Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Χτύπησαν ξανά οι μανιακοί με το τζιπ και στο Μοσχάτο

Η ιστορία με τους μανιακούς που πυροβολούν μέσα από ένα μαύρο τζιπ έχει αρχίσει και παίρνει διαστάσεις και σκορπά τον τρόμο στους πολίτες του Μοσχάτου και των γύρω προαστίων.

Χτες το πρωί, μια γυναίκα δέχθηκε πυροβολισμό στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Μετσόβου στο Μοσχάτο. Ευτυχώς, η σφαίρα δεν την πέτυχε, αλλά εξοστρακίσθηκε και σφηνώθηκε στο τζάμι καταστήματος ρούχων.

Αργότερα, οι ίδιοι τραυμάτισαν μια άλλη γυναίκα στην περιοχή του Κολωνού, ευτυχώς ελαφρά.

Όσον αφορά τον 57χρονο που τραυματίστηκε την Δευτέρα το βράδυ, νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας εκτός κινδύνου.

2 σχόλια:

  1. Σήμερα 23/12 έγινε χαμός στο γυμνάσιο στον πεζόδρομο στη Μιαούλη την ώρα που σχόλασε το σχολείο. Στο κλειστό γυμναστήριο είχε μαζευτεί Αστυνομία και πολίτες διότι είχε κάνει πάλι την παρουσία του το μαύρο τζιπ. Άλλοι λένε ότι πυροβόλησε και άλλοι όχι. Πάντως πολλά παιδιά ξαναμπήκαν στο προαύλιο του σχολείου τρομοκρατημένα. Μέχρι τώρα οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και η αστυνομία δεν δίνει πολλές πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημαρτον πια...και περηφανευομασταν οτι ειμαστε απο τις πιο ειρηνικες πολεις !!! Απο τοτε που εφυγε το αστυνομικο τμημα απο το κεντρο δυστιχως δεν προλαβαινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή