Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σινέ Κήπος: Henry's Crime

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Μοσχάτου "Σινέ Κήπος" προβάλλει την ταινία:

Henry's Crime
των Μάλκομ Βενβιλ

Ο Χένρυ, ένας μικροκακοποιός γνωρίζεται στη φυλακή με τον ισοβίτη Μαξ. Μετά την απελευθέρωση του μαθαίνει ότι η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει. Όταν ανακαλύπτει ότι μια παλιά σήραγγα από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης περνά από ένα θέατρο και καταλήγει στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας της πόλης, αποφασίζει να ληστέψει τη τράπεζα. Εξάλλου, έχει ήδη εκτίσει τη ποινή, γιατί να μην διαπράξει το έγκλημα; Για να αποκτήσει πρόσβαση στο θέατρο υποκρίνεται τον ηθοποιό που ειδικεύεται στα έργα του Τσέχωφ, αλλά το σχέδιο του περιπλέκεται όταν θα ερωτευτεί τη πρωταγωνίστρια.

Μία κωμωδία, σημαντική εμπορική επιτυχία που προκάλεσε θετικά σχόλια όπου κι αν προβλήθηκε. Μια ταινία «ότι πρέπει» για τις ζεστές νύκτες του καλοκαιριού.

ΚΩΜΩΔΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς, Τζούντι Γκρίρ, Τζέιμς Κάαν, Βέρα Φαρμίγκα

Πέμπτη - Κυριακή 4 - 7/8 στις 9 και 11 μ.μ.
Δευτέρα - Τετάρτη 8 - 10/8 μόνο στις 11 μ.μ.


Δείτε το trailer:


Ο θερινός «Σινέ Κήπος» βρίσκεται στην πλατεία Μεταμορφώσεως, πλησίον του Ηλ. Σταθμού, στο Μοσχάτο. Με δύο προβολές κάθε μέρα, τιμή εισιτηρίου 7,00 €, παιδικό 5,00 € και ειδικές βραδινές προβολές μειωμένου κόστους 5,00 € από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, για άλλη μία χρονιά θα αποτελέσει ένα στέκι συνάντησης, ικανό να προσφέρει κινηματογραφική ψυχαγωγία από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2011!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου