Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγελία για το υγραέριο κίνησης σε πρατήριο του Μοσχάτου

Καταγγελία για πρατήριο υγραερίου κίνησης του Μοσχάτου κάνει αναγνώστης του blog Πευκοβελόνες και εμείς την αναδημοσιεύουμε αυτούσια:

Τα κόλπα των βενζινάδικων άρχισαν να κάνουν και τα πρατήρια υγραερίου κίνησης. Με είχαν ενημερώσει για κάποιο πρατήριο στο Μενίδι, ότι βάζει αέρα, δεν πήγα ποτέ εκεί από τότε που έβαλα το κιτ στο αυτοκίνητό μου, αλλά την πάτησα την προπαραμονή των Χριστουγέννων στο πρατήριο που είναι αμέσως μετά από την γέφυρα Μοσχάτου δεξιά προς την Λαχαναγορά. Δεν το ήξερα και τυχαία ένας ταξιτζής μου το συνέστησε.

Εβαλα λοιπόν 39 ευρώ και ξεκίνησα για ταξίδι χωρίς να κοιτάξω την βελόνα που είναι στο πόρτ-μπαγάζ και το είχα γεμίσει με τσάντες. Πήγα έως τα Βασιλικά Χαλκίδας και το μοτέρ έσβυσε. Γύρισα στην βενζίνη για να φθάσω στον προορισμό μου και εκεί ανεκάλυψα την κομπίνα.

Προσοχή μεγάλη λοιπόν όταν βάζετε υγραέριο, να κοιτάτε πάντα την ένδειξη επάνω στο τάνκ και καλό είναι να τους ενημερώνετε, ειδικά στο συγκεκριμένο πρατήριο του Μοσχάτου, ότι πολλοί πελάτες έχουν κάνει καταγγελίες για την κομπίνα τους με τον αέρα κοπανιστό που τους γεμίζουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου