Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Μήνυμα του Α. Ευθυμίου προς επιτυχόντες των Πανελληνίων

Ο Αντιδήμαρχος Μοσχάτου και υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, μας απέστειλε μήνυμα προς του επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Ευχές για τις Πανελλήνιες 2010

Γνωρίζοντας τόσο μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μου όσο και από την ουσιαστική επαφή με τους νέους και τα προβλήματά τους, πόσο σημαντικό εφόδιο είναι η πνευματική τους ανέλιξη και καταξίωση - ιδιαίτερα στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε - επιθυμώ να εκφράσω στους επιτυχόντες των φετινών εξετάσεων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης την αμέριστη χαρά και ικανοποίηση για το αποτέλεσμά τους.

Επίσης τους συγχαίρω για όλη αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να επιτύχουν τους υψηλούς στόχους και εύχομαι από καρδιάς τη συνέχεια των επιτυχιών με την ολοκλήρωση των σπουδών τους και την άμεση επαγγελματική αποκατάστασή τους.

Για όσους δεν πέτυχαν στις φετινές εξετάσεις θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πρέπει να απογοητεύονται και να εγκαταλείπουν τα όνειρά τους, γιατί αυτό που έχει μεγάλη σημασία στη ζωή είναι η διαρκής και η επίμονη προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων μας.

Θα είμαι πάντοτε κοντά σας.

Ανδρέας Ευθυμίου
Αντιδήμαρχος Μοσχάτου
Υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΑΝΤΡΕΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ? ΤΗΝ ΠΡΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ.?ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ
    ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ???
    ΕΑΝ ΝΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ..
    ΕΑΝ ΟΧΙ....(ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TIS EIXE STEILEI KAI PERUSI STHN MAXHTIKH.
    ALLA AUTO DEN LEEI KAI TPT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΔΕ ΦΘΑΝΟΥΝ. ΑΝΕΡΓΙΑ 15% ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ,ΠΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ.ΕΥΓΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to grhgorh epagelmatikh apokatastash me ekane na krataw th koilia m ap ta gelia!!!!kala pou zeite!!!!sta pezodromia tha psofame ap th peina etsi pou thn kanane th xwra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anastisame to foukara to Lampro Konstantara.
    Thliveri paliokommatiki symperifora.
    Ti krima agapite (kata ta alla) Andrea...

    ΑπάντησηΔιαγραφή