Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στο Μοσχάτο

Το Σάββατο 14 Αυγούστου, η ομάδα ΔΙΑΣ προχώρησε σε σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή βενζινάδικου. Η σύλληψη έγινε στο Μοσχάτο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Aπογευματινές ώρες της 14/08/2010, στην περιοχή του Μοσχάτου, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος για παράβαση του άρθρου 372 Π.Κ. «κλοπή».

Ειδικότερα, ο δράστης λίγη ώρα πριν τη σύλληψη είχε αφαιρέσει από πρατήριο υγρών καυσίμων, σε διαφορετικό τόπο πλησίον του σημείου συλλήψεως, αντικείμενα και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

3 σχόλια:

  1. mpravo sas malakes mpatsoi.....exoun ginei 10000 klopes sto mosxato kai kataferate kai piasate enan...kai to grafete sto facebook....palio malakes.....mpravo sas...mipos 8elete kai auxisi?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tous kleftes pou fagane ta lefta tou ellinikou laou, tin sintaxi tis manas sas, to mellon twn paidiwn sas pote tha tous piasete;
    Alla autoi einai ta afentika sas den tous agizete.
    Ton foukara kinigate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέτε ρε! Φτάσαμε να λέμε και τους κλέφτες φουκαράδες... Δηλαδή αν αυριο μπουν στο σπίτι σου θα πεις "α τους φουκαράδες... ομάδα ΔΙΑΣ μην τους πιάσετε, πηγαίνετε πιάστε τους μεγαλοκλέφτες κι αφήστε τα καημένα τα αλλοδαπάκια να λεηλατήσουν το σπίτι μου..."

    Ρε να σκέφτεστε λίγο πριν γράφετε. ΚΛΕΦΤΕΣ οι πολιτικοί ΚΛΕΦΤΕΣ οι μεγαλοπαράγοντες, ακόμη πιο ΚΛΕΦΤΕΣ οι ΕυρωσοσιαλιστοκουμουνοδεξιοΕΟΚοι, αλλά όχι και να αρχίζουμε να κλεβόμαστε και μεταξύ μας, με την ταμπέλα του "φουκαρά"...

    Οσο για την ομάδα ΔΙΑΣ εγώ προσωπικά τους μπάτσους δεν τους πάω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Όμως οφείλω να παραδεχτώ πως από τότε που συστάθηκε αυτή η ομάδα, όπου πάω τους βλέπω μπροστά μου. Κι αυτό είναι κάτι θετικό, το οποίο μπορεί να αποβεί σε κάτι καλό. Ο χρόνος θα δείξει. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή