόρεσαν να βρουν την λύση τους από τους απερχόμενους δημοτικούς άρχοντες απαιτούν μια νέα διοίκηση με προγραμματικό λόγο και ικανούς ανθρώπους, οι οποίοι με διαφανείς διαδικασίες θα δώσουν λύσεις στις κοινωνικές ανάγκες των συμπολιτών μας. Ο Δήμος, στην δύσκολη οικονομική φάση που περνάμε, πρέπει να είναι δίπλα στον πολίτη και να παρέχει στο μέτρο του δυνατού την κοινωνική αλληλεγγύη του.

Έχοντας επίγνωση των δυσκολιών και των άλυτων προβλημάτων της περιοχής μας αλλά με συνέπεια και διάθεση για προσφορά τάσσομαι στο πλευρό του ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ χωρίς εξαρτήσεις και χωρίς καμία ιδιοτέλεια.

Πιστεύω ότι έχει την πείρα και την γνώση να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής μας σε Μοσχάτο και Ταύρο και να απλώσει ένα δίχτυ προστασίας στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Πιστεύω ότι μπορεί να ηγηθεί μιας δημοτικής παράταξης με δημοκρατικό και ενωτικό χαρακτήρα που να εκφράζει το καινούργιο και δημιουργικό για τον τόπο μας.

Στις τοπικές κοινωνίες, αρχή της αλλαγής είναι οι δημότες

Περικλής Δεμεντής
Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός
Σύμβουλος της ΚΕΔΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου