Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Βρέχει πάλι απόψε...

Σήμερα το ρεπορτάζ γίνεται από τους αναγνώστες μας και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Πήραμε 2 μηνύματα στο facebook και ένα e-mail και τα δημοσιεύουμε αυτούσια:


Από τον αναγνώστη Κ.Σ.: "Η ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΙΜΝΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΣ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ."


Από τον αναγνώστη Β.Ο.: "Στη διασταύρωση Χρ. Σμύρνης και Λ. Κατσώνη δεν γίνεται να ξεχωρίσεις νερό-δρόμο-πεζοδρόμιο, έχουν γίνει όλα ένα. Η μόνη διέξοδος είναι να πας από Αργοστολίου και να κατευθυνθείς προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ, μήπως και βρεθεί κάποια διέξοδος για να διασχίσεις την Χρ. Σμύρνης. Ευτυχώς που είναι Κυριακή και δεν πάει ο κόσμος στις δουλειές του."


Από την αναγνώστρια Δ.Π.: "Τι θα γινει με τις βροχές; Ενταξει δεν πλημυριζει πια το ποταμι αλλα μονο αυτο ηταν το προβλημα; δεν μπορουμε να κινηθουμε οσοι ζουμε πανω στη Χρυσοστομου σμυρνης. Και χτες τα ιδια ειχαμε."


Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα υπάρχει κυρίως στη λεωφόρο Χρ. Σμύρνης, τον έναν από τους δύο κεντρικούς δρόμους του Μοσχάτου. Συνεχίστε να μας στέλνετε μηνύματα. Το e-mail μας είναι: moschato.live@gmail.com ενώ μπορείτε να μας στέλνετε μηνύματα στην προσωπική μας σελίδα στο Facebook, εδώ

Απογευματινή ανανέωση


Η αναγνώστρια Λ.Α. μας έστειλε στο Facebook το ακόλουθο μήνυμα: "Στην περιοχή που μένω (κοντά στην παραλία) δεν είχαμε προβλήματα από τα νερά αλλά όπως μετά από κάθε βροχη έτσι και σημερα υπάρχει μια έντονη δυσοσμία στον αερα από τους υπονόμους που κανει την κατάσταση αποπνικτική."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου