Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

"Η αρχή έγινε, η δικαίωση αργεί" για την Καύση Καλωδίων

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Επιτροπή Κατοίκων Μοσχάτου - Ταύρου κατά της Καύσης Καλωδίων, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για την αντιμετώπιση του θέματος και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ………………Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΡΓΕΙ

Μετά από τέσσερις συσκέψεις από τον Απρίλιο του 2011 και επίμονο αγώνα (τηλέφωνα, συναντήσεις, προβολή θέσεων κ.λ.π.) αλλά κυρίως με τη συνδρομή των κατοίκων που συμμετείχαν στην εκδήλωση της 7/6/2011 στο ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, η ένταξη των ΡΟΜΑ στη νόμιμη ανακύκλωση αρχίζει να παίρνει «σάρκα και οστά».

Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και το συνημμένο έγγραφο που λάβαμε από το ΥΠΕΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Όμως, το δρόμο αυτό θα είχαμε από καιρό διανύσει εάν ο π. Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Κακλαμάνης είχε αποδεχθεί σχετική πρόταση της Ανοιχτή Πόλης, του Συνηγόρου του Πολίτη και της Επιτροπής Κατοίκων πριν 3 χρόνια. Ακόμα, να μην θυμηθώ κάποιους «φωστήρες» της π. Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας που υιοθέτησαν άκριτα και επιπόλαια τη θέση του κυρίου Κακλαμάνη.

Υ.Γ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ – ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ «ΘΕΡΜΟ» ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ……

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Το έγγραφο από το ΥΠΕΚΑ
(κάντε κλικ για να το δείτε σε πραγματικό μέγεθος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου