Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

"Μύλος" με τον Αντώνη Λιβάνιο στο ίντερνετ!

Σε μια άνευ προηγουμένου γκάφα έχουν πέσει γνωστά sites σχετικά με τον Αντώνη Λιβάνιο. Συγκεκριμένα, στο gossip-tv.gr (αλλά και σε άλλα sites/blogs), ο Μοσχατιώτης Αντώνης Λιβάνιος εμφανίζεται ως... ο Αντώνης Λιβάνιος, σύζυγος της τηλεπαρουσιάστριας Έμυς Λιβανίου που "σκέφτεται" την κάθοδο του στην πολιτική ως υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου.

Το δημοσιεύμα αναφέρει τα εξής:

Αντώνης Λιβάνιος: Υποψήφιος για δήμαρχος Μοσχάτου;

Ο Αντώνης Λιβάνιος, σύζυγος της τηλεπαρουσιάστριας Έμυς Λιβανίου επιθυμεί να μπεί ενεργά στην πολιτική. Είναι άλλωστε γνωστόν οτι ο Αντώνης Λιβάνιος έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες σε ενα απο τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, στο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και επιστρέφοντας στην Ελλάδα έχει στενή σχέση με το κόμμα της ΝΔ. Αναμενόμενο ήταν λοιπόν, κάποια στιγμή να επιχειρήσει να μπεί πιο ενεργά στην πολιτική σκηνή του τόπου. Επικοινωνιολόγος και γνώστης της πολιτικής ο Αντώνης Λιβάνιος επιθυμεί να λάβει το χρίσμα για τον δήμο του Μοσχάτου, τον οποίο όμως διεκδικεί και ο Β. Σπανάκης.



Φυσικά το δημοσιεύμα είναι εντελώς λάθος, εκτός και αν ετοιμάζεται έκπληξη... μεγατόνων (αστιευόμαστε, βεβαίως). Ο "δικός μας" Αντώνης Λιβάνιος πρέπει να χαίρεται ιδιαιτέρως για την δωρεάν διαφήμιση που γίνεται στο όνομα του, έστω και από... σπόντα.

Στην φωτό του κειμένου, αριστερά βλέπετε τον Αντώνη Λιβάνιο της Έμυς Λιβανίου και στα δεξιά τον "δικό μας" Αντώνη Λιβάνιο, υποψήφιο Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου. Οι διαφορές είναι ολοφάνερες.

2 σχόλια: