Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Το Κίνημα κατά των Διοδίων έρχεται και στο Μοσχάτο



Συζήτηση στο Σπίτι της Μεσοποταμίας (Πλάτωνος 13, Μοσχάτο) την Τετάρτη 1/9 στις 8 μμ.

«Πάμε ΔΕΘ-Σηκώστε τις μπάρες!!» στις 11-09-10

Όλοι στη μεγάλη αυτοκινητοπορεία διόδια Αφιδνών – Θεσσαλονίκη ΔΕΘ στις 11/9

Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Πολιτών και Εργαζομένων μέσα από τις ανοιχτές τους συνελεύσεις αποφάσισαν την οργάνωση μεγάλης αυτοκινητοπορείας στις 11-09-10.

Η πορεία θα ξεκινάει από την Αθήνα και συγκεκριμένα τον σταθμό των διοδίων Αφιδνών και θα καταλήξει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετέχουμε στην ανεξάρτητη διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, την ημέρα ομιλίας Παπανδρέου στη ΔΕΘ.

Κατά τη διάρκεια της πορείας θα ανοίγονται όλοι οι σταθμοί διοδίων που θα συναντάμε και θα επιτρέπουμε την ελεύθερη διέλευση στους οδηγούς.

Συμμετέχουν στην αυτοκινητοπορεία τα Εργατικά Κέντρα Εύβοιας, Λιβαδειάς, Θήβας, Βόρειας Εύβοιας, Καρπενησίου και Βόλου. Επίσης συμμετέχουν συναγωνιστές από Κινήματα από τα Κάτω όπως η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής και Ευβοϊκού , η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στα ΧΥΤΑ Γραμματικού, το Stop Cartel, η Πρωτοβουλία Ελεύθεροι Δρόμοι-Ελεύθεροι Χώροι Δυτικής Αττικής, η κίνηση πολιτών Μοσχάτου Μεσοποταμία και αγωνιστές από τα κινήματα πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. Ki etsi tha lysoun oi SYN+SYRIZADES to elliniko provlima...
    Kai einai Aristera auto!
    Mia zoi apisteutoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. esy plhrwne diodia....thyma e thyma!!!!! alla etsi eimaste zwa orthia....koimomaste....anti na kseshkwthoume gia to dikaio mas kathomaste kai ta trwme!!!!! ntou re se ola ta diodia....kai den eimai kai aristeros!!!!! kalo?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από Ανώνυμο 31/8 σε Ανώνυμο 2/9...
    Θα ήθελα αγαπητέ φίλε (που μάλιστα δεν είσαι και αριστερός) να σε δω όταν περνάς από τα διόδια της Ελευσίνας (για παράδειγμα) αν ζητάς να σηκώσουν τη μπάρα ή σκας τα 2.90 όμορφα κι απλά και λες και "ευχαριστώ" όταν το κοριτσάκι που είναι βάρδια σου λέει και "καλό ταξίδι"...
    Εκτός και την μαγκιά σου περιμένεις να την βγάλεις στο μπούγιο και πίσω από τις πλάτες άλλων... που ειρήσθω είναι και αριστερίζοντες μεσοποταμίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν η επιβολη διοδιων ειναι παραβιαση του συνταγματικου δικαιωματος στην μετακινηση, οπως υποστηριζει και η ενωση αυτη, τοτε και το να πληρωνουμε την βενζινη, την αγορα, τα σερβις, τα ασφαλιστρα του αυτοκινητου, τα εισιτηρια των μαζικων μεταφορων, η απαγορευση χρησης ποδηλατου στην Αττικη Οδο,κτλ ειναι επισης παραβιαση αυτου του δικαιωματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα διόδια είναι η εισφορά των χρηστών των οδών στην κατασκευή ή βελτίωση ή συντήρηση των στγκεκριμένων οδών. Κάποιοι ανόητοι πιστεύουν ότι οι δρόμοι δεν κατασκευάζονται, αλλά φυτρώνουν από μόνοι τους, όπως από μόνοι τους κλείνουν τις λακούβες ή αλλάζουν ασφαλτόστρωση... όπως αλλάζουν δέρμα τα φίδια. Ορισμένοι αριστερίζοντες είναι τόσο φιλάργυροι που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν τελικά η ιδεολογία είναι γι' αυτούς απλά μια πρόφαση. Αφήστε το Μαρξ και τους άλλους θεωρητικούς του Σοσιαλισμού και πείτε καθαρά τη θέση σας... "Θέλουμε να ζούμε ΤΖΑΜΠΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδα τα βιντεάκια και παρατήρησα ότι ο οδηγός λέει :
    - Είμαστε από την Επιτροπή που δεν πληρώνει διόδια.
    Προσέξτε το.
    Περιμένω να δω ένα βιντεάκι όπου θα λέει :
    - Είμαι ένας απλός πολίτης και αρνούμαι να πληρώσω διόδια.
    Όπως θα έλεγα εγώ και σεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή