Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

"Έμφραγμα" το Μοσχάτο στο φινάλε από παλιό του παίχτη

Οδυνηρή εντος έδρας ήττα υπέστη ο ΑΟ Μοσχάτου χτες (18/12) από τον Ίκαρο Καλλιθέας. Η τοπική ομάδα ηττήθηκε με σκορ 0-1, με το γκολ να έρχεται στο 87', με σκόρερ έναν παλιό παίχτη του ΑΟΜ.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τις ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Το Μοσχάτο "πέταξε" ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, αφού στο β' μέρος έπαιξε την μπάλα που μπορεί, αλλά ο Ίκαρος (ο οποίος έπαιξε έξυπνο παιχνίδι αντεπιθέσεων) πήρε τελικά την νίκη, μετά από στημένη φάση και σκόρερ τον Αθανασόπουλο.

Έτσι το Μοσχάτο γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την ήττα της πρωτοπόρου Χαραυγής και να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτητής ο Δριτσάκης.

ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Βαβάκας, Κοκόλης Καράμπελας, Φραγκουλάκης, Αναστασιάδης, Λαλιάνι Λ.,Μπράμης( 69′ Παπαευθυμίου) Ντάφλος, Κοντοπάνος (77′ Ζαχαρίου), Σαλάμης, Παπαγεωργίου.

ΙΚΑΡΟΣ: Μοχάμετ,Προδρομίδης Δ., Γκρέκος, Λούτσος, Προδρομίδης Σ. ,Κοβάτσι, Πέκοφ(70′ Ζιώτης),Δημητριάδης, Τσανάι( 83′ Κορωναίος), Αθανασόπουλος, Κολγκιοκάη( 77′ Γεωργούλης)

Δείτε την βαθμολογία:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου