Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Δελτίο Τύπου από τον Αντώνη Λιβάνιο

Ο επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Αλλαγή - Νέα Εποχή" μας απέστειλε δελτίο τύπου, το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο:

ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Μοσχάτο 3 Αυγούστου 2010

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», με αφορμή την επιστολή του Δημάρχου Ταύρου Δημήτρη Σούτου έμπειρου αυτοδιοικητικού παράγοντα για δημιουργία υπερκομματικής παράταξης, αλλά και μιας σειράς δημιουργίας ήδη ανακοινωθέντων άλλων ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ δημοτικών παρατάξεων ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, έχουμε υποχρέωση και καθήκον με την εμπειρία που διαθέτουμε σαν ο παλαιότερος υπερκομματικός συνδυασμός, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας απέναντι στους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου, να καταθέσουμε συγκεκριμένη και ουσιαστική πρόταση προκειμένου οι λέξεις ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ να μην χάσει την εννοιολογική της αξία.

Η έννοια του υπερκομματικού ερμηνεύεται και συμβολίζει την διατήρηση της ιδεολογικής ταυτότητας του συμμετέχοντος σε ένα τέτοιο συνδυασμό και όχι την κατάθεσή της εκτός αυτοδιοικητικής πολιτικής. Παράλληλα δημιουργεί μέσα από την διαφορετική ιδεολογική προσέγγιση των θεμάτων την σύνθεση του καλυτέρου δυνατού αποτελέσματος σε χρόνια αλλά και επίκαιρα προβλήματα.

Με βάση την υπερκομματική ιδεολογία στην αυτοδιοικητική πολιτική, τα σημερινά πολιτικά κόμματα πρέπει να στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες όταν ισχυρίζονται ότι, οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να συνθέτουν ιδεολογίες αντιλήψεις και προβλήματα προκειμένου να καταρτίσουν το καλύτερο πρόγραμμα για τις πόλεις τους.

Με βάσει τις σκέψεις αυτές, την προσέγγιση του εν ενεργεία δημάρχου Ταύρου της σύνθεσης αυτών των αντιλήψεων, αλλά και την επιθυμία και άλλων δημοτικών παραγόντων για δημιουργία υπερκομματικών παρατάξεων:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Στις δημοτικές παρατάξεις που ισχυρίζονται ότι επιθυμούν ή είναι σχεδιασμένες να υπηρετήσουν μια τέτοιου είδους αυτοδιοικητική πολιτική σε ανοικτό διάλογο του προσκηνίου και όχι του παρασκηνίου με την κοινωνία των υπό συνένωση πόλεων για την σύνταξη ενός προγράμματος τετραετούς προοπτικής, με μοναδικό σκοπό και στόχο την ουσιαστική σύνθεση των προτάσεων, για καλύτερα και αποδοτικότερα αποτελέσματα.

Μέσα από την ζύμωση αυτή να αναδειχτεί μεταξύ των ίσων ο πρώτος που θα τεθεί επικεφαλής αυτής της προσπάθειας , δημιουργώντας ανατροπές και ρήξη με κάθε τί που θα δημιουργεί ανάχωμα στην προσπάθεια υλοποίησης συνένωσης και ανάπτυξης των δύο περιοχών.

Υ.Γ : Για την αποφυγή αυθαίρετων σχολίων και κρίσεων, επισημαίνουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι αταλάντευτα συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε, ανεξαρτήτως της όποιας έκβασης θα έχει η πρότασή μας.

Για την
ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Ο επικεφαλής
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΙΒΑΝΙΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
και
υπ. Δήμαρχος Μοσχάτου

23 σχόλια:

  1. LLGR ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον τους Μοσχατιώτες δεν τους απασχολούν τέτοιες κινήσεις και προοπτικές.Προτιμούν να ασχολούνται με κουτσομπολιά και τι απάντησε ποιος σε τι και πως.Αυτά έχουν μάλλον μεγαλύτερη σημασία γι'άυτους.Α ρε Τατιάνα και Λαμπίρη που έχετε στο αίμα σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OK OK ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΎΡΙΕ ΛΙΒΑΝΙΕ Ο ΣΟΎΤΟΣ ΤΟ ΒΡΉΚΕ ΤΟ ΘΎΜΑ ΤΟΥ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Λιβάνιε,διάλογοι προσκηνίου δε γίνονται σε κλειστά γραφεία (Δημαρχείου Ταύρου),ούτε σε πολιτικά γραφεία π.χ. Μιχαλολιάκου για να ζητηθεί στήριξη και χρίσμα.Την επιστολή αυτή τη στέλνετε αφού έχετε ήδη εξαντλήσει τις παρασκηνιακές σας ζυμώσεις.Πάντως Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να 'σπρώξετε' τον κ.Σούτο σε ανοιχτή συζήτηση με τους Δημότες.Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτούς και για αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ! Αντώνη!
    Αφού εξάντλησες κάθε ευκαιρία για να πάρεις το χρίσμα, αφού παρασκηνιακά κίνησες γη και ουρανό για να γίνεις ο εκλεκτός της Ρηγίλλης, ετοιμάζεσαι να κρυφτείς πίσω από την πλάτη του «έμπειρου αυτοδιοικητικού».
    Του Σούτου, ο οποίος αφού έκανε το αγροτικό του σε όλο το φάσμα της αριστεράς, παραδοσιακής και ανανεωτικής , μεγαλούργησε στο χώρο της κεντροαριστεράς (ΠΑΣΟΚ).
    Του Σούτου ο οποίος, αφού χρησιμοποίησε όλα τα προηγούμενα χρόνια όλο τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ – τον οποίο τώρα αποποιείται - για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές φιλοδοξίες του, συνειδητοποίησε πως στην Ιπποκράτους τον έχουν εντελώς απαξιωμένο (όπως και ο λαός του Ταύρου) και αποφάσισε να γίνει υπερκομματικός!!!
    Του Σούτου που κατάφερε να κάνει το 57%, 37% μέσα σε τέσσερα χρόνια.
    Του «έμπειρου» που από τους δεκατρείς Δημοτικούς Συμβούλους του έχουν μείνει τρεις.
    Του «υπερκομματικού» που παρακαλούσε μέχρι τώρα την Ιπποκράτους και τώρα εκλιπαρεί τη Ρηγίλλης για στήριξη.
    Αχ! Αντώνη!
    Τα υπερκομματικά ψηφοδέλτια είναι αποτέλεσμα κοινωνικών διεργασιών. Εκφράζουν κοινωνικές ανάγκες και απαιτούν ουσιαστικό κοινωνικό διάλογο σε βάθος χρόνου για να πείσουν την κοινωνία για την ειλικρίνεια και την αποτελεσματικότητα και κυρίως για να ενεργοποιήσουν τις «κοιμώμενες» κοινωνικές συνισταμένες.
    Διαφορετικά σημαίνει απλώς αυτό που σε διακατέχει κι εσένα και τον «έμπειρο αυτοδιοικητικό». Καρεκλολαγνεία, ματαιοδοξία και αρχομανία.
    Κι όσο για το Σούτο αυτά ήταν εμφανή. Από τη στιγμή, που αντί με αξιοπρέπεια να σηκωθεί να πάει σπίτι του – ο πλέον αποτυχημένος Δήμαρχος – ικετεύει τη Ρηγίλλης για στήριξη.
    Αλλά για εσένα τα δείγματα γραφής ήταν διαφορετικά. Ή μάλλον έτσι μου φαινόταν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Λιβάνιε,
    Ο 'έμπειρος αυτοδιοικητικός' άργησε να δείξει την τόσο μεγάλη εκτίμηση που σου έχει.
    1ον Δήλωσε οτι θα πάει κάτω από τον Παπαντώνη για τα 2 πρώτα χρόνια.
    2ον ανακοίνωσε τη περιβόητη συνεργασία με τον Ντερέκα,όποιος πάρει το χρίσμα πάει πρώτος(πολύ γέλιο).
    3ον Κεράσματα στον Σπανάκη στο intercontinental μαζί με τον προστατευόμενο Αντιδήμαρχό του.Τζίφος!
    4ον Επίσημη επιστολή στη ΝΔ για το χρίσμα,ακόμη έρχεται!
    5ον Ευθυμίου,Κρεμμύδας προτίμησαν τα 'παιδία' του.ΚΚΕ-Σταυροπούλου ούτε να τον βλέπουν...Να η λύση!
    Ιούλιο μήνα αγάπησε το έργο,τη τιμιότητα και το ήθος του Λιβάνιου και ζήτησε συνεργασία!
    Να μαντέψω?..
    α) 2 χρόνια μόνο και μετά θα αποχωρήσει?
    β)Δε ασχοληθεί με Μοσχάτο,όλα στον Λιβάνιο?
    γ) μαζέψε ψηφοδέλτιο απο Ταύρο με τίμιους?(Θα έρθει η ώρα που θα μάθετε για την τιμιότητα των αυλικών του με ονόματα και αποδείξεις,υπομονή.)
    Κύριε Λιβάνιε,
    πριν 4 χρόνια κρατήσατε μία ξεκάθαρη πολιτική στάση,πραγματικά αξιοσέβαστη,παρόλο που δε καταφέρατε να γίνετε δημοτικηαρχή...Προσέξτε,είναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. LLGR ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΙΣΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ

    ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

    ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.

    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΖΕ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΦΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΣΟΥΤΟΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΛΠ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ.

    2010ΝΕΑΕΠΟΧΗ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιοι από εδώ μέσα έχετε πολύ γέλιο.
    Παρασκηνιακές συναντήσεις σε δημοτικό κτίριο.Στέκει αυτό φίλε μου;
    Με κλειστές πόρτες.Εσύ μια σοβαρή συζήτηση την κάνεις με ανοικτές πόρτες;Στέκει αυτό φίλε μου;
    Κάποιος που είναι 12 χρόνια Δήμαρχος -επιτυχημένος ή αποτυχημένος δεν έχει σημασία - δεν είναι έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος.Στέκει αυτό φίλοι μου;
    Σε πολιτικά γραφεία Οκ,οποιοσδήποτε το κάνει αυτό σε προεκλογική περίοδο, άλλα Μιχαλολιάκο;Πως σου'ρθε αυτό ρε θηρίο;
    Ζήτησε κανείς χρίσμα σε αυτές τις εκλογές;Στήριξη ζητάνε απ'όλους γι'αυτό και υπερκομμάτικη παράταξη,άσχετα που είναι δύσκολο να στηριχτούν από όλους.
    Αν υπήρχε καρεκλολαγνεία θα κατέβαινε με Παπαντώνη στις προηγούμενες άφου το κόμμα του στήριξε κάποιον με "περισσότερη εμπειρία" και που ξέρεις ίσως να ήταν, λέμε τωρα, Αντιδήμαρχος.

    Πρόταση και πρόσκληση για συζήτηση συνεργασίας είναι δεν είναι ειλλημένη απόφαση.

    ΥΓ: Κύριε Λιβάνιε,να ευχαριστήσετε όσους σας κακολογούν,τα παιδιά σας διαφημίζουν όσο πιο καλά μπορούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Λιβάνιε Ο Σούτος έχει στην πλάτη του τόσα αμαρτήματα που σε λίγο θα βουίζει ο τόπος.
    Το πρόβλημα με το Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου και τους εργολάβους που ταλανίζει σήμερα το Μοσχάτο ωχριά μπροστά στο σκάνδαλο με την Ενεργειακή Ανάπλαση της 10όροφης πολυκατοικίας στον Ταύρο όπου ο Σούτος απάλλαξε τον πρώτο εργολάβο πριν τελειώσει το έργο, του επέστρεψε και την εγγυητική επιστολή και μετά ανέθεσε την ολοκλήρωση σε άλλον, ο οποίος δήλωσε ότι "θα συνεχίσει το έργο από κει που το παρέλαβε, πλην όμως το έργο δεν θα λειτουργήσει ποτέ λόγω αστοχιών και ελλείψεων του πρώτου εργολάβου" και ένα τεράστιο έργο σκουριάζει σαν σύμβολο της "διαχείρισης" Σούτου στον Ταύρο.
    Κύριε Λιβάνιε αν προσβλέπετε στην αξιοποίηση τέτοιου είδους "εμπειρίας" τότε καλά αναφέρεστε στον Σούτο και θα μπορείτε να αξιοποιήσετε και τον "υπασπιστή" του!

    ΥΓ Η 10όροφη με το έργο που σκουριάζει είναι μπροστά στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και οι λεπτομέρειες των συμβάσεων εύκολα βρίσκονται από τα αρχεία της δημαρχιακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα δημοτικά κτίρια οι πόρτες είναι ανοιχτές για να εξυπηρετείς τους δημότες και να λειτουργούν εύρυθμα οι υπηρεσίες του Δήμου 'φίλε'.
    Συναντήσεις με Λιβάνιους και τα προβατάκια του (Vagouras),είναι σαφώς παρασκηνιακές.
    Ανταλλαγή θέσεων στο σπίτι σου 'φίλε',όχι εκεί που πληρώνει ολαός για να παράγεις έργο.
    Εκτείθεσαι για τις προθέσεις σου ακόμα δεν αρχίσατε.
    Οσο για το αν ζητήσατε χρίσμα (λέω ξεκάθαρα χρίσμα,όχι στήριξη) Λιβάνιος και Σούτος από τη ΝΔ,ρώτα τον νέο πρόεδρο της νομαρχιακής της ΝΔ 'φίλε'.Πρόσεχε τι λές γιατί υπάρχουν υπογεγραμμένες επιστολές.
    Σαφώς και υπάρχει καρεκλολαγνεία και μάλιστα η μεγαλύτερη αυτή του Δημάρχου.
    'Φίλε' Vagoura μπορεί να σου προκαλούν γέλιο αυτά που λέμε αλλά εσυ είσαι για κλάμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ φίλε Ανώνυμε βάζω τυπικά έστω ένα ψευδώνυμο να ξέρεις που να απευθυνθείς.
    Σε ορισμένες περιπτώσεις 'φίλε'οι πόρτες πρέπει να μένουν κλειστές γιατί υπάρχουν και Ρουφιάνοι.Όχι πως έχουμε τίποτα να κρύψουμε.
    Σκέφτηκες οτι η συνάντηση εκεί που πληρώνει ο λαός, έγινε για να μην υπάρχουν σχόλια για υπόγειες συζητήσεις; 'Φίλε'
    Ποιός δεν έχει βρεθεί σε πολιτικό γραφείο προεκλογικά;θα κοροιδευόμαστε μεταξύ μας;
    Εγώ κατάλαβα οτι είπες ξεκάθαρα για χρίσμα,εσύ δε θες να κατάλαβεις οτι δεν εγινε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά πρόταση στήριξης.Να ρωτήσω ποιον τον κ.Χατζελένη;Να μου πει τι o κολλητός του κ.Σπανάκη και του κ.Πηνιώτη;
    Όσο για την καρεκλολαγνεία δε χρειάζεται να απαντήσω.Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.(είμαι σχεδόν σίγουρος τι θα μου απαντήσεις)

    'Φίλε' εγω δε χαρακτήρισα κανέναν,εσύ διάλεξες να το κάνεις.ΑΝΩΝΥΜΑ.
    Πρόβατο η πιόνι.Τισημασία έχει;
    Μάθε όμως ότι πιόνι από πιόνι διαφέρει και σκοπός του είναι να φτάσει στο τέλος της σκακιέρας και όταν φτάσει να μην ξεχάσει αυτά που πέρασε, 'φίλε'.

    ΥΓ 1:Κύριε Λιβάνιε,να ευχαριστήσετε όσους σας κακολογούν,τα παιδιά σας διαφημίζουν όσο πιο καλά μπορούν...
    ΥΓ 2:Η Δημοτική Αλλαγή - Νέα Εποχή έχει γραφειό εδώ και 4 χρόνια για να ακούει τα προβλήματα των πολιτών μάθε τις ώρες λειτουργίας και έλα να μας πείς αυτά που θές.Υπήρχε κανένα άλλο γραφείο αυτά τα 4 χρόνια από τις προηγούμενες παρατάξεις;
    ΥΓ 3:Βάλτε και κανένα ψευδώνυμο.Μπορεί ο καθένας ΑΝΩΝΥΜΟΣ να σας χαρακτηρίζει βάζοντας το δίπλα από κάθε χαρακτηρισμό.
    ΥΓ 4:Μιλάς για υπογεγραμμένες επιστολές;Εσύ που τις βρήκες;Τόσο εκ των έσω είσαι;Οπα!! Κάτι περίεργο συμβαίνει και μιλάς εσύ για παρασκήνιο;
    ΥΓ 5:Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!Το φθινόπωρο είναι μεγάλο.
    ΥΓ 6:Ευτυχώς που υπάρχεις εσύ ανωνυμε 'φίλε' για να σπάμε πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Vagoura ρουφιάνοι είναι αυτοί ακριβώς που κλείνουν τις πόρτες τόσα χρόνια,θάβουν και ζητάνε υποσχέσεις.
    Με κλειστές πόρτες,υπόγεια,εκεί που πληρώνει ο κοσμάκης,εσύ στρογγυλοκάθεσαι για να κάνεις παραγοντιλίκια!
    Αυτό που έχεις μάθει να κάνεις τόσα χρόνια 'φίλε' Vagoura..στην ουρά!
    Και επαναλαμβάνω: ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ.Το Δημαρχείο δεν είναι πολιτικό γραφείο κανενός.
    Εσύ δε θες να καταλάβεις οτι δεν είμαι τυχαίος να δέχομαι τη διαφορά 'στήριξη' με 'χρίσμα'.Οπου σε συμφέρει,το πλασάρεις όπως θες...Αλλού αυτά.
    Πιστεύω οτι στο θέμα πιονιού δε διαφωνούμε :Στρατιωτάκι είσαι,που με οποιοδήποτε τρόπο (θεμιτό και αθέμιτο ) θες να φτάσεις στο τέλος και να γίνεις βασίλισσα!
    Υ.Γ. Τον Λιβάνιο κατ'αρχήν τον σέβομαι και δεν κακολόγησα τον ίδιο!Μάθε να διαβάζεις.
    Υ.Γ. Απλά του επισημαίνω να προσέξει την αλαζονεία και τον δόλο των συνεργατών του,γιατι πραγματικά όλες οι πόρτες θα μείνουν κλειστές στο τέλος!
    Υ.Γ.Θα έρθει η ώρα που θα την κάνουμε αυτή την κουβέντα,κατ'ιδίαν,κάνε λίγο υπομονή.
    Ψευδώνυμα βάζαμε στα δημοτικά,το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο..φρόντισε και εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προαπαθώ να διαβάσω την συμφωνία μετξύ του Σούτου και του Λιβάνιου. Μέσα από αυτή την επιστολή κάτι τέτοιο δεν διακρίνω. Αντίθετα επειδή οι ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ γίνανε πολλοί όπως τους λέει, τους ζητά να πάνε στην κοινωνία να καταθέσουναι τις απόψεις τους και εκείνος που έχει την εμπιστοσύνη της να ηγηθεί.
    Συμφωνώ απόλυτα με τον σχολιαστή περί συζήτησης ουσίας και ελικρίνειας με την κοινωνία.Προσωπικά αντιλαμβάνομαι ότι αυτή την συζήτηση την εννοεί ο Λιβάνιος και το διατυμπανίζει τόσα χρόνια. Τώρα που προκαλεί και καλεί αυτή την συζήτηση χωρίς αποκλεισμούς δέχεται ανελέητη επίθεση επειδή χαρακτήρησε το Σούτο έμπειρο ή συζήτησε μαζί του.Δεν κατάλαβα η πεμτουσία της δημοκρατίας δεν είναι ο διάλογος, τόσο με τις παρατάξεις όσο και με τους πολίτες. Πολά παράδοξα βλέπουμε? Ο ένεας από τους τρείς του Παπαντώνη στο ίδιο blogs ανακοίνωσε είσήμως την συνεργασία με το Σούτο δεν είδα τέτοια σπουδή???? Άραγε γιατί??? Η πρόσκληση προς όλους δεν δείχνει την συγκεκριμένη συνεργασία.
    ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΟ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ, ΖΕΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΚΕΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ.
    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ Η ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ.
    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ 300 ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;;;; ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΣΟΥΤΟΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
    ΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ.
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ 46,80% ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ.
    ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΝΔΡΕΑΣ 0-15% ΘΑΝΑΣΗΣ 0-15% ΑΡΗΣ 0-15%
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 50%+1 ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕΤΑΞΥ 'ΙΣΩΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ'!!!
    Α ΡΕ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
    ΑΔΕΛΦΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΟΥ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
    ΚΑΤΕΒΑ ΕΣΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ Ο ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ :'ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ',ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ?
    ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..
    ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ(ΣΠΑΝΑΚΗΣ!) ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Ανώνυμε 824

    Αποτελεί μεγάλη επιπολαιότητα να λες την φράση "...γνώρισα τον Σούτο...".
    Πόση ώρα μίλησες μαζί του;
    Πόσες φορές;
    Πόσες χούφτες χάπια κατέβασε όση ώρα μιλάγατε;

    Την άλλη φορά που θα τον συναντήσεις θα στα πει πάλι ωραία, μόνο που θα σου λέει άλλα και δεν θα θυμάται τίποτα από όσα είπατε.

    Ρώτα και τους Ταυριώτες ...

    Προφανώς θα σου έταξε και κολακεύτηκες.
    Αύριο θα φορτώσει σε σένα τις αποτυχίες του, το Μοσχάτο και ο Ταύρος όμως δεν φταίνε σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΑ ΦΑΕΙ...ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή