Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Κλειστές οι κούνιες του Μοσχάτου μέρα αργίας!

Ο παιδότοπος που βρίσκεται στη λεωφόρο Χρ. Σμύρνης είναι από τα έργα που αξίζουν να μνημονεύονται, καθώς είναι πολλοί οι γονείς από τις γύρω περιοχές (Καλλιθέα-Ταύρος-Φάληρο) που φέρνουν τα παιδιά τους να παίξουν εδώ, στο Μοσχάτο. Σήμερα λοιπόν, 28 Οκτώβρη, ο παιδότοπος ήταν κλειστός. Είναι κρίμα, μια μέρα αργίας για τους περισσότερους γονείς, αλλά και μια καλή μέρα από άποψη καιρού, να μην είναι ανοιχτός ο παιδότοπος και να μην έχει γεμίσει από παιδάκια που έχουν έρθει να παίξουν με την ψυχή τους.

Είναι κρίμα σήμερα η εικόνα της παιδικής χαράς να είναι αυτή:Τι άλλο να πούμε; Φαίνεται ότι ήταν μέρα αργίας για όλον τον Δήμο η σημερινή.

(Κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε πραγματική διάσταση.)

3 σχόλια:

  1. επιτελους ενα blog για το μοσχατο που δειχνει τη πραγματικη εικονα σε πραγματικο χρονο ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ήταν μόνο οι κούνιες... Πείτε μου ένα μέρος στο Μοσχάτο που μπορείς να κάνεις ερασιτεχνικό αθλητισμό χωρίς να είσαι μέλος σε ομάδα... Μέχρι και το γήπεδο τέννις είναι κλειστό. Με 2 λουκέτα κιόλας. Τι τα φτιάχνουν αν δεν υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ότι και να πούμε για τις παιδικές χαρές είναι λίγο. Εδώ έχουμε παραλία στην οποία θα μπορούσαν να παίζουν τα παιδιά μας καθημερινά και δεν έχουμε καν πρόσβαση σε αυτή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή