Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Χρήσιμα συμπεράσματα στην εκδήλωση για την τοπική οικονομία

Η Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου μαζί με τον  Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου, διοργάνωσαν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου το βράδυ, εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Οικονομική κρίση και Τοπική αγορά. Προτάσεις και τρόποι διεξόδου», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, στο Μοσχάτο.

Κεντρικοί ομιλητές της βραδιάς ήταν ο Δρ. Αντώνης  Ζάίρης, Οικονομικός Αναλυτής - Γενικός Διευθυντής Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος και ο Γιώργος Σταμάτης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, η αίθουσα του Πολιτιστικού ήταν σχεδόν γεμάτη, το ενδιαφέρον των καταστηματαρχών της πόλης που βρεθήκαν εκεί ήταν έντονο, συμμετείχαν με ερωτήσεις και προτάσεις για το μεγάλο πρόβλημα της οικονομικής κρίσης, που βιώνουν όλοι οι έμποροι σε όλη την χώρα άλλα και στην  πόλη μας.

Έκτος των δυο παραπάνω ομιλητών μίλησαν, ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου, Απόστολος Σιώκας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου, Γιώργος Τσοχατζίδης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι καταστηματάρχες του Μοσχάτου εξέφραζαν την ικανοποίηση τους γι' αυτά που άκουσαν, ενώ κάποιοι ζήτησαν υλικό από τις συμβουλές που έδωσαν οι δύο ομιλητές. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το υλικό του ψάχνουμε και εμείς, ώστε να το διαθέσουμε μέσα από το Μοσχάτο Live!.

Στις φωτογραφίες (πηγή: Το Μοσχάτο Μου) από την εκδήλωση, μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω σε αυτές για να τις δείτε σε πλήρες μέγεθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου