Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Καλώς ήλθατε στο Μοσχάτο Live

Καλώς ήλθατε στο Μοσχάτο Live, το πρώτο blog που θα δίνει ζωντανή και συνεχή ενημέρωση για όλα τα συμβαίνοντα στον Δήμο μας.

Σκοπός του blog είναι:

1. Η άμεση και διαρκής ενημέρωση των κατοίκων του Μοσχάτου για οτιδήποτε πολιτικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, κοινωνικό γεγονός - συμβάν γίνεται στην πόλη μας.

2. Η καλόπιστη και καίρια κριτική προσώπων του Μοσχάτου. Κανείς δεν έχει ασυλία σε αυτό το ιστολόγιο, κανείς δεν πρόκειται να ξεφύγει από μας, αν κάνει κάτι που δεν είναι προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της. Αντίθετα, θα διαβάσει επαίνους όποιος κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

3. Να χύνεται άπλετο φως σε όποια αναλήθεια ακούμε γύρω μας και να αποκαθίσταται η αλήθεια, ακόμα και αν αυτό έρχεται σε ρήξη με κατεστημένες αντιλήψεις στον Δήμο. Για την ακρίβεια, αναζητούμε την ρήξη με οτιδήποτε παγιωμένο, αν αυτό δεν υπάρχει για να εξυπηρετεί το Μοσχάτο.

4. Να προβάλλεται ο Δήμος Μοσχάτου, οι ενέργειες και οι δράσεις του.

5. Η άμεση επικοινωνία μας με τους αναγνώστες-χρήστες του Μοσχάτο Live. Αν έχετε κάτι να καταγγείλετε, να διαμαρτυρηθείτε, να χειροκροτήσετε, μην διστάσετε να μας το στείλετε και θα το δείτε αυτούσιο στις σελίδες μας. Το blog αυτό φτιάχνεται αποκλειστικά και μόνο για σας, θα είναι το βήμα σας για ό,τι θελήσετε. Το e-mail μας είναι: moschato.live@gmail.com

Σκοπός του blog ΔΕΝ είναι:

1. Η αβάντα σε κανένα πρόσωπο. Οι καιροί είναι πονηροί και επειδή οι καλοί λογαριασμοί είναι αυτοί που κάνουν τους καλούς φίλους, σας δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν υποστηρίζουμε κανένα πολιτικό πρόσωπο. Όλοι είναι ίσοι απέναντί μας. Ο μοναδικός που πρόκειται να υποστηριχθεί από τις δημοσιεύσεις που θα δείτε είναι ο λαός του Μοσχάτου.

2. Η αμαύρωση προσώπων και θεσμών. Η κριτική που θα διαβάζετε εδώ θα είναι δίκαιη και τεκμηριωμένη. Χωρίς επεξήγηση καταστάσεων δεν θα αναρτούμε τίποτα. Ο μόνος λόγος που θα γίνεται κριτική είναι το καλό του Δήμου και όχι η στοχοποίηση και η ισοπέδωση προσώπων και καταστάσεων.

3. Τα μισόλογα, οι υπαινιγμοί και η απόκρυψη της αλήθειας. Ό,τι διαβάζετε εδώ μέσα θα είναι πλήρες, χωρίς υπονοούμενα. Το blog δεν δημιουργήθηκε για να κερδίσουμε κάτι όσοι το φτιάξαμε, παρά μόνο για να ενημερώνεται ο κόσμος του Μοσχάτου.

Τα παραπάνω τα γράφουμε για να εξηγούμαστε από νωρίς, ώστε να μην παρεξηγούμαστε στη συνέχεια. Πρόκειται για ένα συμβόλαιο που υπογράφουμε από τώρα με εσάς, τους αναγνώστες μας. Οι υποχρεώσεις μας είναι να τηρούμε απαρέγκλιτα όσα γράφουμε παραπάνω. Η δική σας υποχρέωση είναι μια, απλή και ξεκάθαρη: Να σταματήσετε να μας διαβάζετε αν θεωρήσετε ότι έχουμε παραβεί τα δικά μας λόγια.

Ξεκινάμε, λοιπόν και καλή μας δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου