Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Χίλιες οικογένειες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μοσχάτου - Ταύρου

1000 οικογένειες έχουν μέχρι στιγμής δηλώσει ενδιαφέρον μόνο από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Κοινωνικό Παντοπωλείο.

200 οικογένειες (απόρων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών με ανήλικα παιδιά, μοναχικών ανθρώπων κ.ά.) που θα εναλλάσσονται ανά τρεις μήνες θα μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι στιγμής το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μοσχάτου - Ταύρου, με προοπτική αυτό το νούμερο να μεγαλώσει.

Οι οικογένειες που χρειάζονται τρόφιμα είναι πάρα πολλές άρα και οι απαιτήσεις αυτού του εγχειρήματος τεράστιες.

Η διανομή των τροφίμων θα γίνεται ως εξής:

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» θα είναι ανοικτό 2 φορές την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα θα λειτουργεί την Τρίτη και την Πέμπτη, επί οκταώρου βάσεως, δηλαδή από της 9:00 ως και τις 17:00 στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, προκειμένου να καλύψει βασικές ανάγκες επιβίωσης πολιτών με προτεραιότητα τους κατοίκους του Ταύρου και του Μοσχάτου και ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε οικογένειες θα ορίζεται η ποσότητα τροφίμων που θα τους μοιράζεται.

Για να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πάνε στον Δήμο ή στους ενοριακούς ναούς Ταύρου και Μοσχάτου και να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους για ενδιαφέρον στο πρόγραμμα, θα γίνεται η καταγραφή τους και μαζί με τα δικαιολογητικά τους (κάρτα ανεργίας, πολυτέκνων κτλ.) η επιτροπή που έχει οριστεί, θα κρίνει εάν θα μπορείτε να πάρετε μέρος στον συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ, ότι όποιος κάτοικος του Ταύρου και Μοσχάτου μπορεί και θέλει να βοηθήσει το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας, θα μπορεί να αφήνει όποτε αυτός μπορεί,  μια σακούλα με ψώνια από σουπερμάρκετ για τις οικογένειες.

(Πηγή: Μοσχάτο - Ταύρος Life)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου